Gratis e-postkontoer gir deg kanskje ikke et konkurransefortrinn i virksomheten din fordi de ikke ser profesjonelle ut. Gratis e-postkontoer som de som tilbys av Google og Yahoo er helt supre for personlige e-postmeldinger, men e-postløsninger med egen vert er normen for bedrifter.


Hvis du har et domenenavn og en vertsplass, kan du vurdere å kjøre e-postmeldinger som peker tilbake til hovednettstedet. Du kan for eksempel ha en e-postadresse som [email protected] eller [email protected] Disse e-postene ser ikke-spammy ut, spesielt hvis du samler inn betalinger på nettstedet ditt.

I denne guiden skal vi diskutere trinnene for å lage dine egne personlige e-poster og peke dem tilbake til din foretrukne e-postklient, f.eks. Fru Outlook.

Forutsetninger

 • Et domenenavn f.eks. www.example.com
 • En webhotellplan som støtter cPanel

Trinn 1: Logg på cPanel-kontoen din

cPanel tilbyr et flott grafisk brukergrensesnitt (GUI) for automatisering av Linux-kommandoer. De fleste delte hostingfirmaer tilbyr denne funksjonen uten ekstra kostnad. For å få tilgang til cPanel, besøk URLen nedenfor for å erstatte ‘example.com’ med hoveddomenenavnet tilknyttet hostingkontoen.

www.example.com/cPanel

Du blir bedt om å oppgi brukernavn og passord som vist nedenfor:

Forsikre deg om at detaljene er riktige, og klikk på ‘Logg inn’ for å fortsette. Du er nå på dashbordet til cPanel-kontoen din.

Type ‘E’ i søkefeltet og klikk på ‘E-postkontoer’ i rullegardinlisten som vist nedenfor

Trinn 2: Opprett en ny e-postkonto

Du vil se et alternativ for å opprette en ny e-postkonto på neste skjermbilde som vist nedenfor:

Skriv inn riktige detaljer og klikk på ‘Opprett konto’ som vist ovenfor. I vårt tilfelle skrev vi ‘fakturering’ og “@ eksempel.com” -delen er allerede fylt ut for oss. Hold disse detaljene trygge. Vi trenger dem senere når du konfigurerer en e-postklient.

Kontoen din er nå funksjonell og kan finne den nederst på skjermen på listen over e-poster.

Trinn 3: Konfigurer en e-postklient

Du kan enten bestemme deg for å administrere e-postene dine direkte fra cPanel eller ved å sette opp en e-postklient. Hvis du velger førstnevnte, bare finn e-postkontoen din på cPanel, og nederst til høyre klikker du på koblingen “Mer” og velger “Få tilgang til webmail” som vist nedenfor. Du kan deretter velge en web-postklient fra listen som vises på neste skjerm, f.eks. Round Cube or Squirrel Mail.

Hvis du vil konfigurere en e-postklient, klikker du på ‘Konfigurer e-postklient’ som vist nedenfor:

Naviger til ‘Mail Client Manual Settings’ på neste skjermbilde

I denne delen er vi interessert i de innkommende og utgående serveradresser og porter under ‘Sikre SSL / TLS-innstillinger (anbefalt)’

Vi må legge til disse detaljene på vår e-postklient.

For eksempel i Ms Outlook 2007, naviger til verktøy->Kontoinnstillinger

Under ‘e-poster’ klikker du på ‘Ny’ og oppgir navnet ditt og e-postadressen du opprettet ovenfor, så vel som passordet ditt. Velg deretter avmerkingsboksen “Konfigurer serverinnstillinger manuelt”

Velg “Internett-e-post” på neste skjermbilde og klikk “Neste”

Deretter skriver du inn detaljene som du korrigerte under ‘Mail Client Manual Settings’ på cPanel-kontoen. Disse inkluderer; din e-postadresse, innkommende e-postserver, utgående e-postserver, brukernavn og passord. Merk: brukernavnet ditt er det samme som din e-postadresse som vist nedenfor:

Klikk deretter på ‘Flere innstillinger’ nederst til høyre.

På neste skjermbilde velger du kategorien Utgående server og velger alternativene nedenfor.

Klikk deretter på fanen ‘Utgående server’ og angi riktig innkommende og utgående serverporter. Merk også av for “Denne serveren krever en kryptert tilkobling (ssl)” og velg SSL som den krypterte tilkoblingstypen som vist nedenfor.

Klikk “OK” og deretter “Neste” for å fortsette, klikk til slutt på “Fullfør” -knappen. Du kan nå sende og motta e-post fra Outlook.

Konklusjon

Profesjonelle e-poster med selvslange er et stort pluss for bedriften din. De viser bare kundene dine at du er seriøs med det du tilbyr dem. I denne guiden har vi gitt trinnene du trenger for å opprette en e-postadresse på cPanel og konfigurere den samme på MS Outlook.

Det er så mye du kan gjøre med e-posten. Du kan vurdere å konfigurere den på Thunderbird hvis du kjører Ubuntu på din lokale datamaskin. Du kan gjenta den samme prosedyren for eventuelle ekstra e-postadresser du vil opprette. Det er så enkelt!

Ta en titt på de 3 beste hosting-tjenestene for e-post:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik krypterer du e-post ved hjelp av cPanel
  mellomliggende
 • Slik konfigurerer du e-postvideresendere i cPanel Hosting-kontrollpanelet
  nybegynner
 • Hvordan installere Roundcube Mail Client ved å bruke kontrollpanelet cPanel Hosting
  nybegynner
 • Slik oppretter du autosvarere via e-post i webpanelet cPanel
  mellomliggende
 • Hvordan konfigurere og konfigurere SpamAssassin i cPanel
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me