En erfaren nettstedseier forstår hvor viktig det er å ha et nettsted med rask lastetid. Hvis du driver nettstedet ditt på WordPress, har du hørt om hurtigbufring av plugins.


Bufring er en effektiv måte å sikre at nettstedet ditt lastes raskere for de besøkende. Men for optimal ytelse, bør nettstedet ditt varsle nettlesere om det nøyaktige innholdet de trenger for å cache. Dessverre tillater ikke hurtigbufring av plugins deg å ha full kontroll over disse innstillingene, så du må konfigurere dem manuelt.

WordPress har massevis av cache-plugins i markedet, men WP Super Cache Plugin og W3 Total Cache (W3TC) er de mest populære. Den eneste forskjellen mellom de to pluginene er: WP-cache er enkel å installere og konfigurere mens W3TC har en rekke alternativer med en omfattende konfigurasjonsprosess.

Når nettstedet ditt er tregt på grunn av WordPress PHP-skript, produserer Cache-plugin statiske HTML-filer for å løse dette problemet. Som et resultat øker nettstedets lastetid, og forbedrer dermed nettstedoptimaliseringen og brukeropplevelsen.

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du konfigurerer WP Super Cache på wordpress?

La oss komme i gang.

Trinn 1: Last ned og installer WP Super Cache

Det første trinnet er å laste ned og med hell installere WordPress Cache-plugin på datamaskinen din. Besøk den offisielle pluginsiden og last ned pakken.

Eller bare logg inn på adminområdet på WordPress.

Trykk på slippmenyen plugins og klikk Legg til ny øverst på siden din.

I Søk etter plugins oppgi WP Super Cache og klikk Tast inn

Den første tingen som dukker opp vil være WP Super Cache plugg inn. Trykk Installer-knappen for å starte installasjonsprosessen.

Når plugin-en er installert, klikker du på Aktiver plugin

MERKNAD: Det anbefales at alle andre hurtigbuffer-plugins er deaktivert. Du kan deaktivere andre plugins ved å gå til plugins seksjon og trykk Deaktiver -knappen rett under plugin-modulen.

Trinn 2: Initial Configuration of Cache Plugin

Nå har du installert plugin-modulen. Når du aktiverer plugin-modulen, får du en melding som denne:

Klikk på hyperkoblingen (plugin admin side) som vises på denne siden for å gå til innstillingssiden for plugin. Hvis du får en melding om at en permalink-struktur er nødvendig for at plugin-en skal fungere ordentlig, naviger til innstillinger > Permalinks på WP-dashbordet og velg et annet alternativ enn det første. I denne guiden har jeg valgt alternativet Numerisk permalink.

Nå har vi alt vi trenger, la oss fortsette med å åpne innstillingspanelet på WP Cache-plugin. Gå over til innstillinger > WP Super Cache. På dette tidspunktet vil du se en gul boks som inneholder denne meldingen:

Det er ok. Men den gule ruten skal ikke komme opp hver gang du starter innstillingen for WP Super Cache. Den skal dukke opp bare en gang. Hvis det dukker opp hver gang, kan du se etter FAQ-lenken. I innstillingspanelet klikker du på WP Super Cache og deretter Easy-delen. Du vil merke at hurtigbufring er deaktivert. Slå på hurtigbufferen og klikk på oppdateringsstatus.

Når du slår på hurtigbufferen, trykker du på Test cache for å sjekke om den fungerer. WordPress Super Cache vil samle inn data fra WordPress to ganger og sammenligne tidsavtrykkene på begge sider. Hvis de stemmer, betyr det at hurtigbufringen fungerer som det skal på nettstedet ditt.

Hvis du planlegger å øke WordPress-nettstedets ytelse ytterligere, kan du utforske de avanserte innstillingene for WP Super Cache.

Trinn 3: WP Super Cache Advanced Set up

WP Super Cache-plugin kommer med avanserte alternativer for ekstra WordPress Optimalisering og økt lastehastighet. Gå over til innstillinger > WP Super Cache trykk deretter på Avansert fane knapp.

Slik aktiverer du hurtigbufring

For å starte, merk av i ruten som vist over fra toppen. Siden WP Super Cache bruker PHP for å ivareta cache-filer, blir det dyrt å vedlikeholde, spesielt når det er på et delt vertsplass. Så det anbefales at du prøver å bruke mod omskrevet for å servere hurtigbufferfilene. Når du er ferdig, blar du ferdig og klikker Oppdater status for å lagre endringene. Du bør se en gul rute med denne teksten:

Disse innstillingene er ganske enkelt ment for serverens fil, kjent som .htaccess. Bla nedover til du finner knappen nedenfor:

Hvis endringsprosessen var vellykket, vil din .htaccess filen skal vises i form av en grønn boks:

Fortsett nå å konfigurere forhåndsinnlastingsfanen for plugin.

Trinn 4: WP Super Cache Preload Setup

Konfigurasjonen av forhåndsinnlastingen muliggjør hurtigbufring av alle nettstedets innlegg og sider. Du kan stille det automatisk. For delt hosting anbefales det å stille det en gang om dagen (1440 minutter). Hvis du oppdaterer nettstedet to ganger om dagen, kan du stille tidsintervallet mellom hver hurtigbufferoppdatering til 720 minutter. For det andre alternativet betyr det at du vil oppdatere nettstedet per dag, noe som kan trenge ekstra serverbelastning. Så det anbefales at du unngår å bruke en lavere verdi, spesielt i delte vertsmiljøer.

På den annen side, hvis du bruker en dedikert server, kan du senke oppdateringsintervallet til 60 minutter. Den optimale oppdateringstiden på et nettsted som mottar høy trafikk vil være to timer.

I dette tilfellet har vi sjekket cache-oppdateringsintervallet til 1440 minutter, men du står fritt til å ta med en verdi som passer dine behov.

Slå den Oppdater innstillinger for å lagre endringene. Hvis du vil starte hurtigbufringsprosessen umiddelbart, trykker du på Last inn hurtigbuffer nå -knappen etter oppdatering av innstillingene. Prosessen med forhåndsinnlasting av hurtigbuffer krever tid og ressurser, avhengig av nettstedets innlegg og sider, så gi det litt tid til å fullføre.

Nå er WP Super Cache fullstendig konfigurert, men du kan gjøre en test for å bekrefte. Gå til Enkel innstillingsfane, slå den Test cache knapp. Hvis cache-plugin-en er konfigurert, bør du se denne meldingen:

Du har konfigurert hurtigbufring i WordPress. Den skal lastes raskere nå.

Konklusjon

Nå som du vet hvordan WP-cache-plugin fungerer og hvordan du kan øke ytelsen på nettstedet, er det på tide å prøve det. Vi håper denne guiden vil hjelpe deg med å installere og konfigurere WP-Cache-plugin på ditt WordPress-nettsted.

Sjekk ut de tre beste WordPress-hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Hvordan finne de beste plugins for ditt WordPress-nettsted
  nybegynner
 • Hvordan godta kredittkortbetalinger på WordPress-nettsted ved hjelp av WooCommerce
  mellomliggende
 • Slik løser du vanlige WordPress SSL-problemer
  mellomliggende
 • Hvordan migrere et nettsted fra Wix til WordPress
  mellomliggende
 • Slik redigerer du WordPress-nettstedets .htaccess-fil ved hjelp av cPanel
  nybegynner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me