Magento er en åpen kildekode, e-handelsplattform designet for å tilby et skalerbart og fleksibelt handlekurvsystem. Det er en kraftig plattform som lar online-selgere kontrollere innholdet, funksjonaliteten og utseendet til butikkene deres. Søknaden gir e-handel selgere mulighet til å godta og behandle betaling av kredittkort online.


Av denne grunn bør Magento-butikken overholde alle regler for betalingskortindustri (PCI) når du håndterer denne sensitive kundeinformasjonen. En av de viktigste PCI-reglene krever at all privat data og personlig informasjon fra kunder blir behandlet på en kryptert kanal. Den beste måten å kryptere alle kanaler på er installasjonen av Secure Security Layer (SSL) og Hypertext Transfer Protocol (HTTPS) teknologier i din Magento-butikk.

Hvis du ønsker å øke sikkerheten til Magento-butikken din, har du landet på riktig side. Denne dybdeveiledningen er utarbeidet for å hjelpe deg med å konfigurere SSL i Magento-butikken din og omdirigere all HTTP-trafikk til den sikre HTTPS-protokollen.

La oss komme i gang!

Spesiell merknad: Mange webhotelltjenester tilbyr Magento-installasjon med ett klikk, men noen tilbyr mye mer: 24/7 teknisk support fra Magento, daglige oppdateringer og sikkerhetskopier, maler osv. Konsulter vår beste side om Magento Hosting services for å finne de beste Magento-vertene, inkludert ekspert- og brukeranmeldelser.

Trinn 1: GENERER PRIVATNøkkelen til CSR AD

SSL-sertifikatet kan ikke konfigureres uten følgende komponenter:

 • Sertifikatsigneringsforespørsel (CSR)
 • Privat nøkkel
 • Offentlig nøkkel

For en problemfri installasjonsprosess, generer CSR og den private nøkkelen på serveren din.

Logg inn på cPanel

Naviger til Sikkerhet fanen og åpne SSL / TLS ikon.

Når du har åpnet SSL / TLS-ikonet, går du til Sertifikatsigneringsforespørsel (CSR)

Finn Generer en ny CRS

Å velge Generer en ny 2048 bit-nøkkel, og gir alle detaljer som forespurt. Forsikre deg om at du bare sender inn riktig informasjon for Domain, City & State, country, company, Company division, email, description and Passphrase. Klikk generere

Et vindu vises med den genererte CSR-koden. Lag en kopi av denne koden og lagre den, du vil bruke den til å “aktivere” SSL-sertifikatet.

Det private genereres samtidig med CSR.

Trinn 2: FÅ DITT SSL-SERTIFIKAT, OG INSTALLER DET

Når du har generert CSR og den private nøkkelen, er neste trinn å kjøpe det ideelle SSL-sertifikatet. Under utsjekking vil du bli bedt om å sende inn CSR du genererte ovenfor. CA vil deretter aktivere sertifikatet ditt før du sender sertifikatfilene (yourdomain.com.ctr og intermediate.crt).

For å installere sertifikatet ditt, logg inn på ditt

Å velge Administrer SSL-nettsteder

Kopier all sertifikatkoden til de relevante feltene, og klikk deretter på Installer sertifikat knapp

Kontroller om SSL-sertifikatet (Secure Socket Layer) ble installert før du går videre til neste trinn.

Trinn 3: KONFIGURERE MAGENTO

Nå har vellykket installert og konfigurert SSL-sertifikatet på serverne dine. Neste trinn er å endre innstillingen på Magento-plattformen din for å bruke SSL.

Logg deg på Magento ved å bruke adminpassordet og brukernavnet.

Når du har logget inn, naviger til System knapp. Klikk på denne fanen; en rullegardinmeny vises. Å velge konfigurasjon, klikk deretter på linjen til venstre Generell. En rullegardinmeny med en rekke alternativer vises, velg web alternativ.

På nett-delen er vårt interesseområde sikre område. Velg Grunn-URL Seksjonsfelt og endre det for å inkorporere HTTPS // form på hjemmesiden din. I tillegg, kryss av for Bruk URL i admin og Bruk URL foran dropdowns til “ja” alternativet.

Klikk på Lagre Config for å fullføre konfigurasjonen. Nå er hele Magento-butikken konfigurert for å bruke de sikre HTTPS-URL-ene. Alt inkludert alle sidene der du samler inn og sender sensitiv informasjon er riktig kryptert. For å bekrefte dette, besøk Magento-butikken din ved å bruke den gamle HTTP-URL-en hvis du automatisk blir omdirigert til de sikre HTTPS // URL-ene, tommel opp! Alt er i orden.

Trinn 4: KONFIGURER VEDLEGG TIL HTTPS SIDER

Magento-nettstedet ditt er satt til å automatisk omdirigere websider til SSL. Dette eliminerer ikke behovet for unike viderekoblinger for å redusere belastningen på Magento-nettstedet ditt. Enten du bruker Apache eller NGINX for å konfigurere viderekoblinger er superenkelt.

Hvis du bruker NGINX, bytter du ut URL-strukturen med følgende kode:

På den annen side, hvis du bruker Apache, bruk følgende kode:

Trinn 5: OPPDATERER ALLE INTERNE LINKER TIL SIKRE HTTPS-URL-er

Selv om Magento gjør alt for å endre interne lenker til HTTPS, vil noen av temaene ikke fange opp hver lenke. I tillegg er det ikke sikkert at noen av koblingene som du endret manuelt, bytter automatisk fra den gamle HTTP- til HTTPS-protokollen. Det er viktig at alle interne lenker blir oppdatert til HTTPS URL-er for å lette belastningen på serveren din for å øke hastighetene på nettstedet og forbedre rangeringen av søkemotorer..

For å finne alle interne lenker som er satt i den gamle HTTP-protokollen, bruker vi en programvare som heter Skrikende frosk. Du trenger ingen kjøpe applikasjonen; gratisversjonen er lik oppgaven.

 • Installer Screaming Frog.
 • Åpne den skrikende frosken. Kopier og lim inn Magento-nettadressen (hjemmesiden) inn Angi URL-området, Klikk deretter på start.
 • Løsningen gjennomsøker alle nettadressene på Magento-nettstedet ditt. Når fremdriften treffer 100% -merket, klikker du på innvendig knapp.
 • Velg Adresse -fanen for å plassere alle HTTP-URL-ene i en gruppe. Velg den første nettadressen fra listen.
 • Nederst i vinduet Screaming Frog, klikk på inlinks tab.
 • Det nederste vinduet viser en liste over sider som lenker til den valgte HTTP URL. Bruk disse dataene sammen med informasjonen på FRA og Ankertekst kolonner for å oppdatere alle koblingene til HTTPS.
 • Når du er ferdig, kan du følge instruksjonene om skrikende frosk en gang til for å blinke ut de resterende HTTP-URL-ene.

Det er viktig å oppdatere alle interne lenker til HTTPS hvis du ønsker å oppnå noen SEO-fordel når du bytter til HTTPS.

Konklusjon

Dette er en omfattende guide som er skrevet for å bevæpne deg med alt du trenger for å angi HTTPS / SSL på Magento-siden. Hvis nettstedet ditt ikke bruker HTTPS / SSL-teknologien, gjør du en stor feil. Kom deg ut og få det til å skje så snart som mulig før situasjonen blir ute av kontroll. Teknologien er avgjørende og bør være din første forsvarslinje for å ivareta nettstedets og besøkende data.

Sjekk ut de tre beste Magento-hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

ScalaHosting

Startpris:
$ 4.95


Pålitelighet
9.4


Priser
9.5


Brukervennlig
9.5


Brukerstøtte
9.5


Funksjoner
9.4

Les anmeldelser

Besøk ScalaHosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik konfigurerer du SSL / TLS (HTTPS) kryptering på Joomla
  nybegynner
 • Hvordan installere Magento i Cpanel
  nybegynner
 • Slik konfigurerer du SSL / TLS-kryptering på Drupal
  mellomliggende
 • Slik konfigurerer du SSL / TLS (HTTPS) kryptering på Drupal
  nybegynner
 • Hvordan fikse en treg Magento 2 nettsted
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me