Hvis du leser dette, må du ha møtt den forferdelige situasjonen der du ikke kan sende og motta e-postene dine på WordPress-siden din. For dette kan du enten velge tredjeparts e-posttjenester som du må betale noe ekstra beløp for eller bruke SMTP-serveren for denne oppgaven.


I mange tilfeller kan webhotellstøtten din hjelpe deg med å løse denne typen problemer. Hvis du ikke er fornøyd med støttenivået som tilbys av din nåværende vert, og vurderer å bytte til en ny webhotellstjeneste, kan du rådføre deg med HostAdvices ekspert- og brukeranmeldelser på vår beste WordPress Hosting Services-side.

Hvorfor oppstår dette problemet?

Dette problemet skyldes vanligvis på grunn av feil konfigurasjon av denne funksjonen av de fleste av de delte hostingleverandørene. Noen ganger er denne funksjonen til og med fullstendig deaktivert av dem. Begge disse forårsaker denne feilen.

Du kan bruke Mailgun, Google Apps for Work, Sendgrid og mange flere e-posttjenester fra tredjeparter til å sende e-postene hvis du møter feilen som er nevnt over. Men disse tjenestene vil koste deg, og kostnadene vil avhenge av antall e-postmeldinger og brukerkontoer.

Men hvis du ikke vil betale noe ekstra beløp, har vi deg dekket. Fordi du sannsynligvis allerede betaler for det. Bare gå gjennom den følgende opplæringen, så vil vi guide deg hvordan.

Bruk av e-postkontoer levert av verten din

For hvert domene er det vert hos WordPress-leverandørene du sannsynligvis blir tilbudt e-posttjeneste. Ved hjelp av denne funksjonen kan du enkelt lage e-postkontoer som inneholder ditt eget domene.

Vi bruker cPanel for denne opplæringen, men prosessen forblir den samme for de fleste av tjenesteleverandørene.

Først av alt må du logge deg på hostingkontoen din. Se deretter etter Kontoer-alternativet under e-post-delen. Klikk deretter på den.

Når du har klikket på Konto-alternativet, vil du få et skjema som ser ut som et hvilket som helst vanlig skjema som må fylles ut mens du oppretter en e-postkonto.

Det første feltet som skal fylles ut er E-post. Vi anbefaler deg å velge en e-postadresse som [email protected] Dette vil se litt profesjonelt ut.

Etter å ha fylt ut alle detaljene, klikk på knappen Opprett konto. Dette vil opprette din e-postkonto. Men før du bruker den, må du få litt informasjon fra tjenesteleverandøren. Her er listen:

 1. SMTP vert for e-postadressen din.
 2. SMTP-port for sikker innlogging.

Bruk av tilpasset e-postadresse

Se etter Wp Mail SMTP-plugin. Installer og aktiver den. Når du har aktivert plugin-modulen, naviger til Innstillinger og klikk deretter på E-post i WordPress-dashbordet.

Her finner du tomme bokser som sier ‘Fra e-post’ og ‘Fra navn’ som du trenger å fylle ut. Skriv den e-postadressen du nylig opprettet i den første boksen. Og i det neste feltet skriver du avsenderens navn eller navnet e-postene blir sendt fra.

I Mailer-delen får du forskjellige alternativer. Velg den som leser ‘Annen SMTP’. Deretter, mot alternativet Returbane, klikker du på avkrysningsruten som heter ‘Angi returbanen slik at den samsvarer med Fra e-post. Den vil angi returveien slik at den samsvarer med e-postadressen til avsenderen for deg. Det er veldig viktig å sjekke det, ellers vil du ende med å miste de avvisede meldingene og kvitteringene som ikke leveres.

Når du har gjort alle tingene som er nevnt ovenfor, må du konfigurere SMTP-alternativene.

Du vil igjen få et skjema her.

Generelt er SMTP-verten mail.yourdomainname.com og SMTP Port er 465. Men hvis det ikke er tilfelle med deg, må du få denne informasjonen fra hostingleverandøren din.

Hvis TLS-alternativet er tilgjengelig, kan du gå etter det. Da vil det være en veksling mot alternativet Godkjenning. Slå den på. Du blir deretter bedt om SMTP-brukernavn og passord. I de fleste tilfeller er SMTP-brukernavnet din e-postadresse. Du kan føle at passordet for ren tekst her ikke er trygt. Vi kommer til å ordne det senere.

Etter å ha fylt ut alle nødvendige detaljer, klikk på knappen som lyder “Lagre innstillinger”.

På tide å teste innstillingene

Når du har gjort alle tingene som er nevnt over, vil WP Mail SMTP bli konfigurert til å sende e-post. Så som vi har konfigurert WP Mail SMTP til å sende e-post, vil vi gjerne sjekke om alt går greit eller ikke.

Gå til plugin-programmet, og besøk deretter innstillingssiden. Der inne finner du fanen som heter ‘E-posttest’. Du må klikke på den. Når du har klikket på den, blir du ført til en ny fane der du vil se et alternativ “Send til”. Fyll ut e-postadressen der du vil motta test-e-posten. Klikk deretter på knappen nederst som sier “Send e-post”.

En suksessmelding vil bli vist til deg så snart e-posten er levert til den angitte gyldige e-postadressen.

Gjør passordet til e-posten din sikrere

Som vi diskutert tidligere, kan det hende at passordet du oppga i WP Mail SMTP ikke virker sikkert for deg. Egentlig er det ikke det. Ettersom den er lagret som en ren tekst. Men ikke bekymre deg. Vi vil ta veien ut hit.

Åpne FTP-klienten din eller filbehandlerappen i cPanel, og koble til nettstedet ditt. Åpne rotmappen til nettstedet ditt. Se etter wp-config.php-filen der inne. Når du har funnet filen, må du redigere den ved å bruke hvilken som helst ren tekstredigerer. Du kan bruke Notepad eller TextEdit eller en hvilken som helst annen ren tekstredigerer.

I filen må du se etter linjen ‘Det er alt, slutt å redigere! Glad blogging. Når du først har klart å finne det, må du legge til følgende kode rett over denne linjen etter å ha byttet ‘ditt_passord’ med SMTP-passordet.

define (‘WPMS_ON’, true);
definere (‘WPMS_SMTP_PASS’, ‘ditt_passord_her’);

Deretter må du laste opp denne filen tilbake til serveren når du er ferdig med å redigere og lagre filen.

Hvis du vil sjekke resultatet, må du gå til Innstillinger og deretter navigere til WP Mail SMTP i WordPress-dashbordet. Hvis du legger merke til, er boksen mot SMTP-passord under SMTP-alternativene deaktivert nå, noe som er sikrere.

Feilsøking med e-post med WordPress

Forsikre deg alltid om du har angitt de riktige innstillingene for SMTP-vert og SMTP-port som oppgitt av leverandøren din. Vi forteller deg dette fordi dette kan være en årsak til enhver form for feil i sending av e-post med bruk av SMTP i WordPress.

Du må også være veldig spesiell med å angi riktig metode for kryptering. Det er ikke mye problem med SSL i det meste av saken, men det er alltid bedre å ta kontakt med leverandøren av webhotell i tilfelle det er noen form for problem i levering av e-postene dine.

Sjekk ut de tre beste WordPress-hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Hvordan bruke Googles SMTP-server (en litt kjent gratis tjeneste)
  mellomliggende
 • Slik oppretter du autosvarere via e-post i webpanelet cPanel
  mellomliggende
 • Slik endrer du domenets MX (post eXchanger) post i cPanel
  mellomliggende
 • Hvordan endre WordPress Admin e-postadresse fra phpMyAdmin ved hjelp av cPanel
  mellomliggende
 • Slik konfigurerer du en e-postklient fra cPanel i Delt webhotell
  nybegynner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me