Ikke alle programtilleggene har et alternativ for å slette alle innstillingene de opprettet under installasjonen. Det er grunnen til at det anbefales å bruke riktig kodede plugins.


De siste par årene har folk begynt å bruke WordPress i større grad, og det er nødvendig for dem å forstå dette konseptet.

Nå føler du deg kanskje litt redd fordi begrepet database høres teknisk ut. Det er det, men du kan raskt slette databasetabellene.

Du må bruke cPanel til webhotellet ditt. Jeg vil lede deg gjennom denne prosessen.

Spesiell merknad: Hvis du er bekymret for å gjøre tekniske endringer i WP-konfigurasjonen, bør du vurdere en administrert WordPress-hostingplan. Administrerte WP-planer tilbys av de fleste toppleverandørene. Du vil også finne de ledende leverandørene på Best WordPress Hosting-siden som tilbyr slike planer.

Bruk phpMyAdmin for å slippe de ekstra databasetabellene som er opprettet av plugins

De fleste av dem ignorerer det og klager over å ha den dårlige nettstedets hastighet. Det er viktig å vite at når du avinstallerer WordPress-plugin, kan det hende tabellene blir liggende i databasen.

Som jeg har nevnt tidligere, legger du tabellene til databasen når du installerer en WordPress-plugin, avhengig av funksjonaliteten.

Hvis den har de innebygde alternativene for å slette alle innstillingene mens avinstallering, gratulerer, har du en utmerket plugin. Men de fleste av dem gjør det ikke.

Du må gjøre det manuelt. For hvilket er phpMyAdmin-tilgang nødvendig.

MERKNAD: Før du begynner, er det viktig å laste ned sikkerhetskopien av databasen. Det er alltid bedre å være trygg enn å beklage.

Trinn 1

Logg inn på cPanel til webhotellet ditt og søk etter databaser seksjon. Den vil ha en phpMyAdmin ikon. Klikk på dette ikonet for å åpne det.

Hvis du ikke ser det samme ikonet, trenger du ikke å bekymre deg. Avhengig av hvilken webhotell du bruker, kan du enkelt finne dette alternativet.

Steg 2

Når du har åpnet den, vil du se phpMyAdmin og på venstre meny, vil du se alle navnene på databasene.

Du må klikke på databasen nettstedet ditt bruker. Jeg håper du vet det. Hvis du ikke gjør det, må du gå tilbake og åpne MySQL Wizard for å se den. Den viser deg alle tilgjengelige databaser.

Trinn 3

I phpMyAdmin-databaselisten din, klikk på navnet, og mange databasetabeller vises for deg. På venstre meny så vel som i hovedboksen.

Du burde vite det "wp_" er standard WordPress-databasetabellprefikset. Du vil se mange tabeller der noen er standard tabellene mens andre er opprettet av plugins du har installert.

Trinn 4

Jeg håper du husker plugins du har avinstallert. Det er fordi navnet på databasetabellene vil være likt plugin-navnet.

I dette eksemplet viser jeg deg databasetabellene som er opprettet av et medlemskapsplugin. Du kan enkelt finne slike tabeller hvis du vet plugin-navnet.

Når du har gjort det, for å slette disse ekstra tabellene, må du klikke på slipplenke eller minustegnet. Det vil slette disse databasetabellene permanent.
Det betyr at databasen din vil være fri fra de ekstra tabellene som økte størrelsen.

Dette er det siste trinnet, men det er veldig viktig å sjekke nettstedets database hvis den fungerer bra. Som du må sjekke og reparere databasetabellene.

Trinn 5

Dette gjør du ved å bla ned og klikke i avmerkingsboksen for å "Sjekk alt" bordene. Du vil også se en rullegardinmeny sammen med for å bruke handlingen på alle de valgte tabellene.

Klikk på >Sjekk tabell og i løpet av et sekund ser du spørringen kjører og resultatene også. Hvis den er grønn, trenger du ikke bekymre deg.

Men hvis du ser noen spørsmål i rød farge, må du reparere den.

Trinn 6

Akkurat som før, må du velge alle databasetabellene og velge en handling du vil bruke. Klikk på Reparasjonsbord lenke, og databasen vil bli reparert.

Sjekk nå nettstedet ditt, hvis det kjører riktig, har du gjort en god jobb.

Hvis du ser at den er ødelagt, kan du alltid gjenopprette databasen fra sikkerhetskopien.

Nå og da anbefales det at du har en klar innsikt i resultatene til nettstedet ditt. De fleste av WordPress-brukerne sliter med å forstå at databasen spiller en avgjørende rolle.

Bare for å gi deg beskjed, kan noen få plugin-moduler for databaseoptimalisering også fjerne disse ekstra databasetabellene for å holde størrelsen minst mulig.

Men ingenting er bedre enn å gjøre det manuelt. Det er fordi plugins kanskje ikke er i stand til å oppdage databasetabellene som er opprettet av de gamle programtilleggene. Men fremdeles kan du bruke WP Sweep for å optimalisere nettstedets database.

En gang i blant bør du se etter slike ekstra tabeller i databasen. Hvis du vil teste noen plugin, anbefales det å teste den på den lokale WordPress-installasjonen.

Som kjent kan du installere WordPress på datamaskinen din ved å bruke XAMPP, WAMP eller WAMP. Dette er gratis programvare for å lage en lokal server.

Var det vanskelig å slette databasetabellene

Mange klager over at WordPress er vanskelig å administrere. Vel, hvis du starter Mange klager over at WordPress er vanskelig å administrere. Vel, hvis du begynner å lære, er det en av de enkleste plattformene du noen gang har hatt.

De siste par årene har folk begynt å elske det mye. Og når det kommer til nettstedets optimalisering, bør du aldri glemme databasen.

Som nevnt tidligere, bør du følge med på tabellene hver gang du installerer eller avinstallerer en ny plugin. Jeg håper du raskt kan slette databasetabellene når du avinstallerer en plugin.

Hvis du fortsatt er i tvil, ta gjerne kontakt med oss. Du kan gi en kommentar for å fortelle oss hvordan du følte det, og hva slags problem du tror du kan møte.

Hold kontakten og lær mer om WordPress og bruken av cPanel.

Sjekk ut de tre beste WordPress-hosting-tjenestene:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitelighet
9.3


Priser
9.3


Brukervennlig
9.4


Brukerstøtte
9.4


Funksjoner
9.2

Les anmeldelser

Besøk Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Hvordan endre WordPress-temaet ditt ved hjelp av phpMyAdmin
  mellomliggende
 • Slik redigerer du CSS for ditt WordPress-nettsted ved hjelp av cPanel Hosting Kontrollpanel
  Ekspert
 • Slik deaktiverer du alle dine WordPress-plugins samtidig fra cPanel
  mellomliggende
 • Hvordan endre WordPress-passordet ditt ved å bruke phpMyAdmin
  nybegynner
 • Slik flytter du WordPress-nettstedet ditt fra din lokale webserver til ditt levende nettsted
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me