Hur du använder WordPress Hosting Services kan spara pengar

Hur du använder WordPress Hosting Services kan spara pengar


Innan du bestämmer dig för att starta en ny webbplats med WordPress eller något annat innehållshanteringssystem måste du förstå vikten av att investera dina pengar effektivt.

Det finns många billiga webbhotellföretag som tillhandahåller några fantastiska funktioner. De flesta kunder gör sin forskning för att jämföra WordPress-värdkostnader.

För nybörjare kan det vara svårt att avgöra om de vill dela webbhotell, VPS, dedikerad eller hanterad hosting. Det beror på att de flesta av dem har ingen aning om sådana tekniska saker. Men när de tittar på kostnaden för sådana planer, de knep.

Alla som vill starta en WordPress-webbplats, det är viktigt att förstå att delade webbhotell är bäst lämpade eftersom deras kostnad är mindre men du kan få allt du behöver.

Det bästa är att du alltid kan välja vilken som helst gratis webbhotell. Men för att ha fullständig åtkomst till din webbplats måste du spendera lite pengar.

Precis som varje människa, om du vill spara pengar på att köpa eller förnya webbhotell, är den här artikeln åt dig. Låt mig leda dig genom några saker.

Köpa ett domännamn och webbhotell tillsammans

De flesta företag erbjuder ett gratis domännamn under ett år om du köper ett av deras webbhotellplaner. Du skulle vara stolt över att veta att även delade WordPress-webbhotellföretag erbjuder denna kombination.

Många föredrar att hantera sitt domännamn och webbhotell separat. Så det finns ett annat sätt att spara lite pengar.

Företag som GoDaddy ger rabatt på att köpa en ny domän om du betalar kostnaden för två år på en gång. Det här erbjudandet erbjuder inte en gratis domän för det första året, men åtminstone sparar du lite pengar.

Till exempel, om domänkostnaden är $ 15 per år och du betalar kostnaden för två år på en gång, kan du behöva betala endast $ 18. Det betyder 3 dollar för det första året.

Köp aldrig utan att leta efter erbjudanden

Som vi alla vet ger varje företag erbjudanden på sina produkter. Så du bör leta efter några kuponger online. Många stora webbplatser som WPBeginner får fantastiska erbjudanden från Bluehost, Siteground och Inmotionhosting för sina läsare.

Sådana partnerföretag ger speciella kupongkoder. Även om du köper en webbhotellplan från någons länk, tjänar de pengar, det debiterar dig ingenting. Du sparar lite pengar.

Bluehost erbjuder 63% rabatt, och Siteground tillhandahåller 70% rabatt till läsarna på stora webbplatser. Sådana kuponger är tillgängliga när du köper en ny webbhotellplan.

Men det betyder inte att du inte kan få bort något när du förnyar din befintliga plan. Du kan alltid leta efter Bluehost-värdförnyelsepriser, och några av de populära webbplatserna dyker upp med en rabattkupongkod.

Gör din forskning innan du köper.

Var inte rädd för att be om extra

När jag köpte min första Siteground-värd fick jag den till endast $ 15 för ett år. Du undrar kanske hur jag har det. Det handlar om att vara på förhand.

Om du inte hittar några kupongkoder bör du pröva med säljteamet för ett värdföretag. Siteground erbjöd mig en fantastisk affär med att köpa en plan för två år.

Det liknar på samma sätt som att köpa ett domännamn från GoDaddy. Jag har också haft nöjet att prata med Inmotionhostings säljteam. De var så hjälpsamma. Jag sparat mycket pengar på att köpa en ny plan. Det var nästan 55% rabatt på den största planen för delad värd.

Gå med i affiliate-programmet

Siteground låter dig få en månad gratis webbhotell om någon köper en ny värdplan från din affiliate-länk. Varje företag har ett annat filialprogram.

Bluehost erbjuder $ 65 för varje kvalificerad registrering, och du kommer att bli förvånad över att veta att om du gör mer försäljning börjar du tjäna $ 100 per försäljning. Du kan använda de pengarna för att köpa en ny värdplan eller förnya en befintlig.

Hur du använder WordPress Hosting Services kan spara pengar

Och om du är ett dotterbolag till hanterade värdar som WP Engine kan du tjäna $ 200 per försäljning. Är det inte fantastiskt?

Be din vän att hänvisa dig

Vi vet alla att referenser fungerar hela tiden. När du köper en ny värdplan kan du kontakta din vän att hänvisa dig via deras affiliate-länk.

Och det är möjligt att spara mer pengar om din vän når ut till säljteamet och ber dem om en särskild länk till rabatt. Det är en dubbel besparing.

Din vän får affiliate-provisionen och du får rabatten. Om din vän är tillräckligt bra för att dela sin provision med dig kan du spara mycket pengar på WordPress-värd.

Spara pengar på WordPress Domain Renewal

Att köpa ett nytt domännamn eller webbhotellplan är inte det enda stället du kan spara pengar på. Många företag låter dig sänka kostnaden för förnyelse av domäner.

Beroende på dina kunskaper och forskningsförmåga kan du få en enorm rabatt. En gång fick jag $ 13 för en förnyelse av WordPress-domänen. Som nämnts tidigare bör du leta efter erbjudanden.

Tror du att du kan minska WordPress-värdkostnaden vid ditt nästa köp?

Vi gillar alla rabatter. Gör vi inte? Hur är det med dig? Skulle du inte vilja spara lite pengar på din nästa WordPress-värdförnyelse eller nya plan?

Under alla dessa år har jag lärt mig att innan du köper något är det nödvändigt att spendera lite tid på att leta efter alternativ. Om Siteground verkar kostsamt för dig, gå med Bluehost eller någon av de bästa WordPress-värdarna.

När du har förstått konceptet för olika typer av WordPress-värd, bör du bestämma vilka funktioner du behöver. Vissa företag tillåter sina kunder att skära ner de funktioner de inte behöver.

När du till exempel köper en VPS-plan får du ett alternativ att hantera dina servrar själv eller av företaget. På liknande sätt finns några andra saker att lära sig om.

Se till att nästa WordPress-värdkostnad är mindre än vad du betalade tidigare. Har du följt några av de tips som nämns ovan? Om ja, hur mycket pengar sparade du?

Tror du att du kan göra det?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me