Introduksjon

WordPress verktøysettet er et administrasjonsgrensesnitt som lar deg administrere WordPress. Tilgjengelig som en utvidelse, i Plesk hosting-kontrollpanel, kan du bruke den til å installere og konfigurere mange ting WordPress enkelt.


Med WordPress verktøysett i Plesk kan du;

 • Installer WordPress,
 • Klon et WordPress-nettsted
 • Administrer plugins
 • Administrer temaer
 • Oppdater WordPress-nettstedet ditt.
 • Migrer og opprett nye forekomster.

I denne artikkelen som skal gjøres skal vi se på Hvordan bruke WordPress Toolkit i kontrollpanelet for Plesk Hosting

Slik bruker du WordPress Toolkit i kontrollpanelet for Plesk Hosting

For å få tilgang til verktøysettet, klikk nettsteder & domener,

Bla til administrasjonsområdet der WordPress er installert, og du kan klikke på hvilken som helst av knappene på verktøylinjen.

Installerer WordPress

For å installere WordPress, logg deg på Plesk-kontrollpanelet og gå til WordPress. Klikk deretter Installere, kan du installere den nyeste versjonen av WordPress ved å klikke installer (raskt) eller hvis du vil konfigurere administratorer og velge en bestemt versjon, klikker du installere (tilpasset).

Feste og fjerne WordPress

Hver gang du installerer WordPress ved å bruke verktøysettet eller applikasjonssiden, vises installasjonene automatisk. Imidlertid, hvis du installerte manuelt, må du knytte installasjonen til verktøysettet. Gå derfor til for å knytte WordPress til verktøysettet nettsteder & domener > WordPress klikk deretter Scan.

Å løsne WordPress hodet til nettsteder & domener > WordPress Klikk deretter på WordPress-navnet du vil fjerne, og klikk deretter Løsne.

Behandle plugins

Det er nå mye enklere å administrere plugins og temaer. Gå til for å installere en plugin nettsteder & domener > WordPress > plugins. Klikk på installere og søk etter ønsket plugin. Velg det og klikk installere. Du kan installere flere forekomster.

Du kan også laste ned nedlastet plugin. Naviger til plugins-fanen og klikk laste opp plugin, og Velg en fil.

Alle pluginene dine blir aktivert når de er installert. For å oppdatere programtilleggene, velg dem og klikk på Oppdater. For å deaktivere, naviger til nettsteder & domener > WordPress > plugins og sjekk alle pluginene du ikke vil, og klikk deretter avinstallere.

Administrer WordPress-temaer

For å administrere temaene dine, naviger til WordPress > temaer. Klikk på for å installere plugins installere og søk etter temaer. Velg et tema og klikk Installere.

Du kan også laste opp temaer ved å gå til WordPress > temaer og klikke laste opp tema deretter Velg Fil. Bla til plasseringen og klikk laste opp. Klikk installere for å aktivere temaer.

Gå til for å fjerne temaer WordPress > temaer og velg temaene du vil fjerne. Klikk deretter ta vekk eller avinstallere.

For å oppdatere temaer, klikk Oppdater i temafanen. Verktøysettet ber deg ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt, klikk ja, og oppdateringene starter.

Sikre WordPress

Plesks verktøysett er veldig sikker, og gå til, for å dra nytte av verktøyets sikkerhetsfunksjoner nettsteder & domener > WordPress. Velg WordPress-installasjonen og klikk Sjekk sikkerhet. Plesk-verktøysettet viser deg resultatene av sikkerhetskontroller for de valgte WordPress-installasjonene og forslag til hvordan du sikrer WordPress. Hvis du liker forslagene, kan du sjekke elementene som vises, og klikke på Sikre

Du kan også passordbeskytte nettstedet ditt ved å kreve at alle brukere oppgir et gyldig brukernavn og passord. På WordPress installasjon, vil du beskytte og slå på Passordbeskyttelse.

vedlikeholdsmodus

Med Plesk verktøysett kan du nå slå på vedlikeholdsmodus når du oppdaterer eller endrer nettstedet. Modusen skjuler midlertidig innholdet på nettstedet ditt for besøkende til det er slått av. Gå til for å slå på vedlikeholdsmodus nettsteder & domener > WordPress, Velg installasjon og slå på vedlikeholdsmodus.

Klone et WordPress-nettsted.

Kloning lager en nøyaktig kopi av nettstedet ditt. Det kan brukes som sikkerhetskopi eller når du migrerer til en annen vert. Plesk-verktøyet gjør det lettere å gjøre dette. For å begynne å klone, naviger til nettsteder & domener > WordPress, klikk klone ved siden av WordPress-installasjonen du vil klone. Klikk deretter nytt underdomene for å velge klonens destinasjon og klikk OK.

Konklusjon

Vi har sett noen få funksjoner i Plesk verktøysettet for WordPress. Opplæringen ovenfor var bare det grunnleggende fordi verktøysettet fremdeles er i stand til å gjøre så mye mer. Kos deg derfor med funksjonene og fortsett å lære.

Sjekk ut disse topp 3 WordPress hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik sikkerhetskopierer du & Gjenopprett en database ved hjelp av kontrollpanel for hosting fra Plesk
  mellomliggende
 • Hvordan endre ASP.NET-versjonen i Plesk Hosting Kontrollpanel
  mellomliggende
 • Hvordan bruke Plesk til å installere WordPress
  nybegynner
 • Slik tømmer du hurtigbufrene i WordPress-pluginsene dine
  mellomliggende
 • Slik legger du til Google-skrifter på ditt WordPress-nettsted
  nybegynner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me