For å kunne bruke Joomla 3 effektivt, må du kunne mestre funksjonene på plattformen. En av disse funksjonene er muligheten til å lage en Joomla-meny. Joomla Menu kan beskrives som et sett med elementer som brukes til å navigere og strukturere nettstedet. Hver av disse menyelementene har en URL som inneholder koder som kobler den til en bestemt side på nettstedet. De kan også utformes med forskjellige typer innstillinger. Disse inkluderer innstillinger som administrerer noen websideattributter som kategorier, sideoppsett og artiklene på siden.


I denne artikkelen vil vi gi deg all informasjonen du trenger og trinnene du må følge for å legge til en "Lag artikkel" Menyelement i Joomla. Dette menypunktet gir brukere av Joomla-plattformen muligheten til enkelt å skrive en artikkel fra fronten av Joomla-plattformen. Dette er ikke bare for administratorer av nettstedet, men også for de vanlige brukerne som ikke er medlemmer av administratoren.

Denne guiden forutsetter at du har opprettet en Innloggingsmodul og at du får tilgang til fronten av nettstedet. Hvis du ikke har opprettet en modul og ikke er sikker på hvordan du oppretter en, følg veiledningen på slutten av denne artikkelen for å lage en. Du kan også gi en bestemt gruppe mennesker tillatelse til å utføre lignende handlinger. Følg trinnene nedenfor for å opprette et artikkelmenyelement i Joomla:

Trinn 1: Logg inn på baksiden av nettstedet

Det første du gjør for å integrere en “opprette artikkel”-Fanen er å logge på baksiden av Joomla-siden. Fortsett til menybehandleren og velg menyen du ønsker å opprette, og klikk på knappen merket “Ny” for å generere et nytt menyelement.

Hvordan legge til A

Trinn 2: Velg menyposttype

Når du har klikket på “Ny”-Knappen, dukker det opp en annen meny. Klikk på “Å velge”For å velge typen menyelement du vil opprette. Disse vil normalt vise mange liste over forskjellige typer menyelementer.

Hvordan legge til A

Trinn 3: Klikk på “Create Article” Menu Item Type

Når du klikker på Artikler Meny Artikkel Type, det viser en liste over artikkelskategorier inkludert Lag artikkel undermeny. Klikk på Lag artikler.

Hvordan legge til A

Trinn 4: Klikk på “Lagre” for å lagre innstillingene

Gi menypunktet et navn og klikk på Lagre. Du kan bruke Send inn en artikkel, for et eksempel. Dette trinnet er en veldig viktig og avgjørende del av trinnene, fordi etter at du har lagt til tittelen for menypunktet og du ikke lagrer, vil arbeidet ditt så langt gå tapt. Så sørg for at du sparer det du har gjort. Skjermdumpen nedenfor gir deg en god ide.

Hvordan legge til A

Trinn 5: Naviger til klientsiden av nettstedet ditt og oppdater siden

Nå har du fullført artikkelen menyen, gå til fronten av nettstedet og oppdater siden. For å gjøre dette, klikk på Forfriske knapp. Dette oppdaterer siden slik at du kan se om du har fått trinnene riktig eller ikke. Hvis du har alt riktig, vil du se Create Article Menu-elementet som du nettopp har opprettet med navnet du brukte for å lagre det som vist på skjermdumpen nedenfor.

Hvordan legge til A

Slik lager du innloggingsmoduler i Joomla 3

Innholdsstyringssystemet er veldig mye brukt av mange av Joomla-brukerne. De får tilgang til adminområdet, også kjent som bakenden av nettstedet. Denne delen av nettstedet lar dem generere og redigere kategorier, moduler, artikler og menyer.

Du kan også opprette et brukerkonto-påloggingsområde fra fronten av nettstedet i stedet for gjennom baksiden. Hvis du har nettstedbrukere, kan du også legge til dem som brukere og gi dem tillatelse til å kunne opprette artikler fra fronten av nettstedet ditt, som du gjør fra backend. I denne delen av guiden vil vi forklare at du finner trinnvis-tips for hvordan du kan lage en påloggingsmodul og øke funksjonaliteten til nettstedet ditt.

Trinn 1: Åpne Module Manager

Det første du trenger å gjøre for at du skal kunne opprette en innloggingsmodultype er å først logge deg på baksiden av nettstedet, klikke på innhold og en rullegardinmeny vises. Klikk på fra disse listene modul for å ta deg til modulansvarlig.

Hvordan legge til A

Trinn 2: Lag ny modul

Når du har fått tilgang til Module Manager, vil du se en rad med knapper øverst på siden, klikke på “Ny”For å lage en ny modul og velge en modultype.

Hvordan legge til A

Trinn 3: Logg inn på modulen din

Etter at du har opprettet modulen, blar du ned til der du ser “Logg Inn”. Klikk på knappen.

Hvordan legge til A

Trinn 4: Lag en tittel

Det neste du må gjøre er å tilordne en tittel til modulen slik at du kan finne modulen din etter at du har lagret den. Etter å ha utpekt tittelen, velg en modulposisjon som er stedet der du vil vise den. For å gjøre dette bruker du “Menytildeling”-Fanen og modulen din vises i en av fanene i henhold til ditt valg.

Hvordan legge til A

Konklusjon

Når du er ferdig, kan du gå tilbake til fronten av nettstedet og klikke på oppdaterings-knappen for å sjekke om innloggingsmodulen du har opprettet med tittelen du ga den og plasseringen du valgte, alle kommer bra ut. Det er alt du trenger for å lage en modul og legge til en opprette artikkel-menytype på Joomla 3.

Sjekk ut disse topp 3 Joomla hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Hvordan tillate eller nekte globale tillatelsesnivåer i Joomla 3
  mellomliggende
 • Slik setter du inn en liste i en Joomla-artikkel
  mellomliggende
 • Hvordan installere Joomla innenfra cPanel
  nybegynner
 • Slik forbedrer du Joomla-hastigheten
  mellomliggende
 • Hvordan aktivere innholdsversjonering i Joomla
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me