Introduksjon:

Denne opplæringen vil demonstrere måten å oppgradere en Drupal 7 nettsted til Drupal 8 ved å enten bruke en lokal sandkasse som er installert med WAMP eller eksternt på et underdomene ved bruk av phpMyAdmin. Drupal 8 Tema & modul versjoner har store kompatibilitetsproblemer.


Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Det enkle å oversette a Drupal 7 nettsted til a Drupal 8 kodebase bestemmes av kompatibiliteten til temaer & moduler. Hvis nettstedet ditt har tilpasset kode i temaer eller moduler, dette må oppgraderes av fagfolk til nytt Drupal 8 standarder.

La oss komme i gang.

Drupal 7 til Drupal 8 Upgrade: Sandbox Environments.

For å sikre at levende nettsteder ikke mister data eller opplever driftsstans, kan du sikkerhetskopiere nettstedets filer og database MySQL tabeller i kopier med cPanel eller andre verktøy. Det enkleste er å velge alle filene og mappene for en Drupal-installasjon og pakke dem inn i en .zip-fil i cPanel.

Bruke backup & migrate modul eller phpMyAdmin å eksportere kopier av nettstedets database. Velg deretter en av de to metodene nedenfor for å lage et sandkassemiljø for oppgraderingen.

Alternativ 1: Bygg demonstrasjon i lokal sandkasse på WAMP.

Det første alternativet er å lage en sandkasse for Drupal 8 oppgradere arbeidet med WAMP på en lokal datamaskin og publiser deretter ved å bruke Versjonskontroll eller FTP. Med WAMP, du kjører en Windows Server med Apache, MySQL, & PHP installert på skrivebordet ditt.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

innstillinger:WAMP krever Drupal 7/8 nettstedfiler som skal dirigeres med en tilpasset IP-adresse til spesifikke mapper. Velg disse verdiene i WAMP administrasjon & pakk deretter ut Drupal 7/8 nettstedfiler til den spesifikke mappen som er angitt for installasjonen.

konfigurasjon: Importer MySQL database & endre innstillingene i phpMyAdmin eller ved å bruke en fersk Drupal-installasjon med backup & migrate modulgrensesnitt.

Profesjonell: bruk Git, CVS eller Subversion for å overføre Drupal-oppgraderingskode mellom servere.

Alternativ to: Clone Site Mirror til Subbox under sandkasse.

Enklere for noen brukere er det bare å opprette et nytt underdomen i cPanel og klon deretter Drupal 7 nettstedfiler til underdomenet som sandkassespeil. Bruk phpMyAdmin eller backup & migrate modul til portport av kartkart over liveområdet for testing.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Merk: Etter at sandkassedomenet er opprettet, oppgraderer nettstedet & database fra Drupal 7 til Drupal 8 vil bli gjort på disse filene, med den ferdige kopien overført til produksjon etter testing. Dette betyr ingen driftsstans for kundene dine & sikker feilsøking før lansering.

Drupal 7 til Drupal 8 oppgraderingsprosess:

Trinn én: Identifiser alle installerte moduler fra tredjeparter.

Start: Det første trinnet til en vellykket Drupal 7 til Drupal 8 migrering er å lage en liste over alle installerte tredjepartsmoduler som ikke er en del av kjernen.

Neste: Den andre delen av dette er å undersøke tilgjengeligheten av a Drupal 8 versjon av Drupal 7 modul. Hvis modulen er tilgjengelig, kan du beholde funksjonaliteten i oppgraderingen.

Merk: Hvis modulene du bruker for a Drupal 7 nettsted i produksjon er ikke tilgjengelig for Drupal 8, planlegger å kode rundt de manglende brikkene med nye løsninger.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Merk: Mange Drupal 7 nettstedseiere har ikke oppgradert til Drupal 8 på grunn av mangel på støtte for modulbane og kostnadene for konvertering. Nettsteder med betydelige tilpassede kodeløsninger må takle mangel på bakoverkompatibilitet mellom plattformer for moduler & temaer.

Hint: Lagre Database backup versjoner av hvert trinn på nettstedet ditt under oppgraderingsprosessen, for eksempel originalen, Drupal 7 versjon uten moduler fra tredjepart, & de Drupal 8 versjon.

Trinn to: Bytt til et grunntema.

Hurtigkoblinger: Naviger til tema-delen og bytt til Bartik-temaet.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Merk:Drupal 7 & Drupal 8 har radikalt annerledes Tema standarder, slik at du ikke kan gjenbruke filer mellom installasjonene. Brukere med undertemaer basert på populære rammer som Zen eller Twitter Bootstrap kan synes det er lettere å porte tilpasset kode mellom plattformversjoner.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Hint: Kjør Drupal 8 oppgradere skript med Bartik som grunntema og deretter installere nye versjoner av Tilpassede temaer etter at databaseoppgraderingsprosessen er fullført.

Trinn tre: Fjern alle Core Drupal 7-filer.

Ingen av Drupal 7 kjerne, modul, & temafiler vil forbli hos Drupal 8 Oppgradering. På samme måte vil du ikke kunne port moduler eller temaer fra tredjepartsutviklere.

Sammendrag: Det er ingen bakoverkompatibilitet mellom Drupal 8 & Drupal 7.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Merk: Gå til din Drupal 7 kodebase & forbli alle kjernefilene med unntak av settings.php & bildebufferfilene.

Trinn fire: Fjern all tredjepartsmodul & Temafiler.

For det siste trinnet, gå foran og fjern alle modulene & temaer i Drupal 7 sites / all & nettsteder / standardmapper. Det skal ikke være noe Drupal 7 andre filer enn settings.php & bildebuffer.

Hint: Porter eventuelle kodeendringer fra Drupal 7 .tilgang til Drupal 8 versjon manuelt.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Merk: Tross alt Drupal 7 filer blir slettet, port databasen og brukerpåloggingsinformasjonen fra settings.php til Drupal 8 versjon manuelt.

Neste: Start nettstedet på nytt for Drupal 8 oppgradering av plattformversjonen.

Trinn fem: Legg til Drupal 8 filer & Kjør oppgraderingsskriptet.

Etter Drupal 7 filer slettes lastes opp og pakker den ut Drupal 8 kjernepakke. Slå filen settings.php på Drupal 8 til den redigerte versjonen med Drupal 7 konfigurasjonsinnstillinger.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Merk: /Update.php-skriptet kjører oppgraderingen til Drupal 8 i henhold til de sist lagrede innstillingene for moduler & temaer på databasen. Etter oppgraderingsskriptet har startet, kan du begynne å gjenopprette Drupal 8 for å erstatte de avinstallerte versjonene av moduler med nye skript.

Hint: Nettsteder med tilpasset temaer & moduler kan ha vanskeligere for å erstatte funksjonaliteten deres på grunn av de store kravendringene i Drupal 8. Kontakt programmeringen & utviklingsteam med vedlikeholdsplaner for CI / CD på Drupal 8 plattformoppgraderinger.

Trinn fem: Installer Drupal 8 versjoner av moduler på nytt & temaer.

Neste: Fra listen du opprettet ovenfor, installerer du på nytt Drupal 8 versjoner av modulene som er tilgjengelige for nettstedet ditt som hadde vært i bruk på Drupal 7 versjon. Slå de nye modulene på én og en og test funksjonaliteten deres i grunntemaet. Hold en løpende liste over problemer & bugs.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Hint: Lag en liste over ikke støttes moduler og hold det som en egen tråd fra feilrettinger i et prosjektstyringsprogram som administrerer Drupal 7 funksjonalitet.

Hint: Sørg for å målrette arbeidet Drupal 8 løsninger som replikerer & erstatte den tapte funksjonaliteten sømløst ved å rulle ut oppgradering av nettstedet & plattformversjon funksjoner.

Hint: Bygg på tvers av plattformversjoner av temaer for å portere CSS / JavaScript-kode lettere mellom Drupal 7-8-versjoner. Bruk konverteringsverktøy & refaktor på nye rammer.

Merk: Hvis denne metoden mislykkes, installerer du en ny versjon av Drupal 8, importer deretter Drupal 7 database gjennom backup & migrate modul. Kjør update.php & installer modulene på nytt.

Bruke migreringsmodulen:

Installasjon: Aktiver migrate modul & to eksperimentelle moduler for migrasjon. Naviger deretter til: / oppgradering

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Merk: For å øke kompatibiliteten, installerer du Drupal 8 nettsted på samme database / passord som Drupal 7 nettsted med forskjellige tabellprefikser. Kjør deretter migrate modul.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Merk: Bruker migrate modul & / oppgradere banen, kan du importere din Drupal 7 database til en ny Drupal 8 nettstedskodebase. Installer deretter ønsket moduler & temaer.

Fullstendig!: Hvis en av disse metodene mislykkes, bruk migrate modul på en ren Drupal 8 installasjon, og importer databasen direkte fra Drupal 7 ved å bruke / oppgradere banefeltene.

Trinn seks: Test det oppgraderte nettstedet & Fix Theme Bugs.

Neste trinn er å bruke sandkassemiljøet til å fikse feilene i temaet & modulfunksjonalitet som må lappes etter Drupal 8 Oppgradering. Dette avhenger fra side til side individuelt, avhengig av koden & hvilke moduler som ble installert tidligere.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Hint: Bruk prosjektledelsesapplikasjoner som Basecamp, Trello, & Slack for å holde kjørelister over kjente feil og problemer som må løses. Hold rede på problemer rapportert av brukere.

konfigurasjon: Du kan endre disse verdiene i filen settings.php for å teste oppdateringsversjoner:

$ databaser = matrise (
‘standard’ =>
array (
‘standard’ =>
array (
‘database’ => ‘blackhost_abc101’,
‘username’ => ‘blackhost_xyz101’,
‘passord’ => ‘1234567890’,
‘vert’ => ‘lokal vert’,
‘Port’ => ”,
‘driver’ => ‘Mysql’,
‘Prefiks’ => ‘Drup_’,
),
),
);

Bli ferdig: Gjør en gjennom tvers av nettlesertesting av nettstedet i Chrome, Safari, Explorer, & Firefox å sørge for at det nye Drupal 8 nettstedet fungerer på alle enheter & skjermer.

Trinn syv: Port databasen & Nettstedsfiler til produksjon.

Gå live med endringer: Etter at sandkassens nettsted er oppgradert, fikses det feil, & tema testet på tvers av nettleserversjoner, kan du porte sidefilene og databasen til det direkte produksjonsstedet for å starte oppgraderingen. Ta det gamle nettstedet offline vedlikeholdsmodus.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

Slett alle filene på produksjonsstedet etter sikkerhetskopiering av dem, sammen med databasen. Installer deretter den oppgraderte versjonen av Drupal 8 ved å pakke ut filene og importere MySQL databasen enten gjennom phpMyAdmin eller backup & Restaurere modul.

Hint: Opptatt nettsteder må synkronisere alle databaserendringer som nye brukere, passordendringer eller e-handelsordrer mellom sandkasseversjonen og oppgraderingsversjonen.

Profesjonell: Bruk dine favorittprogrammeringsverktøy & versjonskontrollverktøy.

Konklusjon: Betydelige spørsmål & Utviklingsutfordringer.

Sammendrag: Oppdatering a Drupal 7 nettstedet til Drupal 8 er en veldig vanskelig oppgave for komplekse nettsteder med store databaser med innhold & brukere som har mange tredjepartsmoduler installert. Mangelen på plattformkompatibilitet mellom Drupal 7 moduler og Drupal 8 versjonene er alvorlige. Tilsvarende er det ingen jevn oppgraderingssti for temaer, noe som gjør omkoding en nødvendighet.

Slik oppgraderer du et Drupal 7-nettsted til Drupal 8

anbefalinger: Mange nettstedseiere har satt av en Drupal 7 oppgradering på grunn av kompatibilitetsproblemer, men det ser ikke ut som om økosystemet vil være så mangfoldig på Drupal 8.

Sjekk ut disse topp 3 Drupal hosting-tjenestene:

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Hvordan tilpasse velkomst-e-posten i Drupal 8
  nybegynner
 • Hvordan velge en Drupal 7 eller 8 distribusjonspakke
  mellomliggende
 • Hvordan optimalisere eller reparere en Drupal-database
  mellomliggende
 • Hvordan sette opp et brukerforum i Drupal 8?
  nybegynner
 • Hvordan sette opp et tilpasset kontaktskjema i Drupal 8
  nybegynner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me