Hvordan føler du deg hvis du får en feil når du oppdaterer WordPress-temaet eller noen av plugins? Er ikke så ødeleggende når alt ser ut til å falle fra hverandre?


Vel, de fleste av WordPress-brukerne bekymrer seg når de støter på maksimal utførelsestid, overskred feil, de prøver ikke engang å finne ut årsakene og løsningene.

Hver gang jeg hører en klage fra noen, prøver jeg alltid å grave om personen har gjort en viss innsats eller ikke. For ikke-teknikere er det et mareritt å få en slik feil.

I denne artikkelen skal du lære årsakene til og løsningen du kan løse "maksimal utførelsestid overstige" feil.

La meg begynne å forklare. WordPress er en PHP-basert plattform og for å beskytte misbruk av webserveren setter webhotellfirmaer begrensningene for PHP-skript for å utføre.

Hvis et WordPress-tema tar mer tid enn den angitte grensen, oppstår det en feil.

Avhengig av webhotellet ditt, kan PHP-utførelsestiden variere. Som du vet foretrekker noen mennesker administrert hosting fremfor delt hosting, det er fordi administrert hosting har flere ressurser.

For å fikse denne feilen, må du øke utførelsestidsgrensen.

Bruk .htaccess-filen til å fikse maksimal utførelsestid overskredet feil

En gang i blant kommer du over bruken av .htaccess-filen, fordi den er en av de mest fremtredende filene i WordPress-katalogen din.

Hvis du lurer på å unngå koderedigering, kan du også bruke en plugin for å øke utførelsesfristen. Prøv WP Maksimal utførelsestid overskredet.

Men hvis du kan løse et problem ved å legge til en liten kode i en av filene, trenger du ikke en ekstra plugin.

Som folk sier, flere plugins fører til et tregere nettsted, og jeg er sikker på at du ikke vil ha det. Så fokuser på å redigere .htaccess fil.

Følg disse trinnene.

Trinn 1

Logg inn på webhotellkontoen og åpne cPanel, søk etter Filbehandler under Filer. Det er en av de mest brukte seksjonene.

Hvordan løse

Alle dataene på nettstedet ditt er tilgjengelige i filbehandleren.

Steg 2

Du må sørge for at du åpner public_html/ rotkatalog, der nettstedets data er til stede.

Hvordan løse

Hvis du løser et problem for et addon-domene eller et sub-domene, kan det hende du må finne riktig mappe. Men hvis du bare har ett nettsted på serveren din, kan du se alle filene og mappene inkludert .htaccess-filen.

Trinn 3

Høyreklikk for å redigere, eller du kan bruke Redigere alternativet som vises på den horisontale navigasjonsmenyen.

Hvordan løse

Trinn 4

Serveren trenger en bekreftelse for å redigere filen ved å vise en popup. Klikk Redigere og en ny fane vises for deg, den består av omskrivningsreglene for WordPress-nettstedet ditt, inkludert mange andre.

Trinn 5

Legg til koden før #End WordPress.

php_value max_execution_time 300

Denne koden øker PHP-utførelsestiden til 300 sekunder. Klikk Lagre endringer fra øverste venstre hjørne og prøv å sjekke nettstedet ditt.

Hvis alt fungerer, gratulerer, har du lyktes med å fikse den maksimale utførelsestiden overskredet feilen, men hvis du fremdeles får det, kan du erstatte 300 med 600.

Noen ganger krever en plugin-oppdatering eller noe annet PHP-skript mer tid enn forventet. Hvis ingenting fungerer, bør du kontakte kundestøtten din for webhotell. Noen ganger tillater ikke brukerne å endre standardinnstillingene.

Jeg husker da jeg prøvde å øke standard tid for filopplasting for WordPress, koden ble nektet. Sørg for at det ikke skjer med deg.

Er det ikke et stykke kake å fikse en feil?

WordPress kan virke vanskelig, men når du først kommer sammen kan du enkelt finne en løsning på nesten alle feil. Jeg forstår at det er vanskelig for ikke-teknikere å takle koder, men de kan i det minste kopiere og lime inn.

Jeg pleide å være som alle andre, med frykt for koder, selv om du ikke liker å takle dem, burde du forstå behovet for å vite om .htaccess-filen.

Du kan fikse de fleste vanlige WordPress-feil ved å bruke .htaccess. I løpet av de siste årene har webhotellfirmaene gjort det praktisk å få tilgang til det via cPanel.

Konklusjon

Jeg håper du har forstått behovet for å øke PHP-utførelsesfristen, hvis du føler at 300 sekunder ikke er nok, kan du bytte ut verdien til 600.

Men hvis du tenker praktisk, tar ingen PHP-skript 5 minutter å utføre. Forsikre deg om at nettstedet ditt ikke er kompromittert. lykke til.

Sjekk ut disse topp 3 WordPress hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik løser du utlasting av bilder fra WordPress-nettstedet ditt ved hjelp av FTP
  nybegynner
 • Hvordan fikse maksimal utførelsestid overskredet Feil ved bruk av wp-config.php
  mellomliggende
 • Slik deaktiverer du alle plugins ved hjelp av phpMyAdmin
  mellomliggende
 • Slik løser du destinasjonsmappen eksisterer allerede feil på et WordPress-nettsted ved bruk av cPanel
  mellomliggende
 • Hvordan endre nettstedsadresse uten å få tilgang til wp-admin-panelet
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me