Mange webhotellfirmaer tilbyr utmerkede tjenester og en rekke funksjoner med en oppetid på 99,9%. Uten riktig informasjon og hva du skal se etter når du handler for et webhotell, kan det imidlertid være utfordrende å velge riktig webhotell.


I denne artikkelen dekkes vanlige feil for webhotell og hvordan du kan unngå dem.

Velge en webhotellleverandør

Når du velger en webhotell-tjeneste, vil du sannsynligvis få mange små problemer som kan gjøre at du velger en substandard-tjeneste hvis du ikke sjekker den. Vi skal se på noen få ting som gjør deg mer informert når du velger verts- og vertspakken.

Kostnader for webhotell

Billig er dyrt. Gratis hosting høres ut som et utmerket valg, hovedsakelig fordi du ikke betaler en krone. Du kan få problemer som mangelfulle funksjoner og uønsket reklame på nettstedet ditt. Husk at du bare får tjenesten du har betalt.

Finn ut hva selskapet oppnår ved å tilby gratis hosting, ettersom de kan tjene på å annonsere på nettstedet ditt. Annonsene kan redusere nettstedet ditt, og du kan miste verdifull SEO-poeng “Search Engine Optimization (SEO)”.

Webhotellfirma kan ikke tilby deg tilstrekkelig båndbredde som kan føre til at nettstedet ditt bremser ned til en gjennomsøking.

Noen pakker er for små nettsteder som bare begynner. Det kan være bedre for deg å velge en pakke som har muligheter for skalerbarhet i henhold til forventet forretningsvekst. Den billigste pakken tilbyr kanskje ikke noen funksjoner som en bedre pakke kan ha, for eksempel e-poststøtte eller domenesikkerhet.

Et fleksibelt vertsfirma tilbyr en rekke planer, slik at du bare betaler for det du bruker. På den måten kan du oppgradere eller nedgradere tjenesten din ut fra dine behov. Vertene dine må være fleksible nok til å tillate dette problemfritt.

HostAdvice lar deg bla gjennom verdens ledende billige webhotellleverandører. Forsikre deg imidlertid om at du tar de andre vertsbehovene dine – som ytelse og pålitelighet – med i betraktningen.

Forskning

Når du velger en vert, bør du forske mye. HostAdvice lar deg gjøre nettopp det: bare bla gjennom våre forskjellige hostingkategorier, og legg til filtre om nødvendig for å finne den perfekte webhotelløsningen for deg. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan du bare starte med de generelle best-hosting-tjenestene. For at du skal få et inntrykk av hvordan vertsselskapet ser ut;

 • Lese Kunde anmeldelser; Gå gjennom kundeklager, nedetid og lastehastigheter og sikkerhetsproblemer som andre kunder har opplevd. På denne måten får du et inntrykk av hva du kan forvente.
 • Hosting-pakker som tilbys – En hostingpakke kan for eksempel hevde å gi ubegrenset båndbredde. Når du ser nærmere på det, kan det hende du opplever at det kommer med noen begrensende faktorer, som for eksempel å stryke nettstedet ditt når du nærmer deg en viss båndbreddegrense.
 • Hosting leverandør nettsted; Hvis en vert ikke tar seg tid til å lage et utmerket sted for seg selv, vil de sannsynligvis heller ikke være for opptatt av ditt.
 • Plassering av vertsdatasenter – Finn ut hvor datasentrene for vertsbedriftene er, og om de har noen redundansegenskaper. Jo nærmere datasenteret brukerne dine kan bety bedre hastigheter på nettstedet.
 • Content Delivery Network (CDN); Dette gjør at statiske deler av nettstedet ditt kan bufres, noe som betyr at brukerne dine får optimaliserte hastigheter på forskjellige steder. Det forbedrer derfor hastighetene på nettstedstilgang, spesielt hvis brukere får tilgang til nettstedet over hele verden.

Kundeservice og servicenivåavtale (SLA)

Test kundenes servicekvalitet før du går til den aktuelle verten. En vert kan hevde å tilby 24/7 timers support, så prøv å ringe til rare timer bare for å være sikker. Ikke vær fornøyd med e-postmeldingen og live support. Hvis verten er nede, vil du ikke kunne nå dem, så det er viktig å få telefonnummeret sitt. Husk at jo raskere du får svar, desto raskere får du nettstedet ditt i gang igjen.

Mens du kan ha kontakt med supportteamet til webhotellfirmaet ditt; noen kan henvise deg til FAQ-siden for å løse problemene dine, mens noen kanskje bare løser problemene som er rapportert når det er enkelt.

Det er viktig å tegne en servicenivåavtale med webhotellfirmaet og sikre håndhevelse av begge parter. En straff bør inkluderes i tilfelle noen part ikke oppfyller SLA.

Kontakt webhotellfirmaet om tilgjengelige opptrappingsprosedyrer i tilfelle problemer ikke løses i SLA.

sikkerhetskopier

Ikke stol på vertenes sikkerhetskopier. Å miste data skjer til og med de største navnene i vertsindustrien. Fortsett å utføre vanlige sikkerhetskopier når det kommer til nytte hvis verten får problemer med sikkerhetskopiene.

Webhotellpakker

Funksjonene du trenger, avhenger av kundenes behov, og får dermed en hostingleverandør som tilbyr en rekke og dermed ikke begrenser hostingfunksjonene.

Lar vertsfirmaet deg installere PHP-skript eller Joomla eller annen e-handelsplattform? Støtter operativsystem med flere plattformer? Kan web-servere kjøres på Linux, men du kan ha en forespørsel som krever Windows-webhotell.

Andre begrensninger du bør følge med, inkludert muligheten til installere programvaren din og b>SSH-tilkobling.

Mye informasjon er ikke eksplisitt oppgitt, så du må kanskje ringe og snakke med en representant.

Når du vurderer leverandører av webhotell, er det lurt å se lenger enn og vurdere tjenestene du måtte ønske deg i fremtiden.

Nivå av sikkerhet

Med cybersikkerhet og hackere blir sofistikerte med den daglige sikkerheten til nettstedet ditt er et kritisk element når du velger en vert.

For at vertselskaper skal fungere, må de bygge tillit hos kundene sine om at deres data er beskyttet og at vertsselskapet gjør alt for å sikre at data er sikret.

Uansett hvor stor sikkerhet vertsselskapet har på plass; en delt plan er minst mulig sikker. Hvis virksomheten din forventes å vokse, kan du vurdere dedikert hosting for nettstedet ditt. Noe sikkerhetsnivå kan også oppnås ved delt hosting ved å implementere tofaktorautentisering. Sjekk om verten har denne funksjonen inkludert i planene. Hvis du vil lære mer om vertssikkerhet, kan du lese vår guide til webhostesikkerhet.

Til slutt, sjekk om verten regelmessig oppdaterer programvaren og vertsmiljøet.

Mange nettsteder med en webhotellkonto

Når du administrerer en rekke nettsteder, kan det ha fordelene som en enkel regning. Imidlertid har det også sin ulempe. Hvis serveren krasjer, går alle nettstedene dine nede samtidig. Det kan føre til et betydelig tap hvis du bruker disse nettstedene til å generere inntekter. Det beste alternativet vil være å be verten din dele kontoen din på forskjellige servere, eller du kan alternativt velge separate verter.

Konklusjon

Med dette vell av informasjon om et webhotellfirma er du bedre i stand til å ta en informert beslutning og kan forhandle om en utmerket pakke. Gjør forskningen din nøye og vær proaktiv i ledelsen av nettstedet ditt.

Ta en titt på de tre beste webhotellene

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitelighet
9.7


Priser
9.5


Brukervennlig
9.7


Brukerstøtte
9.7


Funksjoner
9.6

Les anmeldelser

Besøk FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3.92


Pålitelighet
9.3


Priser
9.0


Brukervennlig
9.3


Brukerstøtte
9.3


Funksjoner
9.3

Les anmeldelser

Besøk A2 Hosting

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitelighet
10


Priser
9.9


Brukervennlig
9.9


Brukerstøtte
10


Funksjoner
9.9

Les anmeldelser

Besøk ChemiCloud

Relaterte artikler for hvordan du gjør det

 • Slik starter du en nettbutikk på WordPress-plattformen
  mellomliggende
 • Slik optimaliserer du spørsmål i MySQL- og MariaDB-databasene
  mellomliggende
 • Slik installerer du phpBB ved å bruke kontrollpanelet cPanel Hosting
  nybegynner
 • Del to: Slik konfigurerer du en Apache 2-server ved hjelp av Inkluder metoden for å administrere nettleserbufring
  mellomliggende
 • Slik installerer du MEAN Stack på Ubuntu 17.10-serveren
  mellomliggende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me