WP Security Audit log är ett plugin som tillhandahålls av WordPress vars mål är att låta administratören övervaka säkerhetsproblemen på webbplatsen. Plugin uppnår sitt mål genom att hålla ett register över alla aktiviteter som sker på webbplatsen.


I den här artikeln ska vi täcka hur du använder WP Security Audit Log WordPress Plugin.

Förutsättningar;

 • Åtkomst till en WordPress-webbplats.

Översikt

Plugin kan hålla reda på alla aktiviteter som innehållsändring, teman, plugins och användarkonton. Förvara en logg över händelser som händer på din WordPress-webbplats och du kan enkelt upptäcka alla misstänkta aktiviteter innan den extrapoleras till ett säkerhetsproblem på din webbplats.

WP Security Audit Log är den högst rankade bland WordPress-administratörer och säkerhetspersonal.

Hur man använder WP Security Audit Log WordPress Plugin

Installera WP-säkerhetsrevisionslogg-plugin

För att installera Plugin, navigerar du till avsnittet Plugins på din WordPress-webbplats och klickar Lägg till ny

Sök efter WP-säkerhetsrevisionslogg-plugin

WP-säkerhetsrevisionsloggen visas på sökobjekten, klicka på Installera och klicka sedan på Aktivera för att aktivera plugin.

Revisionsloggen visas på instrumentpanelen där du kan se de aktiviteter som har ägt rum på webbplatsen. I fig nedan visar det till exempel att administratören har loggat in och ut framgångsrikt.

Aktivera / inaktivera händelser

Under WP Security Audit Log kan administratören inaktivera eller aktivera händelserna som äger rum på WordPress-webbplatsen.

Inloggade användare

WordPress Security Audit Log ger användaren möjlighet att se de inloggade användarna och platsen vid åtkomstpunkten. Är det möjligt att visa ändringarna alla användare som gjorts på webbplatsen.

Administratören kan avsluta användarens session med ett klick. Dessutom kan administratören också blockera användaren från att komma åt webbplatsen.

Generera rapporter

WP-säkerhetsrevisionsloggen kan generera rapporter beroende på hur de har konfigurerats antingen varje vecka, månad eller dagligen. Rapporterna kan genereras och skickas direkt till din e-post.

E-postmeddelanden

Administratören kan konfigurera kontot för att få en e-postvarning om aktivitet eller ändring som kan äga rum på webbplatsen. E-postmeddelandefunktionen hjälper till att förbättra webbplatsens säkerhet eftersom man kan få realtidsmeddelanden om alla ändringar. Du kan lägga till en trigger för att skicka ett e-postmeddelande.

Extern databasanslutning

Med hjälp av WP Security Audit Plugin är det möjligt för administratören att ansluta till en extern databas för att förbättra säkerheten. Rapporterna skickas till databasen och kan förbättra pluginens prestanda.

Sök efter poster och rapporter

Med hjälp av säkerhetsplugin är det möjligt för en att söka efter en specifik rapport eller post av en viss förändring. Detta hjälper till att identifiera problem och felsöka. Använd den textbaserade basen för att leta efter eventuella ändringar och filtrera efter önskemål.

Slutsats

I den här artikeln har vi lyckats visa hur vi installerar WP Security Audit Log, aktiverar / inaktiverar händelser, spårar alla användare som är inloggade vid en viss tidpunkt, skickar e-postmeddelanden och genererar rapporter om alla aktiviteter från webbplatsen. WordPress Security Audit Plugin är ett perfekt verktyg som är nödvändigt för alla webbplatser som körs på WordPress-plattformen. Plugin hjälper till att förbättra webbplatsens säkerhet och underlättar webbhantering och övervakning.

Kolla in de tre bästa WordPress-värdtjänsterna:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,3


Användarvänlig
9,4


Stöd
9,4


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur man säkra en WordPress-webbplats med Wordfence
  mellanliggande
 • Hur du installerar och konfigurerar WP Super Cache-plugin på WordPress
  nybörjare
 • Hur man åtgärdar “Fel vid upprättande av databasanslutning.” i WordPress
  mellanliggande
 • Så lägger du anpassad CSS till din WordPress-webbplats på olika sätt
  mellanliggande
 • Hur du inaktiverar en besvärlig WordPress-webbplats med cPanel för felsökning
  mellanliggande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me