For denne artikkelen, vi’Jeg bruker Microsoft’s IIS som webserver på Windows Server 2012 R2 (x64). Du må laste ned den nyeste versjonen av PHP 7.0.x og sørge for at du laster ned NTS (ikke-tråd-sikker) versjonen og x64 build.


Installasjonen av PHP7 på serveren trenger å gjennomgå noen få forskjellige installasjoner og praktiske trinnvise tips. Her går vi:

  • Du må først laste ned PHP-binærene
  • Du’Jeg laster ned og installerer VC14 (Visual C ++ 2015) runtime.
  • Du’Jeg installerer også CGI-modulen i IIS
  • Til slutt må du konfigurere PHP i IIS

Hvordan laste ned PHP-binærene

For å laste ned den nyeste versjonen av PHP-binærprogrammer, kan du gå til PHP-nettstedet fra denne lenken:

Du må være forsiktig med den versjonen du har’Last ned, hvis serveren din fungerer med 64-bits versjonen av Windows, du’Jeg velger ofte nedlasting og se etter den x64 NTS (ikke-tråd-sikre) versjonen av PHP.

Så snart du er ferdig med å laste ned den, pakker du ut alle filene til C: PHP. Du’Jeg bruker dette til å lagre PHP-binærprogrammer og konfigurasjonsfiler.

Last ned og installer Visual C ++ 2015-spilletid

PHP7 er blitt kompilert i Visual Studio 2015 og det er påkrevd å være VC 2015-runtime som kommer installert på serveren. Igjen er det viktig at du installerer versjonen som samsvarer med serveren din’maskinvarearkitektur (x32 eller x64). Du kan imidlertid også installere de to for å få det du ønsker.

For å laste ned de siste VC C ++ 2015-tidene fra Microsofts nettsted, kan du gå til denne lenken: https://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=48145

Installer runtime som illustrert ovenfor. Etter deg’Når du har gjort det, er det god praksis å starte serveren på nytt. Dette vil aktivere endringene du’har gjort for å få virkning.

Installer CGI-modulen for IIS

Å installere CGI-modulen slik at IIS kan “snakke” til PHP, gå til Windows Explorer, klikk på delen Administrasjonsverktøy. Du’Jeg finner dette i kontrollpanelet. For å komme dit, naviger til systemene dine’ Kontrollpanel Alle elementer på kontrollpanelet Administrasjonsverktøy

Så snart du åpner serverbehandlingsverktøyet, gjør du det’Jeg får se en Legg til roller fanen, treff på fanen og sørg for at du velger “CGI” er fra dialogboksen som illustrert på skjermdumpen nedenfor:

Slik installerer du PHP7 på Windows Server 2012 R2 og IIS 8

Når du har gjort dette, velg neste og Fortsette for å installere CGI-modulen. Så snart du kommer til dette trinnet, start serveren på nytt. Alternativt kan du starte IIS på nytt.

Til tross for at denne artikkelen er skrevet for Windows Server 2012 R2, kan du se CGI-funksjonen hvis du vil installere PHP7 på Windows, som er forskjellige for den som er ment for denne artikkelen, for eksempel Windows Vista og Windows 7.: KontrollpanelProgrammer og funksjoner. Etter at du har åpnet Programmer og funksjoner fane, naviger til venstre side av siden med taggen “Slå Windows-funksjoner på eller av “Blant listen over tjenester som’Hvis du vil vises, gå til Internett-informasjonstjenesterWorld Wide Web ServicesApplikasjonsutviklingsfunksjoner og velg CGI.

Slik installerer du PHP7

Etter at du har installert de nødvendige driftstidene og aktivert CGI-modulen på IIS, kan du nå begynne på den siste delen av denne øvelsen. Og det er slik du kan installere!

Benytter seg av Administrative verktøy som ligger innenfor Kontrollpanel, du’Jeg navigerer til Internet Information Services (IIS) Manager app og klikk på den for å åpne den.

Når den er åpen, gå til venstre meny på siden og klikk på serveren’navnet. Når dette åpnes, naviger til hovedmenyen og trykk på Handler Mappings-ikonet som illustrert nedenfor:

Slik installerer du PHP7 på Windows Server 2012 R2 og IIS 8

Du’Jeg ser de nåværende gjeldende kartlegginger som serveren støtter. Naviger til høyre side av vinduet, der du’Jeg finner mye av det Handling lenker, klikk på den angitte fanen Legg til modulkartlegging… som presentert på skjermdumpen nedenfor:

Slik installerer du PHP7 på Windows Server 2012 R2 og IIS 8

Så snart du ser vinduet Legg til modulkartlegging, skriver du inn verdiene som illustrert nedenfor:

Slik installerer du PHP7 på Windows Server 2012 R2 og IIS 8

Naviger deretter til Be om begrensninger fane og don’t merke Påkalle handler bortsett fra forespørsel er kartlagt til: og velg deretter Fil radioknapp…

Slik installerer du PHP7 på Windows Server 2012 R2 og IIS 8

Klikk på dette tidspunktet ok og klikk igjen for andre gang. Så fort du’har gjort dette, deg’har konfigurert modulkartleggingen.

Til tross for at det ikke er obligatorisk, er den beste fremgangsmåten at du konfigurerer et standarddokument slik at katalognivåtilgang til sider rutinemessig kan gi ut til “index” side. Vanligvis når PHP-nettsteder serveres “index.php” er satt opp som standard indeksside…

For å konfigurere en ny indeksside, velg servernavnet fra venstre meny og klikk på Standarddokument fane to ganger som illustrert nedenfor:

Slik installerer du PHP7 på Windows Server 2012 R2 og IIS 8

Gå til høyre meny i standarddokumentpanelet, se etter alternativet merket Legg til og klikk på det for å opprette et nytt. Ved å klikke på Legge til lenke og etter det i popup-vinduet som vises inndatert index.php. Når du er ferdig med dette klikk på Lagre som skjermdumpen nedenfor illustrerer:

Slik installerer du PHP7 på Windows Server 2012 R2 og IIS 8

Så snart du har gjort dette, du’har gjort alt som kreves for å integrere et nytt nettsted, og du vil nå kunne integrere en index.php-fil i roten til hjemmekatalogen.

For å bekrefte at alt er i orden, kan du generere en fil og gi den navnet index.php med innholdet nedenfor:

?php phpinfo (); ?>
W

Når du’har gjort det, last inn filene. Dette vil vise deg hele PHP-runtime-oppsettet og alle utvidelsene som er lastet på den.

På dette stadiet er PHP7 du installerer aktivert i en vaniljeform. Implikasjonen av dette er at det for øyeblikket er den eneste PHP du har installert, og at det ikke er noen andre PHP-utvidelser tillatt for øyeblikket. Det samme gjelder også tidssonen og så videre. Ingen av disse er konfigurert.

Det du trenger å gjøre nå er å kopiere en PHP-konfigurasjonsmal til “arbeider” kopiere og etter å ha kopiert den, endre den og med kommandoprompten kjør følgende kommando:

copyC: PHPphp.ini-production C: PHPphp.ini

Trinn 1: Still inn serveren’s Tidssone

Det første vi’Du må gjøre er å stille inn serveren’s tidssone. Derfor bør du finne linjen og koble den fra, og angi tidssonen din etter behov.

; dato.tidssone =

Hvis du for eksempel er i Europa, kan du velge ‘Europe / London’ å representere din tidssone. Dette endrer linjen din til linjen nedenfor:

date.timezone = Europa / London

Trinn 2: Konfigurer utvidelseskatalogen

På dette tidspunktet må du konfigurere utvidelsesretningen, og se etter det i dette trinnet:

; Katalog der de lastbare utvidelsene (modulene) ligger.
; http://php.net/extension-dir
; extension_dir = "./"
; På vinduer:
; extension_dir = "ext"

Trinn 3: Uncomment The (“;”) Karakter

På dette tidspunktet må du fjerne kommentarer eller ta ut (“;”) -tegn før utvidelsen_dir = “ext” linje for at den skal bli:

; Katalog der de lastbare utvidelsene (modulene) ligger.
; http://php.net/extension-dir
; extension_dir = "./"
; På vinduer:
extension_dir = "ext"

Trinn 4: Fjern et lite CGI “reparasjoner” For IIS

Til slutt vil vi dele noen CGI “reparasjoner” for IIS. Dette vil forbedre sikkerheten og ytelsen, og prøv derfor å fjerne linjene nedenfor og konfigurere dem til å samsvare med verdiene i eksemplet nedenfor:

; cgi.force_redirect er nødvendig for å gi sikkerhet som kjører PHP som en CGI under
; de fleste webservere. PHP blir ikke definert, og standard slår dette på. Du kan
; slå den av her PÅ EGEN RISIKO
; ** Du KAN trygt slå av dette forIIS, infact, du MÅ. **
; http://php.net/cgi.force-redirect
cgi.force_redirect = 0
; cgi.fix_pathinfo gir * ekte * PATH_INFO / PATH_TRANSLATED støtte for CGI. PHP
; forrige oppførsel var å sette PATH_TRANSLATED til SCRIPT_FILENAME, og å ikke grok
; hva PATH_INFO er. Tidligere informasjon om PATH_INFO, se cgi-spesifikasjonene. Innstilling
; dette til 1 vil føre til at PHP CGI fikser banene sine for å samsvare med spesifikasjonen. En innstilling
; av null får PHP til å oppføre seg som før. Standard er 1. Du bør fikse skriptene
; å bruke SCRIPT_FILENAME i stedet for PATH_TRANSLATED.
; http://php.net/cgi.fix-pathinfo
cgi.fix_pathinfo = 0
; FastCGI under IIS (på WINNT-basert operativsystem) støtter muligheten til å etterligne seg
; sikkerhetstegnene til den anropende klienten. Dette lar IIS definere
; sikkerhetskontekst som forespørselen kjører under. mod_fastcgi under Apache
; støtter for øyeblikket ikke denne funksjonen (03/17/2002)
; Sett til 1 hvis du kjører under IIS. Standard er null.
; http://php.net/fastcgi.impersonate
fastcgi.impersonate = 1

Konklusjon

Så fort du’Når du har lagret php.ini-filen, kan du starte app-bassenget (e) på nytt. Alternativt er det bare å starte på nytt med IIS for å la endringene du har gjort, gjelde. Detalj tipsene her skal kunne hjelpe deg med å installere Php7 uten problemer. Imidlertid, hvis du blir sittende fast underveis, er vi her for å hjelpe deg!

Sjekk ut disse topp 3 Windows-hosting-tjenestene:

Hostwinds

Startpris:
$ 3.29


Pålitelighet
9.3


Priser
9.2


Brukervennlig
9.2


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostwinds

Time4VPS

Startpris:
$ 3.27


Pålitelighet
8.4


Priser
8.5


Brukervennlig
8.3


Brukerstøtte
8.1


Funksjoner
8.1

Les anmeldelser

Besøk Time4VPS

InterServer

Startpris:
$ 5.00


Pålitelighet
9.1


Priser
9.3


Brukervennlig
9.1


Brukerstøtte
9.0


Funksjoner
9.1

Les anmeldelser

Besøk InterServer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me