WP Security Audit log er en plugin, som leveres av WordPress, hvis mål er å la administratoren overvåke sikkerhetsproblemene på nettstedet. Plugin-en oppnår målet sitt ved å føre oversikt over alle aktiviteter som foregår på nettstedet.


I denne artikkelen som skal gjøres, skal vi dekke hvordan du bruker WP Security Audit Log WordPress Plugin.

Forutsetninger;

 • Tilgang til et WordPress-nettsted.

Oversikt

Plugin-en kan holde oversikt over alle aktiviteter som innholdsendring, temaer, plugins og brukerkontoer. Hold en logg over hendelser som skjer på WordPress-nettstedet ditt, og du kan enkelt oppdage mistenkelig aktivitet før den ekstrapoleres til et sikkerhetsproblem på nettstedet ditt.

WP Security Audit Log er den mest rangerte blant WordPress-administratorer og sikkerhetsfolk.

Slik bruker du WP Security Audit Log WordPress Plugin

Installer WP Security Audit Log Plugin

Hvis du vil installere plugin-modulen, naviger du til plugins-delen på WordPress-siden din og klikker på Legg til ny

Søk etter WP-sikkerhetsrevisjonslogg-plugin

WP-sikkerhetsrevisjonsloggen vises på søkeelementene, klikk Installere og klikk deretter Aktiver for å aktivere plugin-modulen.

Revisjonsloggen vises på dashbordet hvor du kan se aktivitetene som har funnet sted på nettstedet. I figuren nedenfor viser for eksempel at administratoren har logget seg inn og ut.

Aktiver / deaktiver hendelser

Under WP Security Audit Log kan administratoren deaktivere eller aktivere hendelsene som finner sted på WordPress-nettstedet.

Innloggede brukere

WordPress Security Audit Log gir brukeren muligheten til å se påloggede brukere og stedet på tilgangspunktet. Det er mulig å se endringene enhver bruker laget på nettstedet.

Administratoren kan avslutte brukerens økt med et klikk. I tillegg kan administratoren også blokkerer brukeren fra tilgang til nettstedet.

Generer rapporter

WP-sikkerhetsrevisjonsloggen kan generere rapporter avhengig av hvordan de er konfigurert enten ukentlig, månedlig eller daglig. Rapportene kan genereres og sendes direkte til din e-post.

E-postvarsler

Administratoren kan konfigurere kontoen til å motta et e-postvarsel om aktivitet eller endring som kan finne sted på nettstedet. E-postvarslingsfunksjonen hjelper deg med å forbedre nettstedets sikkerhet, da man kan få sanntidsvarsler om endringer. Du kan legge til en trigger for å sende en e-postvarsling.

Ekstern databasetilkobling

Ved hjelp av WP Security Audit Plugin er det mulig for administratoren å koble seg til en ekstern database for å forbedre sikkerheten. Rapportene blir sendt til databasen og kan forbedre ytelsen til plugin-en.

Søk etter poster og rapporter

Ved hjelp av sikkerhetsplugin er det mulig for en å søke etter en spesifikk rapport eller registrering av en gitt endring. Dette hjelper i problemidentifisering og feilsøking. Bruk den tekstbaserte basen for å se etter endringer og filtrer etter ønske.

Konklusjon

I denne artikkelen har vi klart å demonstrere hvordan du installerer WP Security Audit Log, aktiverer / deaktiverer hendelser, sporer alle brukere som er logget på til enhver tid, sender e-postvarsler og genererer rapporter om alle aktiviteter fra nettstedet. WordPress Security Audit Plugin er et perfekt verktøy som er avgjørende for ethvert nettsted som kjører på WordPress-plattformen. Plugin hjelper med å forbedre nettstedets sikkerhet og gjør webadministrasjonen og overvåkningen enklere.

Sjekk ut disse topp 3 WordPress hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik sikrer du et WordPress-nettsted med Wordfence
  mellomliggende
 • Hvordan installere og konfigurere WP Super Cache-plugin på WordPress
  nybegynner
 • Slik løser du “Feil ved etablering av databasetilkobling.” i WordPress
  mellomliggende
 • Hvordan legge til tilpasset CSS på ditt WordPress-nettsted på forskjellige måter
  mellomliggende
 • Slik deaktiverer du et plagsomt WordPress-nettsted ved hjelp av cPanel for feilsøking
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me