Introduksjon

Cloudflare er en kraftig distribuert DNS- og Content Delivery Network (CDN) tjenesteprogramvare som lar brukere implementere raske og sikre nettsteder uten noe ekstra arbeid med koden eller tilleggsfunksjonalitet på nettstedet deres. Det er en innovativ plattform bygd for å tjene ett hovedformål; akselerere og beskytte alle nettsteder som bruker det ved å fungere som omvendt proxy. Dette utrolige programmet tilbyr mange flotte funksjoner, med Cloudflare Security-alternativet som det viktigste av dem alle.


Cloudflare Security Suite tilbyr flere sikkerhetsinnstillinger som kan konfigureres for å øke sikkerheten på nettstedet ditt. Suiten støtter mange alternativer fra DDoS-beskyttelsen til den fullstendig integrerte Web Application Firewall (WAF). Denne opplæringen vil hjelpe deg med å aktivere sikkerhetsalternativene levert av Cloudflare for å øke ytelsen og sikkerheten på nettet ditt.

Klar? La oss gå!

Trinn 1: Få tilgang til sikkerhetsalternativer

For å få tilgang til sikkerhetsinnstillingene, gå til Cloudflare klientområde og traff brannmur knapp øverst bånd:

Her er den fremtredende innstillingen Sikkerhetsnivå Cloudflare. Dette alternativet brukes når en fornærmende bruker blir oppdaget på nettstedet ditt og har 5 unike sikkerhetsnivåer.

Disse beskyttelsesnivåene filtrerer brukere på en annen måte ved å bruke deres IP-omdømme før de presenterer utfordringen. IP-omdømmet til hver bruker beregnes ved hjelp av en innebygd algoritme som er vert på Cloudflare-enden. Poengsummen for IP-omdømmet varierer mellom 0 og 100, og her er hva hver karakter betyr:

 • : utfordrer hver trussel som scorer større enn 0. På dette nivået blir alle besøkende som viser truende oppførsel i løpet av de siste fjorten dagene utfordret.
 • MEDIUM: Utfordrer hver trussel som scorer mer enn 14. Dette alternativet tester de mest truende og moderate trusselbesøkende.
 • LAV: Denne innstillingen sikrer enhver trussel større enn 24 blir stilt til utfordring. Dette sikkerhetsnivået sikrer at alle de mest truende besøkende blir nøye gransket.
 • VESENTLIG AV: Dette utfordrer trusler som scorer mer enn 49. Innstillingene utfordrer alle de voldsomme lovbryterne.
 • JEG ER UNDER ATTACK: Dette er det siste sikkerhetsnivået som kommer godt med når nettstedet ditt er under et DDoS-angrep. Innstillingene viser en midlertidig plassholder for hver enkelt besøkende på nettstedet ditt i en kort periode. I løpet av denne korte perioden gransker Cloudflare aktiviteten til alle besøkende for å finne ut om de er ekte brukere eller er en del av DDoS-angrepet.

Den anbefalte innstillingen for sikkerhetsnivået er Medium. Denne verdien gir omfattende sikkerhet uten å forårsake problemer for nettstedets besøkende.

Trinn 2 – Angi utfordringens passering

Neste trinn er å konfigurere Utfordre passasje. Dette alternativet lar deg angi hvor lenge besøkende på nettstedet ditt kan gå uten tvil av den menneskelige godkjenningskontrollen på nettstedet ditt. Velg en varighet som passer dine sikkerhetsbehov mest.

Slå den Web-applikasjonsbrannmur (WAF) -knapp. WAF-alternativet lar deg angi regler for å beskytte nettstedet ditt mot potensielle websårbarheter. Angi alternativet WAF PÅ.

Deretter går du til Nettleserintegritetssjekk som er designet for å evaluere HTTP-overskrifter for å finne trusler fra nettleseren som brukes av besøkende. For å aktivere dette alternativet angir du det .

Når du har aktivert Browser Integrity Check, klikker du på IP-brannmur-fanen.

Dette vil gi deg tilgang til Tilgangsregel vindu. Her kan du enkelt blokkere, hviteliste eller utfordre IP-adresser og legge igjen en lapp der det er nødvendig.

Trinn 3 – Konfigurering av avansert DDoS-beskyttelse

Å stille avansert DDoS-beskyttelse er et annet viktig sikkerhetsalternativ. Denne innstillingen gir optimal sikkerhet når nettstedet ditt er under et distribuert denial of service (DDoS) og distribuert reflektor (DRDoS) angrep. Disse innstillingene gjør det mulig for Cloudflare å stå som den første forsvarslinjen til nettstedet ditt, uavhengig av angrepets størrelse eller varighet. Den beskytter nettstedet ditt mot følgende angrep:

 • Lag ¾ angrep
 • SMURF angrep
 • ACK angriper
 • DNS-forsterkningsangrep
 • Lag 7 angrep

Få tilgang til Avansert DDoS-beskyttelse side og aktiver alternativet.

Konklusjon

Det er alt! Du har konfigurert de viktigste sikkerhetsalternativene for Cloudflare for nettstedet ditt gjennom ditt. Cloudflare klientområde. Nå fungerer nettstedet ditt sikkert og bør presentere rask og sømløs surfing for besøkende.

Spesiell merknad: Hvis du ønsker å kjøpe en CDN-tjeneste, men ennå ikke er sikker på hvilken, anbefaler vi at du konsulterer vår liste over beste CDN-tjenester fra 2018.

Sjekk ut disse topp 3 CDN-tjenestene:

Cloudways

Startpris:
$ 1.00


Pålitelighet
9.4


Priser
9.2


Brukervennlig
9.2


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk Cloudways

CloudFlare

Startpris:
$ 0.00


Pålitelighet
4.1


Priser
4.8


Brukervennlig
4.4


Brukerstøtte
4.1


Funksjoner
4.7

Les anmeldelser

Besøk CloudFlare

A2 Hosting

Startpris:
$ 0.00


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Hvordan aktivere og administrere Cloudflare Content Delivery Network (CDN)
  mellomliggende
 • Slik konfigurerer du Cloudflare-ytelsesinnstillinger
  mellomliggende
 • Hvordan installere & Konfigurer Caddy-webserveren på en Ubuntu 18.04 VPS
  mellomliggende
 • Installere & Konfigurer Caddy-webserveren på en CentOS 7 VPS
  mellomliggende
 • Slik endrer du SSH-porten fra standardporten
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me