Drupal er et industriledende, open source Content Management System for utviklere, markedsførere og byråer. Det er et robust rammeverk skrevet i PHP og distribueres under GNU General Public License. Applikasjonen er bygd for å transformere webinnholdsstyring med ufravikelig fleksibilitet og skalerbarhet for ensomme digitale opplevelser.


Drupal tilbyr utrolige brukeradministrasjonsfunksjoner som gir virksomheter mulighet til å begrense tilgangen til spesifikt innhold og administrere brukermedlemskap med letthet. Standardinnloggingsskriptet er relativt sikkert og i stand til å forhindre uautorisert tilgang til nettstedets medlemsområder rimelig godt. For å implementere militær sikkerhet på Drupal-nettstedet ditt, må du imidlertid sette opp SSL / TLS-kryptering.

Denne opplæringen vil guide deg gjennom installasjonen av SSL / TLS på Drupal. La oss komme i gang!

Spesiell merknad: Enten du starter et nytt Drupal-prosjekt eller om du ønsker å flytte et eksisterende nettsted, vil hosting av Drupal-nettstedet hos en god leverandør av webhotell spare deg for tid og penger ved å tilby enkel oppsett, støtte ressurser. Ta en titt på de beste Drupal hosting-leverandørene for å velge fra de aller beste.

Trinn 1: FÅ ET SIKKERT SOCKET LAYER (SSL) CERTIFICATE

Det første og viktigste når du konfigurerer HTTPS på Drupal er å få et gyldig SSL-sertifikat på det ideelle domenenavnet ditt. For best resultat, bruk et SSL-sertifikat fra en anerkjent sertifikatmyndighet som La oss kryptere. Let’s Encrypt er en åpen, gratis og automatisert sertifikatmyndighet som fungerer sømløst med de fleste moderne nettlesere.

Du trenger også CA Bundle (mellomliggende sertifikater) for å aktivere enheten som kobler til serveren din, til å gjenkjenne den utstedende Certificate Authority. CA Bundle kommer i zip-mappen som inneholder SSL-sertifikatfilene. I tillegg trenger du en privat nøkkel. Hvis du brukte gratis generatorverktøy til å lage CSR, bør den private nøkkelen være i din besittelse eller på serveren din.

Når du har fått et gyldig SSL-sertifikat, CA Bundle og den private nøkkelen, kan du gå videre til den faktiske konfigurasjonen av SSL-sertifikatet på nettstedet ditt.

Merk: Konfigurasjonen av SSL-sertifikatet er en sentral forutsetning for å konfigurere HTTPS på Drupal-nettstedet ditt, feilfritt. Av denne grunn bør denne konfigurasjonen utføres med største presisjon.

Trinn 2: Konfigurer serveren din

Det er viktig å huske at Drupal ikke er en server, men bare et innholdsstyringssystem (CMS). Av denne grunn er det et suverent trinn å konfigurere webserveren først. Når du har oppnådd dette, er du nå klar for neste trinn.

 1. Logg deg på admin-kontrollpanelet ditt ved å bruke passordet og brukernavnet som er tilordnet av webhotellet.
 2. Hvis selskapet ditt driver mer enn ett Drupal-nettsted, velger du lenken til den spesifikke Drupal-siden der du vil aktivere SSL-sertifikatet. Klikk på Filbehandler -knappen på kontrollpanelsiden, og naviger deretter til Webroot katalog for selskapets domenenavn. Klikk åpen eller for å opprette en ny fane.
 3. Hovedmeny for Filbehandling, å velge Legg til fil eller Ny fil. Lag en ny fil og gi den navnet .htaccess. Denne filen opprettes automatisk av filbehandleren når du klikker Lag ny fil -knappen og vises i listen over mapper og filer på webserveren din.

Når du har opprettet .htaccess-filen, går du til neste trinn.

Trinn 3: Aktiver SSL-BRUK

Drupal er designet for automatisk å identifisere SSL som er satt opp på ditt domene. Derfor, når SSL-sertifikatet er installert, blir det lettere å få tilgang til Drupal-nettstedet på både HTTPS- og HTTP-protokoller. Imidlertid er den enkleste måten å sikre at HTTPS dominerer hele nettstedet, redigere .htaccess-filen vi har opprettet ovenfor. Så hvordan redigerer du denne filen?

 1. Finn File-området på cPanel-kontoen din og naviger til Filbehandler.
 2. Aktiver “Hjemmekatalog” for å vise >“Skjulte filer” eller (dotfiles).
 3. Naviger til stedet for Drupal-installasjonen og finn .htaccess-filen. Neste trinn er å redigere denne filen. Her har du en rekke alternativer for å utføre oppgaven. Du kan bruke hvilken som helst kommandolinjetekstredigerer til å gjøre endringer i filen. Av hensyn til denne guiden bruker vi redigereren i cPanel File Manager. Bare klikk på redigere knappen på øverste stolpe.
 4. Finn denne linjen:RewriteEngine
 5. Kopier følgende kommandolinjer og lim dem under linjen over i din .htaccess-fil:
  RewritreCond% {HTTPS} av
  (. *) RewriteRule ^ $ https: //% {HTTPS_HOST}% {REQUEST_URL} [L, R = 301]

  RewriteCond% {HTTPS_HOST}! ^ Www \.
  (. *) RewriteRule ^ $ https: //www.% {HTTPS_HOST}% {REQUEST_URL} [L, R = 301]

 6. Denne kommandoen aktiverer HTTPS til Drupal-nettstedet.

Trinn 4: Fullfør og sjekk installasjonen

 1. Gå ut av Filbehandler og logge ut av cPanelen til webhotellet ditt. Naviger til påloggingssiden for Drupal-administratorområdet ditt. Logg inn som administrator.
 2. På admin verktøylinjen, Velg Nettsted> Global konfigurasjon> System.
 3. Velg alternativet JA, som ligger ved siden av “Bruk omskriving av Apache mod.”  Klikk på “lagre’ -knappen på toppmenyen før du forlater administratordelen på nettstedet ditt.
 4. Forsøk å oppgi et domenenavn for firmaets Drupal-nettsted i nettleserens adressefelt, og trykk deretter enter. Enten adressen din er i http://www.Mydomainname.com eller www.Mydomainname.com format, omdirigerer den redigerte .htaccess-filen til det riktig krypterte HTTPS-domenet til Drupal-nettstedet ditt, som tvinger bruken av SSL.

Konklusjon

Google har et fenomenalt mantra “sikkerhet er prioritet.” Denne mantraen har funnet mening i en verden der folk er veldig følsomme når de deler eller samler inn informasjon. Dominansen av sikkerhetsbrudd har ført til vedtakelse av riktige sikkerhetstiltak, og Drupal-nettstedet ditt bør ikke være et unntak. Handle raskt og sett opp HTTPS på nettstedet ditt ved å bruke vår guide. HTTPS tilbyr sikkerhet i bedriftsklassen for å sikre at ingen kommentarer, innlegg eller data som er sendt inn av medlemmene dine på nettstedet blir oppfanget av hackere eller automatiske bots som snoes etter kritisk brukerinformasjon.

Totalt sett er det enkelt å oppnå fullstendig HTTPS-kryptering for Drupal-nettstedet. Selv nybegynnere kan konfigurere krypteringen og nyte optimal nettstedssikkerhet, forbedret nettstedhastighet og enestående brukers sikkerhet.

Sjekk ut de tre beste Drupal-hosting-tjenestene:

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik konfigurerer du SSL / TLS (HTTPS) kryptering på Drupal
  nybegynner
 • Slik konfigurerer du SSL / TLS-kryptering på Magento
  mellomliggende
 • Hvordan installere Drupal ved hjelp av cPanel
  nybegynner
 • Slik oppdaterer Drupal til den nyeste versjonen
  nybegynner
 • Slik installerer du et SSL / TLS-sertifikat på den delte hostingkontoen
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me