Hur man skickar e-post med hjälp av krypteringsnycklar

I den moderna världen är det att skicka information via e-post det som håller de flesta företag flytande i sin dagliga verksamhet. E-postmeddelanden innehåller konfidentiell information som affärsplaner, kontraktsbud, företagsregister, affärshemligheter, marknadsföringsstrategier och andra privata uppgifter.


De flesta e-postmeddelanden reser långa sträckor genom en rad nätverk, antingen övervakade och utan övervakning, säkra och osäkra och passerar också olika servrar över Internet. Detta innebär att någon ganska mycket kan få åtkomst till någon av dessa servrar eller använda ett paketsnifningsverktyg för att läsa dina e-postmeddelanden.

Av denna anledning bör du kryptera dina e-postmeddelanden för att se till att de är säkra. Microsoft Outlook möjliggör e-postkryptering där den konverteras från vanlig text som är läsbar till tvinnad krypterad text. Det betyder att endast mottagaren som har den privata nyckeln som helt matchar den aktuella offentliga nyckeln i det krypterade meddelandet kan komma åt meddelandet.

Om mottagaren inte har den privata nyckeln ser de ett meddelande som visas nedan:

"Det här objektet kan inte visas i läsrutan. Öppna artikeln för att läsa innehållet."

Om du försöker öppna meddelandet. En dialogruta med meddelandet nedan dyker upp:

"Tyvärr har vi problem med att öppna den här artikeln. Det kan vara tillfälligt, men om du ser det igen kanske du vill starta om Outlook. Ditt digitala ID-namn kan inte hittas av det underliggande säkerhetssystemet."

För att se till att din e-postadress är säker rekommenderas det att kryptera två viktiga saker: e-postmeddelandena och anslutningen från e-postleverantören.

Kryptering av e-postanslutningar

När e-postanslutningen från e-postleverantören lämnas okrypterad när du skickar e-postmeddelanden utgör den en risk för cyberattacker. För att säkerställa att andra inte kapar din anslutning måste du kryptera den med SSL (Socket Socket Layer) eller transportskyddssäkerhet (TLS). Oavsett om du använder Outlook eller någon e-postapp är processen för att integrera SSL / TLS-kryptering liknande.

Gör så här:

 • Öppna ditt Outlook-program eller app och gå till menyn. Ditt konto kommer att namnges antingen som HTTP, IMAP / SMTP / POP / SMTP eller Exchange-konto.
 • Klicka på “Avancerad”Och ange att den ska använda SSL / TLS-krypterad anslutning för alla inkommande och utgående e-postmeddelanden.
 • Markera rutan med texten “Denna server kräver en krypterad anslutning (SSL / TLS).”Detta bör flytta till port 995.
 • Från menyn, se till att du väljer texten “Använd följande typ av krypterad anslutning”Och se till att utgående tjänster (SMTP) är 465.
 • Slå “OK”-Knappen och gå tillbaka till huvudmenyn och klicka sedan på Nästa. Du bör se ett meddelande som visar “Se certifikat.” Klicka på det
 • Ställ in den på “Installera certifikat.”Det här alternativet hjälper till att importera certifikatet när du är igång med processen.

Nu har du konfigurerat SSL / TLS-anslutningar som är helt krypterade, och du kan fortsätta att skicka och ta emot e-postmeddelanden på ett säkert sätt.

E-postmeddelandekryptering

När e-post är krypterat blir det lättare att minska de ökade fallen av cyberbrott. Individer kan kryptera sina meddelanden med hjälp av en app eller ett program som skyddar deras konfidentiella information som lösenord från åtkomst från tredje parts programvara.

För att skicka krypterade e-postmeddelanden kräver du följande:

 • En e-postklient på din maskin (i detta fall ska vi använda Thunderbird med en Enigmail-förlängning)
 • Programvara som kan generera en offentlig nyckel och hantera den (i vårt fall kommer vi att använda GnuPG-programvara)
 • En plug-in för e-postkryptering

För e-postklient är Thunderbird ett bra alternativ och det är lättare att använda. Det är det officiella Mozillas e-postprogram som kan laddas ner från deras webbplats. Thunderbird har säker lagring av känslig data med låga kostnader för e-postmeddelanden.

För att börja skicka och ta emot e-postmeddelanden måste du konfigurera den här programvaran till ditt system.

 • Starta Thunderbird på ditt system så ser du en popup som kräver att du inkluderar en e-postadress.
 • Skriv ditt befintliga e-postmeddelande så konfigureras programvaran automatiskt och hämtar all data från postservrarna.

Pretty Good Privacy (PGP) -protokollet används i Thunderbird för att se till att e-postmeddelanden är krypterade i båda ändarna. I det här fallet är e-postmeddelanden säkra från avsändaren, och endast mottagaren kan dekryptera den.

Du behöver också GnuPGP som är en mjukvara som genererar ett viktigt par nycklar för att hantera dina krypteringsnycklar. Du måste ladda ner programvaran för Windows.

Så här kombinerar du det med Thunderbird.

 • Börja med att köra GPGP-installationsprogrammet som tilldelar GnuPGP under katalogen Program Files.
 • Ladda ner Enigmail-tillägg och gå till din Thunderbird-programvara Verktyg >alternativ >Extensions >Installera nya tillägg, välj sedan förlängningsfilen Enigmail.
 • Starta om Thunderbird för att installera det med Enigmail så får du ett menyalternativ (OpenPGP). Klicka på den och gå till Inställningar. Du kommer att se en dialogruta på GnuPGP. Klicka sedan på Bläddra för att installera det.
 • Gå vidare och generera en offentlig och privat nyckel. Välj OpenPGP-menyn Nyckelhantering. Välj sedan New Key Pair, skriv din e-postadress för den nya nyckeln, ställ in din lösenfras och klicka på “Generera nyckel” knapp. Det kan ta ett tag innan tangentuppsättningen genereras.

När processen är klar kan du generera din “Återkallande intyg”Och se till att du sparar det. När du är klar kan du skicka krypterade e-postmeddelanden utan att oroa dig för hackare som kan komma åt det.

För att upptäcka någon annan PGP-nyckel:

 • Gå till OpenPGP-menyn sedan och välj Nyckelhantering.
 • nyckelserver avsnitt, klicka Sök att söka efter PGP-användare antingen via e-postadress eller namn.
 • När du väl hittat det blir det lättare att skicka dem en krypterad e-post.

Om du inte verifierar din e-post med ett nyckelpar eller om någon går igenom dina e-postmeddelanden på servern kommer meddelandet att vara följande:

Endast personen med en privat nyckel kan lyckas dekryptera detta meddelande och visa tydlig information.

Slutsats

Nu kan du skapa krypterade e-postmeddelanden och ingen kommer åt dem om du inte godkänner det. Håll dig säker och se till att dina e-postmeddelanden är säkra.

Kolla in de 3 bästa webbhotelltjänsterna:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitlighet
10


Prissättning
9,9


Användarvänlig
9,9


Stöd
10


Funktioner
9,9

Läs recensioner

Besök ChemiCloud

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur man installerar Roundcube Mail Client med hjälp av cPanel Hosting Control Panel
  nybörjare
 • Hur man konfigurerar och konfigurerar SpamAssassin i cPanel
  mellanliggande
 • Så här ställer du in e-postsändare i cPanel Hosting-kontrollpanelen
  nybörjare
 • Hur man skapar autosvarare via e-post på cPanel-webbpanelen
  mellanliggande
 • Så här ändrar du ditt domäns MX (post eXchanger) -post i cPanel
  mellanliggande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map