Introduktion: Drupal 8 Caching & PHP 7 hastighetsoptimering

Detta Handledning kommer att visa hur man optimerar Drupal 8 cachar vidare PHP 7 använder sig av Alternativ PHP-cache (APC) & tredje part bidrog med moduler som integreras med plattformen.

Mest cPanel webbhotellföretag som kör en version av CentOS, Cloudlinux, eller RHEL ge förinstallation av anpassade PHP stapla tillägg som PECL moduler.

Bekräfta först om din cPanel webbhotell har APC förinstallerat på Linux webbserver eller överväga att uppgradera till en VPS / Dedikerad servern att köra APC cachar i trafiken.

Steg ett: Installation av APC på webbservern

Alternativ PHP-cache (APC) är en av de äldsta PHP-cachelösningarna för webbservrar och är förinstallerad på de flesta cPanel webbhotellplaner som standard.

Att installera PECL-moduler via kommandorad på VPS-värd eller dedikerade servrar:

sudo apt-get install php-apc

Eller använd kommandot:

pecl install apc

För delade webbhotellplaner utan möjlighet att installera PHP tillägg, kontakta företaget för att begära APC installation på webbservern eller uppgradering till en VPS-plan.

APC kommer inte att fungera bra på Drupal 8 webbplatser som körs på delade Linux planerar om Bagge tilldelningen till cachen är för låg. Standarden APC cachestorleken är 32 MB.

För effektiv användning av APC, planera för minst 128 till 256 MB cacheallokering, där resten av det tillgängliga Bagge kommer att användas för Drupal 8 CMS-behandling.

Observera att Bagge tilldelning måste beräknas per Drupal 8 hemsida & APC instans som körs på delade värdplaner med flera domännamn som är aktiva på ett konto.

Om cache-inställningarna för APC inte är tillräckliga, d.v.s. för lågt, en situation kan resultera där cachen kontinuerligt återbefolkas av PHP kodkrav & inga snabbare resultat.

Bäst APC prestanda, öka Bagge fördelning på din delade Linux planera där det är möjligt så att servercachen inte kommer att störa CMS-behandlingen.

Steg två: Redigera konfigurationsfilen php.ini eller apc.ini

Efter installationen har administratören åtkomst till apc.ini fil för konfigurationsinställningar. I delade värdmiljöer är det möjligt att åsidosätta detta med php.ini.

I apc.ini eller php.ini fil för Drupal 8 installation, lägg till följande rader:

apc.ttl = 604800
apc.user_ttl = 3600
apc.shm_size = 256M
apc.include_once_override = 1
auto_globals_jit = Av
apc.num_files_hint = 2048

apc.stat_ctime = 0
apc.file_update_protection = 2
apc.stat = 0

Dessa inställningar skapar en 256 MB APC tilldelning för PHP cache-anläggning. Justera efter behov för lägre / högre värden och granska tidsvariablerna för cache.

Steg tre: Kopiera apc.php-filen till Drupal Root for Analytics

För att få åtkomst till analysinformation om PHP prestanda & serverresursanvändning, det krävs att kopiera apc.php fil från servern till Drupal rotmapp.

Drupal 8 har ingen integrationsmodul för APC, så det krävs att köra apc.php fil från roten till installationen snarare än / bibliotek mapp.

Navigera till: /usr/share/pear/apc.php på webbservern & kopiera apc.php fil till rotmappen. Öppna sedan sidan i en webbläsare kl https://example.com/apc.php:

Hur man optimerar Drupal 8 Caching med APC på cPanel Hosting

Drupal 8 administratörer kan komma åt analysinformation om antalet cachade filer / cachebegäranden, mängden ledigt minne, & total tilldelad Bagge användning för APC.

Testa apc.ini inställningar i produktion eller i en utvecklingssandlåda med simulerat kaos från höga trafikmönster för att se prestandafrekvenserna under belastning av användning.

Steg fyra: Lägg till Drupal 8-moduler för cacheshantering

Memcached, APC, & Zend Opcache är de mest populära PHP-acceleratorer för Drupal webbhotell på en LAMP / WAMP miljön men alla riktar sig till PHP endast lager.

Drupal 8 administratörer måste bygga en flerskiktss cachningsstrategi där PHP processcache i förstärkt av HTML, CSS, & JavaScript cachar i CMS.

För att göra detta måste du installera Avancerad CSS & JavaScript-aggregeringmodul som komprimerar den slutliga utgången från Drupal 8 webbsidor till anonyma användare.

Drupal 8 visningar kan cachelagras för mycket snabbare leverans i produktionen:

Hur man optimerar Drupal 8 Caching med APC på cPanel Hosting

Dessutom, Drupal 8 publicister på delad webbhotell kan överväga a CDN (Content Delivery Network) som ett medel för ytterligare cache & utvidga serverresurser.

Steg fem: Bygg cachinglösningar med full stack för Drupal 8

För mer avancerade PHP Acceleration lösningar för Drupal 8 överväga HHVM (Hip Hop Virtual Machine), PHP runtime-motor utvecklad av Facebook för snabbare hastigheter.

Hög trafik Drupal 8 webbplatser implementerar ofta NGINX, Varnish Cache, Redis, & memcached för att stödja webbtrafik på företagsnivå på 10 miljoner + sidvisningar per månad.

Löpning APC cachar med PHP på webbservern som en PECL-modul lägger till ett extra lager till plattformsoptimeringen som krävs för att stödja hög trafik.

Slutsats: Kör Drupal 8 & APC på VPS / dedikerade planer

APC är en viktig komponent i optimering av webbserver för full stack PHP 7 acceleration och fungerar bäst när det finns extra Bagge tilldelning till installationen.

Löpning APC med Drupal 8 kan vara problematisk med cPanel webbhotell planer på grund av begränsad Bagge resurser och flera domäner som delar samma IP-adress.

Använda sig av APC med Drupal 8 VPS & Tillägnad server värd planer för optimering av sidhastighet genom bättre PHP cache, med Memcached, Varnish, NGINX, & Redis.

Kolla in dessa 3 bästa Drupal-värdstjänster:

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitlighet
10


Prissättning
9,9


Användarvänlig
9,9


Stöd
10


Funktioner
9,9

Läs recensioner

Besök ChemiCloud

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,3


Användarvänlig
9,4


Stöd
9,4


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur du är värd för Drupal 8-webbplatser med fernisscache på VPS-planer
  mellanliggande
 • Hur man optimerar Drupal för Google Pagespeed?
  mellanliggande
 • Hur du är värd för Drupal 8-webbplatser med Redis på VPS-planer
  mellanliggande
 • Hur man optimerar Drupal 8 Caching med Memcached på cPanel Hosting
  mellanliggande
 • Hur du är värd för Drupal 8-webbplatser med HHVM på VPS-planer
  mellanliggande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me