Som ni vet styrs utformningen av en WordPress-webbplats av dess tema. Det finns tusentals WordPress-teman tillgängliga på marknaden.


Många företag finns där som erbjuder premiumtema. Och för det mesta beslutar webbplatsägaren att ändra designen som kräver åtkomst till CSS-filen.

Det är viktigt att notera att WordPress-teman har den huvudsakliga stilarkfilen som styr hela designen. Beroende på vilken typ av tema du använder kan det finnas många andra CSS-filer.

Och du bör ändra den här filen bara om du är tillräckligt teknisk för att förstå CSS-språk. En gång i taget klagar folk över att deras webbplatser bryts.

Det är på grund av deras nyfikenhet. Tja, att vara upphetsad är bra men du bör se till att du gör det rätt.

I den här handledning kommer du att lära dig hitta huvud CSS-filen och hur du kan ändra den beroende på de ändringar du vill ha.

Gå till cPanel för att hitta CSS-filen för ditt WordPress-tema

Om du känner till platsen löses problemet på annat sätt måste du förstå hela konceptet.

Du bör veta att det finns många standard WordPress-mappar och wp-innehåll är huvudmappen som består av webbplatsens media, inlägg, teman, plugins och mycket mer.

OBS! Innan du börjar är det viktigt att veta att om du gör något fel med den här CSS-filen kommer hela layouten på din webbplats att gå sönder. De flesta av experterna rekommenderar att du skapar ett barntema för sådana ändringar.

Men om du är säker och vill redigera CSS-filen, gå till den.

Jag kommer att leda dig genom varje steg en efter en.

Steg 1

Logga in på cPanel på ditt webbhotellkonto och börja leta efter filhanteraren. Du bör söka på Files’ avsnitt eftersom det är där du kan hitta filhanterare.

Olika webbhotellföretag använder olika cPanel, så layouten kan vara annorlunda men alternativen kommer att vara ganska lika.

Steg 2

Klicka på filhanteringsikonen så visas en ny sida för dig. Det är rotkatalogen och om du bara är värd för en webbplats kan du hitta alla filer och mappar.

Men om du har flera webbplatser på samma webbhotell måste du hitta mappen där du har den webbplats vars design du vill ändra.

Som diskuterats tidigare, wp-innehåll är den mapp du borde hitta. Klicka för att öppna.

Steg 3

På den här nya sidan kan du se många mappar inklusive plugins, cache och teman. Klicka på teman mapp där alla dina aktiva och inaktiva WordPress-teman är tillgängliga.

Till exempel kan du se i din WordPress-instrumentbräda "Tjugo sjutton" som temanamn men i cPanel hittar du bara "twentyseventeen" utan utrymme och stora bokstäver.
Öppna den.

Steg 5

Nu måste du söka efter style.css fil. I de flesta fall kan du hitta det strax efter att du har öppnat temamappen.

Men många WordPress-temautvecklare skapar en annan CSS-mapp. Om du hittar det här är det bra. Om inte, måste du öppna andra tillgängliga mappar.
Mapparna liknar Tillgångar, CSS etc. Det kommer inte att vara svårt att hitta filen style.css. Och förväxla den inte med någon annan CSS-fil.

Steg 6

När du hittat det högerklickar du och väljer att redigera. Du kan också använda redigeringslänken som nämns i cPanels huvudnavigeringsmeny.

Beroende på dina kodfärdigheter kan du redigera CSS-filen men se till att du inte bryter den aktuella layouten på webbplatsen.

En webbdesigner kan enkelt inspektera webbplatsens element på webbplatsen med hjälp av webbläsaren och redigera CSS.

Jag skulle vilja nämna en annan viktig sak. Innan du börjar redigera den här filen kan du säkerhetskopiera den så att om något går fel kan du återställa den igen.

Det skulle vara bra om du kan säkerhetskopiera hela WordPress-temat. De flesta människor förlitar sig på backup-plugins men jag rekommenderar att du gör det manuellt.

Och det finns inget plugin som bara kan säkerhetskopiera temat. Så du måste göra det själv.

Under de senaste åren har användningen av WordPress CMS (Content Management System) ökat mycket och WordPress-temautvecklarna kommer med nya layouter.

Det finns många WordPress-användare som fortfarande använder sina gamla WordPress-teman och det är viktigt för dem att bygga om sina webbplatser.

Och det är anledningen till att de beslutar att modifiera CSS-filen. Att ändra några få element är alltid bra men om du bestämmer dig för att ändra den totala layouten skulle jag rekommendera dig att använda ett nytt WordPress-tema.

Det är verkligen viktigt att hålla jämna steg med de senaste WordPress-kodningsstandarderna för att upprätthålla säkerheten.

Med hjälp av CSS kan du bara ändra designen, inte den totala layouten. Det kommer att kräva användning av PHP och HTML och det finns många andra filer i temamappen du kan behöva ändra.

Men om du bara vill ändra en färg på några få element, justera teckensnitt, bakgrund osv., Bör du använda CSS.

Jag hoppas att du enkelt kan redigera CSS på din WordPress-webbplats

När du har gått igenom stegen ovan bör du inte möta någon form av problem.

Det enda problemet är att hitta filen style.css. Ibland blir användarna förvirrade eftersom varje WordPress-temautvecklare har en annan stil.

Han / hon kan ha skapat en mapp med något annat än jag har nämnt ovan. Du kanske måste kämpa lite för att hitta det.

Även om ett WordPress-tema inte innehåller många mappar. Du bör enkelt hitta den här filen. Om du fortfarande är i tvivel, känn dig fri att fråga.

Släpp en kommentar nedan eller använd kontaktsidan för att skicka ett e-postmeddelande till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kolla in de tre bästa WordPress-hostingtjänsterna:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,3


Användarvänlig
9,4


Stöd
9,4


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur man tar bort extra databasstabeller efter avinstallation av ett WordPress-plugin
  expert-
 • Hur man redigerar WordPresss wp-config.php-fil med cPanel
  mellanliggande
 • Hur du deaktiverar alla dina WordPress-plugins på en gång från cPanel
  mellanliggande
 • Hur du ändrar ditt WordPress-lösenord med phpMyAdmin
  nybörjare
 • Hur man installerar WooCommerce på WordPress
  mellanliggande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me