Introduksjon

Selv om det er flere funksjoner som følger med Joomla automatisk når du installerer den ut av esken, er det fremdeles ekstra utvidelser du kan bruke for å forbedre nettstedets funksjon bemerkelsesverdig med bare noen museklikk her og der. I denne veiledningen finner du alle de tre kjente måtene å integrere utvidelser på nettstedet ditt.


Innholdsfortegnelsen for å legge til utvidelse i Joomla 3

  1. Slik navigerer du i Extensions Manager for Joomla 3.
  2. Slik laster du opp pakkefilen.
  3. Slik installerer du fra katalogen.
  4. Slik installerer du fra URL-en.

Trinn 1: Gå til Joomla Extension Manager

Å logge på serverområdet til nettstedet ditt i Joomla 3 er det første du trenger å gjøre. Herfra går du til Joomla Extension Manager. Du kommer til siden ved å klikke på utvidelser. Deretter fortsetter du å klikke på Extensions Manager.

Slik installerer du Joomla-utvidelser

I det øyeblikket du er i grensesnittet til Extensions Manager, det er minst tre alternativer du kan velge mellom for å sette opp utvidelsen. De fleste ganger er det du trenger å klikke på det første alternativet, men det er også riktig å være klar over at du har flere alternativer.

Trinn 2: Last opp pakkefilen

Et av de mest enkle og enkle alternativene var å gjøre det er dette. Til å begynne med, klikker du bare på fanen, Bla. Derfra navigerer du til stedet på arkiverte filer på din egen PC der utvidelsene du vil legge til er lagret. Når du er her, klikker du på Last opp og installer-knappen.

Slik installerer du Joomla-utvidelser

Du må også merke deg at noe tilleggsinformasjon som dokumenter, filer for bilder og så videre kan følge med noen Joomla-utvidelser. Du må pakke ut slike pakker først. De skal plasseres i et eget arkiv som deres egen installasjon vil bli utført fra. Du finner slike pakker noen ganger merket som UNPACK_FIRST.zip. Den kan like godt bære et lignende navn som det. Du må kanskje prøve å pakke ut arkivfilen først i situasjonen der du får en feilmelding som sier at den ikke identifiserer utvidelsen i det skjemaet.

Trinn 3: Installer fra katalogen

Dette er det andre alternativet for å installere Joomla-utvidelser. Husk at det er en alternativ metode til den første. Det brukes vanligvis til store eller ekspansive utvidelser som er større i størrelse enn størrelsen på filen som kunne innpasses av PHP-serveren. Følgelig kan de ikke lastes opp etter metoden som allerede er diskutert. Hvordan laste opp slike sideelementer eller moduler er gjennom FTP. Den må deretter sendes via mappen for hostingkontoen. Dette er gjort mulig fordi FTP har kapasitet til å laste opp stor fil.

I tillegg er det viktig at du er klar over at i motsetning til den opprinnelige prosessen, vil du bli pålagt å utføre utvinning av utvidelsesfilen og ha mappen som bærer den lastet opp. Du må imidlertid ikke gjøre dette med zip-filene du har arkivert. I det øyeblikket du har overført katalogen til utvidelsesfilen til kontoen du bruker til hosting, er det neste du trenger å gjøre å klikke på fanen Extensions Manager og angi ruten for å få tilgang til den spesifikke mappen.

Et siste trinn her er å slå den av på Installere fane. Hvis mappen du valgte er lastet opp riktig, vil Joomla 3 bekrefte og sette opp utvidelsen for deg.

Slik installerer du Joomla-utvidelser

Trinn 4: Installer Joomla Extension From URL

Dette er den tredje alternative måten å installere Joomla-utvidelser på. Denne installasjonsmetoden gjøres direkte via en URL. Alt som kreves av deg er å taste inn den nøyaktige adressen til webfilen du har arkivert, og som har utvidelsen du prøver å konfigurere og sette opp. Etter dette klikker du bare på fanen som sier,Installere. Når dette er gjort, vil Joomla 3 ha filen lastet ned automatisk, trekke den ut av de nødvendige installasjonstrinnene.

Slik installerer du Joomla-utvidelser

Konklusjon

Denne artikkelen er en tutorial som har lagt opp en trinnvis tilnærming til installasjonen av Joomla-utvidelser. Joomla selv har standardfunksjoner, men du kan også velge å legge til flere utvidelser. De tre tilgjengelige alternativene for å installere utvidelsene er også tydelig stavet på enkelt språk. Lykke til.

Slik installerer du Joomla-utvidelser

Sjekk ut disse topp 3 Joomla hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me