Helt siden SEO-eksperter har begynt å innse at å ha et SSL-sertifikat øker SEO-poengsummen til et nettsted, prøver hver websideeier å bruke det på nettstedene sine så snart som mulig.


Hvis du går gjennom noen WordPress-fora, vil du raskt legge merke til folk som stiller mange spørsmål knyttet til å installere et SSL-sertifikat riktig.

De fleste av brukerne ser feilen med blandet innhold selv etter å ha satt opp en viderekobling fra HTTP til HTTPS ved hjelp av en plugin eller fra .htaccess-filen.

Hver gang man prøver å skifte alle blogginnlegg, sider fra HTTP til HTTPS, kan det hende at de trenger en plugin, men noen ganger er det ikke den endelige løsningen.

Selv etter at du har foretatt en omdirigering, kan du se "innholdet er blokkert" varsel i nettleseren. I denne opplæringen skal du lære om å fikse feilen med det blandede innholdet på noen enkleste måter.

Slik løser du feil med blandet innhold etter installasjon av SSL

Det er ikke noe bruk av cPanel, alt du trenger er å analysere nettstedet ditt fra tredjepartsverktøyene, og omdirigere sidene med HTTP til HTTPS, uten kodingsferdigheter.

Lær å analysere nettstedet ditt ved å sjekke det blokkerte innholdet

Som tidligere nevnt, etter at du har aktivert et SSL-sertifikat, hvis du ser en varsling i nettleseren om det blokkerte innholdet, betyr det at det fortsatt er noen få sider med HTTP, ikke HTTPS.

Avhengig av nettleseren du bruker, kan du se detaljene. Klikk på "Innholdet er blokkert" ikonet og se en meldingsboks som viser "Blokkert usikkert innhold."

Slik løser du feil med blandet innhold etter installasjon av SSL

Hvis du vil låse opp innholdet, kan nettleseren laste, men det løser ikke problemet ditt. Du trenger den permanente løsningen.

Det er nødvendig å finne ut alle sidene som fremdeles har HTTP i stedet for HTTPS. Mange mennesker kan fortelle deg å bruke inspect element-metoden, men det kan være vanskelig for nybegynnere.

Så jeg har kommet frem til en praktisk metode. Besøk dette nettstedet og skriv inn nettadressen til nettstedet ditt, klikk på Se etter SSL-feil for å søke etter alle sidene uten HTTPS.

Slik løser du feil med blandet innhold etter installasjon av SSL

Avhengig av størrelsen på nettstedet ditt, kan du se resultatet i løpet av få minutter. Hvis du vil sjekke, kan du prøve å fylle ut en bestemt URL til blogginnlegget ditt som viser varselet om blokkerte innhold.

Nå lurer du kanskje på om det er den beste måten å omdirigere disse nettadressene til HTTPS.

Hvordan omdirigere alle sidene fra HTTP til HTTPS

Først av alt må du konfigurere en viderekobling ved hjelp av en plugin eller koden i .htaccess-filen. Som nevnt tidligere, fungerer det kanskje ikke eller ikke, så du må finne en annen måte.

Du bør ikke glemme at det offisielle WordPress-depot har tusenvis av gratis plugins, og du kan bruke en.

Installer og aktiver Søk & Bytt plugin. Jeg håper du vet hvordan du installerer en WordPress-plugin fra wp-admin-panelet.

Du kan også installere en plugin ved hjelp av cPanel eller FTP.

Etter aktivering, gå til Verktøy>>Søk & Erstatte og du kan se to alternativer. Du kan søke i nettadressene du har funnet på nettstedet som sjekket for SSL-feilene og erstatte dem med HTTPS-versjonen av siden.

Slik løser du feil med blandet innhold etter installasjon av SSL

Det er ikke noe komplisert. Hvis du har problemer, kan du sikkert se på plugin-dokumentet.

Hva er en annen måte å fikse feil med blandet innhold

Hvis du bruker gratis SSL-sertifikat til et CDN som CloudFlare, har du allerede et alternativ for å håndheve det på alle sidene på WordPress-nettstedet ditt.

Slik løser du feil med blandet innhold etter installasjon av SSL

Alt du trenger er å aktivere SSL-sertifikatet fra din CloudFlare-konto. Gå til Crypto, så kan du se et SSL-alternativ.

Hvis du blar nedover, kan du se et alternativ alltid bruke HTTPS, aktivere det.

Slik løser du feil med blandet innhold etter installasjon av SSL

Hvis du fremdeles ser feilen med blandet innhold, må du bruke hvilken som helst annen plugin for å omdirigere eller HTTP-sider til HTTPS. Å fikse et slikt problem er en hit og prøvemetode.

Jeg håper du kan finne en måte å fikse feil med blandet innhold

Jeg har nevnt noen få ting i denne opplæringen; Jeg håper du kan løse problemet ved å bruke noen av metodene. Først av alt, bør du prøve å sette opp 301-viderekoblingen fra HTTP til HTTPS, hvis det fungerer, perfekt; hvis ikke, må du finne nettadressene med HTTP.

Bruker Virkelig enkel SSL plugin kan løse problemet, men noen ganger vises det blandede innholdet fremdeles. Det er lurt å finne nettadressene som har HTTP, og erstatt dem.

Konklusjon

Med økningen i etterspørselen tilbyr hvert webhotell gratis SSL-sertifikat, som er bedre enn å bruke fra noen tredjepart.

I en slik situasjon kan du be kundestøtten din for webhotell om å hjelpe deg. Forsikre deg om at du prøver plugin-modulen og viderekoblingen først. Jeg håper du kan fikse feilen med blandet innhold.

Sjekk ut disse topp 3 WordPress hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik konfigurerer du SSL / TLS-kryptering på Drupal
  mellomliggende
 • Slik stopper du hotlinking av bilder ved hjelp av cPanel
  nybegynner
 • Slik fikser du bildekoblinger etter en WordPress-migrering ved hjelp av phpMyAdmin
  Ekspert
 • Hvordan fjerne WordPress versjonsnummer ved hjelp av cPanel
  Ekspert
 • Slik deaktiverer du et plagsomt WordPress-nettsted ved hjelp av cPanel for feilsøking
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me