En gang i blant kan det hende du må legge til en ekstra kode på nettstedet ditt og functions.php er en av de viktigste filene du kan komme over.


Enten du burde legge til en ekstra funksjon på nettstedet ditt eller endre de eksisterende funksjonene som styres av ditt WordPress-tema, må du redigere denne filen.

Men de fleste mennesker bekymrer seg på grunn av det tekniske med å bruke cPanel. Det er to alternativer for å redigere denne filen. Den ene bruker WordPress adminpanel og den andre bruker cPanel.

I dag skal du lære deg cPanel-metoden. Det er fordi mange WordPress-fagfolk deaktiverer Code Editor fra administratorpanelet av sikkerhetsgrunner.

Konseptet er enkelt, for å redigere filen, må du finne den. La meg lede deg gjennom.

Finn filen features.php i cPanel

Hvis du allerede har brukt cPanel, kan det hende du ikke synes det er vanskelig. Og jeg må også gi deg beskjed om at ikke alle webhotellfirmaer har samme grensesnitt.

Så ikke bli skremt når du ser noe annerledes. Alternativene i cPanel forblir alltid de samme, webhotellfirmaene endrer designet slik at de samsvarer med deres eget fargevalg.

Følg disse trinnene.

Trinn 1

Logg inn på cPanel-kontoen din og se etter Files seksjon. Klikk på Filbehandler ikon. Når du har gjort det, må du forsikre deg om at du har åpnet public_html katalog.

Det kalles også rotkatalogen fordi dataene til nettstedet er vert her.

Du kan enkelt se alle filene og mappene på nettstedet ditt.

Merk: Hvis du er vert for flere nettsteder på én webhotell, kan det hende du må åpne mappen til nettstedet du vil redigere.

Steg 2

Søk etter wp-innhold mappen fordi denne mappen består av alle plugins, temaer og mediefiler på nettstedet ditt.

Trinn 3

Når du har åpnet den, må du finne den "temaer" mappen der alle temaene dine er tilgjengelige. Enten du har aktivert noe tema eller det er inaktivt, kan du se det i denne mappen

Trinn 4

Som du ser er det to temaer på nettstedet mitt. Og jeg skal vise deg å redigere functions.php fil av "twentyseventeen" tema.

Avhengig av hvilket tema du vil redigere, åpner du det.

Trinn 5

Når du har åpnet den, kan du enkelt finne den functions.php fil. Før du går videre, må jeg minne deg på at hvis du legger til feil kode i denne filen, kan den ødelegge hele nettstedet.

Det er bedre å ta sikkerhetskopien av hele nettstedet og databasen. Du kan også ta sikkerhetskopi av ditt WordPress-tema.

Hvis du vil redigere denne filen, kan du redigere velge Redigere koblingen vist i hovednavigeringsmenyen, eller du kan bare høyreklikke og velge å Redigere.

En ny fane vises for deg med alle kodene.

Merk: Rediger denne filen bare hvis du vet hva du gjør.

Mange mennesker kopierer og limer inn koden uten å bekrefte noe. Det er mange ting du må huske på. I filen funksjoner.php er PHP-sluttmerket alltid åpent, men det er mulig at du kan finne den lukkede koden i koden du kopierer..

Før du gjør endringer, er det nødvendig at du lærer det grunnleggende om WordPress-koding. Spesielt om denne filen.

Du ønsker ikke å ødelegge nettstedet ditt bare for å ha en ekstra funksjon. Hvis du ikke er en tekniker, vil jeg foreslå at du bruker en plugin.

Jeg mener det er tusenvis av plugin-er tilgjengelig i det offisielle depotet for WordPress Plugins. Du finner det enkelt.

Det ikke, rediger denne filen nøye.

Jeg håper du lett kan finne denne filen

I løpet av de siste årene har jeg innsett at filen funksjoner.php skal være nyttig for alle WordPress-brukere. De fleste mennesker fokuserer ikke på å lære det grunnleggende om WordPress, noe som kan være et problem i fremtiden.

Du kan ikke be teknologen din hver gang du trenger å gjøre endringer på nettstedet ditt.

Det er nødvendig å lære noe selv. Bruken av cPanel er obligatorisk i disse dager. Enten du installerer WordPress eller løser et problem, må du bruke det.

Jeg håper du lett kan finne filen. Bare følg de ovennevnte trinnene, så vil du være god til å gå.

Konklusjon

Du bør vite at alle temaene og programtilleggene på nettstedet ditt er lagret i wp-innhold-mappen, og det er der du finner funksjoner.php-filen til ditt WordPress-tema..

Før du redigerer, må du forsikre deg om at alt stemmer, og at koden du skal lime inn ikke inneholder noen ondsinnet kode. Kopier koden fra et autentisk nettsted.

Når du limer inn koden, lagrer du endringene.

Sjekk ut disse topp 3 cPanel-hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Hvordan redigere WordPress sin wp-config.php fil ved hjelp av cPanel
  mellomliggende
 • Slik logger du ut alle brukere i WordPress samtidig
  mellomliggende
 • Hvordan logge på WordPress ved å bruke Softaculous fra cPanel
  mellomliggende
 • Slik redigerer du WordPress-nettstedets .htaccess-fil ved hjelp av cPanel
  nybegynner
 • Slik sletter du alle inaktive WordPress-temaer ved hjelp av cPanel
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me