Att konvertera en WordPress-webbplats från dynamiska till statiska sidor är ett sätt att förbättra hastigheten och minska säkerhetshoten. I den här artikeln kommer vi att se varför och när det är nödvändigt att konvertera WP-webbplatsen till en statisk, de vanliga metoderna och en steg för steg-procedur.


WordPress är ett populärt innehållshanteringssystem som är lätt att installera och driva av både tekniska och icke-tekniska personer. Men det använder ett databassystem och andra dynamiska webbplatskomponenter som potentiellt kan bromsa sidbelastningstiderna eller utsätta det för säkerhetsproblem.

Du kan därför överväga att konvertera din WP-webbplats till HTML-baserad webbplats om du vill förbättra hastigheten och säkerheten. En statisk webbplats kör inte databasfrågor, PHP-kod och andra uppgifter som tar längre och långsamma sidbelastningstider. Istället laddar den HTML-sidorna nästan direkt när en användare gör en begäran.

Det finns flera olika metoder för att konvertera WordPress-webbplatser till HTML. Du kan använda ett WordPress-plugin, som Simply Static, eller ett skrivbordsverktyg från tredje part som HTTrack.

Den grundläggande processen innebär att konvertera varje inlägg och sida till en statisk HTML-artikel. Var och en av konverteringsmetoderna genererar HTML-filer och kataloger som följer en liknande struktur som WordPress-webbplatsen. Du kan sedan ladda upp html-filerna, i samma struktur, till ett underdomän eller den primära domänen och fortsätta att komma åt dem som om det var den ursprungliga WP-webbplatsen.

Använda ett WordPress-plugins

WordPress-plugins som Bara statisk och andra har förmågan att automatiskt konvertera vart och ett av WordPress-sidor och inlägg till statiska HTML-filer.

Använda det helt enkelt statiska plugin för att konvertera WP till statisk HTML

 • Logga in på din WP-instrumentpanel
 • Leta upp och öppna Lägg till ny under plugins
 • Skriv och sök efter Simply Static i sökordsfältet
 • Installera och aktivera Helt enkelt statisk plugin

Klick inställningar för att konfigurera hur du vill konvertera filerna.

Detta ger dig en skärm med tre olika alternativ för destinations-URL: er och val av leveransmetod.

Välj tillgängliga destinationsadressalternativ

Använd absoluta webbadresser

Du kan konvertera och skapa HTML-filer som fungerar på en annan URL eller domän. I det här fallet använder du det första alternativet och lägger till webbadressen där du tänker placera den statiska webbplatsen.

Ange destinationsadressen där det resulterande HTML-innehållet ska placeras. Detta kan vara ett underdomän, katalog eller i vissa situationer huvuddomänens URL.

Om du vill ersätta WordPress på huvuddomänen använder du dess URL. Men observera att detta kommer att ersätta dina WordPress-filer och du kan behöva flytta dem till en annan katalog.

Relativa webbadresser

Detta konverterar din WP-webbplats till statiska HTML-filer som kan fungera på valfri webbplats oavsett namn. Det ger dig ett alternativ att inkludera en sökväg, bara om du inte vill sätta dem i rotkatalogen.

Spara för offlineanvändning

Detta gör att du kan konvertera WP till statiska URL: er som du kan spara på din lokala enhet eller annat lagringsmedium. Det här alternativet gör att du kan surfa på webbplatsen offline.

I alla alternativ måste du ange leveransmetoden.

Välj leveransmetod

När du har valt destinationen, gå till leverans metod och använd rullgardinsmenyn för att välja antingen a Zip-arkiv eller a Lokal katalog.

Klick Spara ändringar

Generera HTML-filer

Navigera till Helt enkelt statisk avsnitt och klicka Generera. Klick Generera statiska filer i fönstret som öppnas. Konverteringsprocessen börjar och det kommer att ta några minuter eller mer beroende på storleken och komplexiteten på WordPress-webbplatsen.

När den är klar visar den en länk till den nedladdningsbara, komprimerade filen som du kan spara lokalt och extrahera till URL: en där du vill använda den, eller en lokal om du vill bläddra offline.

 • Klicka på länken för att ladda ner filen till en lokal enhet.
 • Logga in på cPanel och öppna arvet Filhanterare, Du kan också använda en FTP-klient. Gå till mappen för webbadressen där du vill ladda HTML-webbplatsen.
 • Klick Ladda upp

 • Leta reda på den komprimerade filen som ska laddas upp från din hårddisk.
 • Välj och ladda upp den till URL: n.
 • Processen tar några minuter beroende på hastigheten på din internetanslutning
 • Gå till webbadressen där du har laddat upp filen
 • Markera filen och klicka Extrahera för att dekomprimera filerna. Du kan också högerklicka på filen och välja Extrahera.

Välj samma katalog där du vill ha din webbplats. I vårt fall använder vi / testing / katalogen i mappen exempel.com. Om du vill ha det i rotdomänskatalogen, gör det, men se till att dina tidigare WordPress-filer, om du använder samma katalog, finns på en annan plats för att undvika att skriva över dem.

Din statiska webbplatsversion är nu redo att köras. Om du skriver webbadressen i webbläsaren bör den öppna precis som din WordPress-webbplats.

Bekräfta att alla länkar fungerar.

Använda HTTrack för att konvertera WordPress till en statisk webbplats

HTTrack är ett öppen källkodsverktyg som laddar ner en hel webbplats till en lokal lagring samtidigt som den behåller sin struktur. När den laddar ner filerna skapar det kataloger, bilder och HTML och andra webbplatsfiler samt en struktur som gör det möjligt för användare att surfa på webbplatsen offline.

Spegelplatsen på den lokala enheten har en länkstruktur som liknar den ursprungliga webbplatsen. Verktyget är anpassningsbart och har förmågan att utföra uppdateringar för att hålla offline-webbplatsen densamma som liveversionen.

Hur man använder HTTrack

 • Ladda ner open source-verktyget från http://www.httrack.com/page/2/en/index.HTML Välj den version som är kompatibel med ditt operativsystem.
 • Installera och starta applikationen från din dator
 • Ge det ett namn för att skilja det från andra webbplatser som du kan ladda ner i framtiden
 • Välj den Ladda ner webbplats (er) i Verkan listrutan.
 • Ange URL-adressen för WordPress du vill ladda ner i rutan Webbadress (URL). Du kan ange fler webbplatser genom att klicka på alternativet Lägg till URL.
 • Klick Nästa och då Avsluta påbörja konverterings- och nedladdningsprocessen.

  Den lokala HTTrack-webbplatsen kommer att följa WP: s permalänkstruktur. Det sparar också det mesta av det dynamiskt genererade innehållet som nyligen publicerade inlägg, kommentarer, relaterade inlägg och andra som HTML.
 • När processen är klar kan du ladda upp hela webbplatsen på en domän eller underdomän samt komma åt den offline från din lokala maskin.

Eftersom det sparar alla enskilda filer separat, använd ett komprimeringsverktyg för att lägga till filerna i en ZIP- eller RAR-fil som är lättare att ladda ner till webbplatsen. Använd den äldre filhanteraren eller en FTP-klient för att ladda upp den zippade filen i webbadressen där du vill ha din HTML-webbplats. Efter att ha laddat upp filen extraherar du filerna i din önskade katalog / URL.

Slutsats

Möjligheten att generera HTML-webbplatsfiler för din WP-webbplats är något du kanske måste tänka på om du vill öka hastigheten och säkerheten på din webbplats.

Konvertering av WordPress-webbplatsen tar bort dynamiska funktioner som kommentarer, kontaktformulär, e-handel och andra som är beroende av PHP.

Som sådan kan du överväga tredjepartsverktyg som Diskut eller Facebook för kommentarer, liksom andra lösningar från tredje part för att utföra de dynamiska funktionerna som en statisk webbplats inte ger.

Kolla in de tre bästa WordPress-värdtjänsterna:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,3


Användarvänlig
9,4


Stöd
9,4


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

eller klicka för att kolla hela listan över de bästa WordPress-värdföretagen

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur man installerar WordPress med Nginx & Redis
  nybörjare
 • Hur man hanterar beställningar i WooCommerce
  mellanliggande
 • Hur man lägger till särskilda inlägg i navigationsmenyn i WordPress
  mellanliggande
 • Hur du inaktiverar wp-cron.php-filen för din WordPress-webbplats med cPanel
  expert-
 • Hur man installerar WordPress med Nginx & Återgå på en CentOS VPS eller dedikerad server
  mellanliggande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me