Når du håndterer et WordPress-nettsted, kan det hende du ser mange vanlige feil, men dette er en av de sjeldneste feilene. Bare noen få mennesker kommer over dette.


Det er fordi det er relatert til det totale antallet databaseforespørsler et nettsted kan lage når det kjøres på en delt webhotell.

Som kjent bruker de fleste av de personlige bloggene og nettsteder for små bedrifter delt hosting, og slike servere har de begrensede ressursene.

Feil under sending av en QUERY-pakke betyr at serveren ikke er klar til å sende noen ytterligere databaseforespørsel. Det betyr at nettstedet ditt vil forbli som det er.

Hver gang du oppdaterer et blogginnlegg, publiserer det, installerer en plugin, installerer et tema, vil du se denne feilen. Det betyr at hva enn som er relatert til databasen, vil det stoppe.

I denne artikkelen skal jeg gi deg beskjed om de mulige årsakene og løsningene.

Start med databaseoptimalisering

Som jeg har nevnt ovenfor, er det relatert til antall databaseforespørsler. Og du bør vite at enhver webhotell har sin begrensning til disse.

Noen selskaper bruker begrensningen på det totale antallet databaseforespørsler per time, mens andre beregner det på en dag.

I begge tilfeller, hvis antall forespørsler overskrides med grensen, behandles ingen ytterligere forespørsler, og du ser en slik feil.

Og det mest irriterende er at det kan forstyrre utformingen av nettstedet ditt. Så hvis du kan optimalisere databasen, kan det være nyttig.

MERKNAD: De fleste av brukerne tenker ikke på å holde databasen optimalisert og møte mange problemer.

Det anbefales alltid å ha en databaseoptimaliseringsplugin installert og bruke den en gang i blant.

Du kan bruke WP-Sweep som er en av de letteste og nyttige WordPress-pluginsene for å holde størrelsen på databasen så liten som mulig.

Du bør vite at når du redigerer et innlegg, oppdaterer det, publiserer det, installerer en plugin, installerer et tema eller noe lignende, blir en ny databasetabell lagt til i databasen.

Det betyr at størrelsen på databasen blir økt. Du bør gjøre noen få ting.

 • Slett utkastet til databasetabeller
 • Tøm de slettede innleggene fra databasen
 • Slett revisjoner
 • Slett spam-kommentarer
 • Slett dupliserte kommentarer meta
 • Slett dupliserte innlegg meta

Det er mange andre alternativer du kan bruke.

Aktiver et CDN

Som du vet, kan et CDN hjelpe deg med å forbedre nettstedets ytelse ved å lage en statisk versjon av nettstedet ditt, slik at en returnerende bruker ikke bruker alle ressursene på nettstedet ditt igjen, og CDN viser nettstedet.

Og selvfølgelig fungerer en CDN også som en brannmur mellom nettstedets server og nettleseren til brukeren, så det er godt å ha.

Det kan bidra til å redusere antall forespørsler nettstedet ditt sender inn akkurat nå. Når en bruker skriver URL-en til nettstedet ditt og åpner den, blir HTTP-forespørslene laget og en CDN håndterer dem ganske bra.

Mens på den andre siden, hvis du ikke har det, føler webhotellserveren en slags belastning fordi den kanskje ikke er i stand til å håndtere så mange forespørsler på en gang.

Og på et slikt tidspunkt får du en feil.

Et CDN kan hjelpe deg med å fikse denne feilen. Hvis ikke, er det bare en løsning.

Bytt til en Managed eller en Cloud Hosting

Som jeg har nevnt tidligere, har de delte webhotellene begrensede ressurser, og når nettstedet ditt blir større, krever det mer ressurser, og det gir flere databaseforespørsler.

For å håndtere disse forespørslene, er det nødvendig med en bedre server.

Du kan bytte til en administrert hosting som ikke er så kostbar sammenlignet med en Cloud-hosting. Men det kommer an på hvilket selskap du velger.

Mange administrerte hostingfirmaer tilbyr noen utmerkede tjenester til en fornuftig pris, men ikke alle av dem.

Nå kan du tenke på å prøve et hvilket som helst annet delt vertsfirma. Vel, du bør, men ikke bare migrere nettstedet ditt uten å ha riktig informasjon.

Det er viktig at du vet hvor mange databaseforespørsler din nåværende webhotell lar nettstedet ditt lage per time.

La oss si at nettstedet ditt lager 8,00,000 databaseforespørsler per time. Det kan være for mye å håndtere for en delt webhotell. Selv for deres høyeste vertsplan.

Så bare en administrert hosting eller en skyhosting kan håndtere så mange forespørsler.

Prøv disse tingene, og problemet ditt vil bli løst

For meg fungerte databaseoptimaliseringen fordi jeg hadde databasen i størrelsen 200MB, men den skulle bare være på 44MB.

Det kan være tilfelle for deg også. Hvis du aldri har tømt de brukte databasetabellene, tabellene som er opprettet av de slettede innleggene, ekstra metadata osv., Bør du prøve å tømme dem.

Og et CDN kan hjelpe deg mye generelt. Selv om du ikke har noen problemer, bør du aktivere et CDN på nettstedet ditt.

Jeg mener hvem ikke vil at nettstedet hans skal laste raskt? Vel, du bør tenke på det. Du kan prøve gratis CloudFlare CDN, eller så kan du gå for premien en gang MaxCDN.

Og å ha en skyhosting er alltid et pluss poeng.

Konklusjon

Det primære målet er å optimalisere nettstedet slik at det ikke gjør så mange databaseforespørsler. Prøv å slette pluginene du ikke trenger, deaktiver pluginene.

Noen ganger kan en plugin utmatte minnet og stoppe alt. Hovedmålet er å optimalisere databasen for å unngå å få en feil.

Hvis nettstedet ditt vokser, bør du alltid se etter et bedre webhotell som kan håndtere nok databaseforespørsler.

Jeg håper du kan gjøre dette. Hvis du fortsatt er i tvil, send gjerne en kommentar.

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik løser du en “Advarsel: Feil under sending av QUERY Packet” -feil
  mellomliggende
 • Hvordan installere og konfigurere MySQL for PHP-applikasjoner på Windows IIS 7
  mellomliggende
 • Hvordan installere MySQL på en Windows Web Server som kjører Apache
  nybegynner
 • Slik løser du “Feil ved etablering av databasetilkobling.” i WordPress
  mellomliggende
 • Hvordan stille inn og optimalisere ytelsen til MySQL 8.0 på en CentOS 7-server
  Ekspert
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me