Introduktion

WordPress-verktygssatsen är ett hanteringsgränssnitt som låter dig hantera WordPress. Tillgänglig som en förlängning, i Plesk hosting-kontrollpanelen kan du använda den för att installera och konfigurera många saker WordPress enkelt.


Med WordPress verktygssats i Plesk kan du;

 • Installera WordPress,
 • Klona en WordPress-webbplats
 • Hantera plugins
 • Hantera teman
 • Uppdatera din WordPress-webbplats.
 • Migrera och skapa nya instanser.

I den här artikeln kommer vi att titta på hur du använder WordPress Toolkit i kontrollpanelen för Plesk Hosting

Hur man använder WordPress Toolkit i kontrollpanelen för Plesk Hosting

Klicka på för att komma åt verktygssatsen webbplatser & domäner,

Bläddra till hanteringsområdet där WordPress är installerat, och du kan klicka på någon av knapparna i verktygsfältet.

Installera WordPress

För att installera WordPress, logga in på din Plesk-kontrollpanel och gå till WordPress. Klicka sedan Installera, du kan installera den senaste versionen av WordPress genom att klicka installera (snabb) eller om du vill ställa in administratörer och välja en specifik version klickar du på installera (anpassad).

Bifoga och ta bort WordPress

När du installerar WordPress med verktygssatsen eller applikationssidan visas installationerna automatiskt. Men om du installerade manuellt måste du ansluta installationen till verktygssatsen. Gå därför till för att koppla WordPress till verktygssatsen webbplatser & domäner > WordPress Klicka sedan Skanna.

För att ta bort WordPress huvud till webbplatser & domäner > WordPress klicka sedan på det WordPress-namn du vill ta bort och klicka sedan på Lösgöra.

Hantera plugins

Det är nu mycket lättare att hantera dina plugins och teman. Gå till om du vill installera ett plugin webbplatser & domäner > WordPress > plugins. Klicka på Installera och sök efter önskat plugin. Markera det och klicka Installera. Du kan installera flera instanser.

Du kan också ladda upp nedladdat plugin. Navigera till insticksfliken och klicka på ladda upp plugin, och välj en fil.

Alla dina plugins aktiveras när de har installerats. För att uppdatera dina plugins väljer du dem och klickar på uppdatering. För att inaktivera, navigera till webbplatser & domäner > WordPress > plugins och kolla alla plugins du inte vill och klicka sedan på avinstallera.

Hantera WordPress-teman

Navigera till för att hantera dina teman WordPress > teman. Klicka på om du vill installera plugins Installera och sök efter teman. Välj ett tema och klicka Installera.

Du kan också ladda upp teman genom att gå till WordPress > teman och klicka ladda upp tema sedan Välj FIL. Bläddra till platsen och klicka på ladda upp. Klick Installera för att aktivera teman.

För att ta bort teman, gå till WordPress > teman och välj de teman du vill ta bort. Klicka sedan avlägsna eller avinstallera.

Klicka på om du vill uppdatera teman uppdatering på temafliken. Verktygssatsen ber dig säkerhetskopiera din webbplats, klicka på ja, och uppdateringarna börjar.

Säkra WordPress

Plesks verktygssats är väldigt säker, för att dra nytta av verktygssäkerhetsfunktionerna går du till webbplatser & domäner > WordPress. Välj din WordPress-installation och klicka på Kontrollera säkerhet. Plesk-verktygssatsen visar resultaten av säkerhetskontroller för de valda WordPress-installationerna och förslag på hur du säkra din WordPress. Om du gillar förslagen kan du kontrollera objekten som visas och klicka på Säkra

Du kan också lösenordsskydda din webbplats genom att kräva att alla användare anger ett giltigt användarnamn och lösenord. På WordPress installation, du vill skydda och slå på Lösenordsskydd.

underhållsläge

Med Plesk-verktygssatsen kan du nu slå på underhållsläge när du uppdaterar eller ändrar din webbplats. Läget döljer din webbplats innehåll tillfälligt från besökare tills den är avstängd. För att sätta på underhållsläget, gå till webbplatser & domäner > WordPress, välj installationen och slå på underhållsläge.

Klona en WordPress-webbplats.

Kloning gör en exakt kopia av din webbplats. Det kan användas som säkerhetskopia eller vid migrering till en annan värd. Plesk-verktygssatsen gör det enklare att göra detta. För att börja kloning navigerar du till webbplatser & domäner > WordPress, klick klona bredvid WordPress-installationen du vill klona. Klicka sedan på nytt underdomän för att välja klonens destination och klicka på OK.

Slutsats

Vi har sett några funktioner i Plesk verktygssats för WordPress. Ovanstående handledning var bara grunderna eftersom verktygssatsen fortfarande kan göra så mycket mer. Därför kan du njuta av funktionerna och fortsätta att lära dig.

Kolla in de tre bästa WordPress-värdtjänsterna:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,3


Användarvänlig
9,4


Stöd
9,4


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur man säkerhetskopierar & Återställ en databas med hjälp av Plesk-värdens kontrollpanel
  mellanliggande
 • Hur man ändrar ASP.NET-versionen i kontrollpanelen för Plesk Hosting
  mellanliggande
 • Hur man använder Plesk för att installera WordPress
  nybörjare
 • Hur man spolar cacharna i dina WordPress-plugins
  mellanliggande
 • Så lägger du till Google-teckensnitt på din WordPress-webbplats
  nybörjare
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me