Drupal är ett branschledande, open source Content Management System för utvecklare, marknadsförare och byråer. Det är ett robust ramverk skrivet i PHP och distribueras under GNU General Public License. Applikationen är byggd för att omvandla webbinnehållshantering med oinimerbar flexibilitet och skalbarhet för ensamma digitala upplevelser.


Drupal tillhandahåller otroliga användarhanteringsfunktioner som ger företag möjlighet att begränsa åtkomst till specifikt innehåll och enkelt hantera användarmedlemskap. Dess inloggningsskript är relativt säkert och kan förhindra obehörig åtkomst till webbplatsernas medlemsområden rimligt bra. För att implementera militär säkerhet på din Drupal-webbplats måste du dock konfigurera SSL / TLS-kryptering.

Denna handledning leder dig genom installationen av SSL / TLS på Drupal. Låt oss börja!

Särskild anmärkning: Oavsett om du startar ett nytt Drupal-projekt eller om du vill flytta en befintlig webbplats kommer värd för din Drupal-webbplats på en bra webbhotell att spara tid och pengar genom att tillhandahålla enkel installation och stödja resurser. Kolla in de bästa leverantörerna av Drupal Hosting för att välja bland de allra bästa.

Steg 1: FÅ ET SÄKERT SOCKET LAYER (SSL) CERTIFIKAT

Det första och det viktigaste när du ställer in HTTPS på Drupal är att få ett giltigt SSL-certifikat på ditt perfekta domännamn. För bästa resultat, använd ett SSL-certifikat från en ansedd certifikatmyndighet som Låt oss kryptera. Let’s Encrypt är en öppen, gratis och automatiserad certifikatutfärdare som fungerar sömlöst med de flesta moderna webbläsare.

Du behöver också CA Bundle (mellanliggande certifikat) för att göra det möjligt för enheten som ansluter till din server att känna igen den utfärdande Certificate Authority. CA-paketet kommer i mappen Zip som innehåller SSL-certifikatfiler. Dessutom behöver du en privat nyckel. Om du använde gratis generatorverktyg för att skapa CSR, bör den privata nyckeln vara i din besittning eller på din server.

När du har fått ett giltigt SSL-certifikat, CA-paketet och den privata nyckeln kan du gå vidare till den faktiska konfigurationen av SSL-certifikatet på din webbplats.

Notera: Konfigurationen av SSL-certifikatet är en viktig förutsättning för att konfigurera HTTPS på din Drupal-webbplats, utan problem. Av denna anledning bör denna konfiguration göras med största noggrannhet.

Steg 2: KONFIGURERA DIN SERVER

Det är viktigt att komma ihåg att Drupal inte är en server utan bara ett innehållshanteringssystem (CMS). Av detta skäl är det här det högsta steget att konfigurera din webbserver. När du har gjort det är du nu redo för nästa steg.

 1. Logga in på din admin kontrollpanel med lösenord och användarnamn som tilldelats av webbhotell.
 2. Om ditt företag driver mer än en Drupal-webbplats väljer du länken för den specifika Drupal-webbplatsen där du vill aktivera SSL-certifikatet. Klicka på Filhanterare -knappen på kontrollpanelsidan och navigera sedan till Webroot katalog för företagets domännamn. Klick öppna eller för att skapa en ny flik.
 3. Huvudmenyn för File Manager, Välj Lägg till fil eller Ny fil. Skapa en ny fil och namnge den .htaccess. Denna fil skapas automatiskt av filhanteraren när du klickar Skapa ny fil -knappen och visas i listan över mappar och filer på din webbserver.

När du väl har skapat .htaccess-filen går du till nästa steg.

Steg 3: Aktivera SSL-ANVÄNDNING

Drupal är utformad för att automatiskt identifiera alla SSL som är inställda på din domän. När SSL-certifikatet har installerats blir det därför lättare att komma åt din Drupal-webbplats på både HTTPS- och HTTP-protokoll. Det enklaste sättet att se till att HTTPS dominerar hela webbplatsen är dock att redigera .htaccess-filen vi har skapat ovan. Så hur redigerar du den här filen?

 1. Leta upp filområdet på ditt cPanel-konto och navigera till Filhanterare.
 2. Aktivera “Home Directory” för att visa >“Dolda filer” eller (punktfiler).
 3. Navigera till platsen för din Drupal-installation och hitta .htaccess-filen. Nästa steg är att redigera den här filen. Här har du en mängd alternativ för att utföra uppgiften. Du kan använda valfri kommandoradsredigerare för att göra ändringar i filen. För den här guiden använder vi redigeraren i din cPanel File Manager. Klicka bara på redigera -knappen på den övre fältet.
 4. Hitta den här raden:RewriteEngine
 5. Kopiera följande kommandorader och klistra in dem under raden ovan i din .htaccess-fil:
  RewritreCond% {HTTPS} av
  (. *) RewriteRule ^ $ https: //% {HTTPS_HOST}% {REQUEST_URL} [L, R = 301]

  RewriteCond% {HTTPS_HOST}! ^ Www \.
  (. *) RewriteRule ^ $ https: //www.% {HTTPS_HOST}% {REQUEST_URL} [L, R = 301]

 6. Detta kommando aktiverar HTTPS till din Drupal-webbplats.

Steg 4: Slutför och kontrollera installationen

 1. Avsluta Filhanterare och logga ut från din cPanel på din webbhotell. Navigera till inloggningssidan för ditt administrationsområde för Drupal webbplats. Logga in som administratör.
 2. På adminverktygsfältet, Välj webbplats> Global konfiguration> Systemet.
 3. Välj alternativet JA, som ligger bredvid “Använda Apache mod omskrivning.”  Klicka på “spara’ -knappen i toppmenyn innan du lämnar administratörssektionen på din webbplats.
 4. Försök att ange ett domännamn för ditt företags Drupal-webbplats i webbläsarens adressfält och tryck sedan på enter. Oavsett om din adress är i http://www.Mydomainname.com eller www.Mydomainname.com-format, omdirigeras den redigerade .htaccess-filen till den korrekt krypterade HTTPS-domänen på din Drupal-webbplats, vilket tvingar användningen av SSL.

Conclution

Google har ett fenomenalt mantra “säkerhet är prioriterad.” Detta mantra har hittat mening i en värld där människor är mycket känsliga när de delar eller samlar in information. Dominansen av säkerhetsöverträdelser har lett till antagandet av lämpliga säkerhetsåtgärder, och din Drupal-webbplats bör inte vara ett undantag. Handla snabbt och konfigurera HTTPS på din webbplats med vår guide. HTTPS erbjuder säkerhet i företagsklass för att säkerställa att ingen kommentar, inlägg eller data som lämnas av dina medlemmar på webbplatsen avlyssnas av hackare eller automatiserade bots som snoopar för kritisk användarinformation.

Sammantaget är det enkelt att få komplett HTTPS-kryptering för din Drupal-webbplats. Till och med nybörjare kan konfigurera krypteringen och njuta av optimal webbplatssäkerhet, förbättrad webbplatshastighet och enastående användares säkerhet.

Kolla in de tre bästa Drupal-värdstjänsterna:

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitlighet
10


Prissättning
9,9


Användarvänlig
9,9


Stöd
10


Funktioner
9,9

Läs recensioner

Besök ChemiCloud

Hostinger

Startpris:
$ 0.99


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,3


Användarvänlig
9,4


Stöd
9,4


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostinger

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur man ställer in SSL / TLS (HTTPS) -kryptering på Drupal
  nybörjare
 • Hur man ställer in SSL / TLS-kryptering på Magento
  mellanliggande
 • Hur du installerar Drupal med cPanel
  nybörjare
 • Hur du uppdaterar Drupal till den senaste versionen
  nybörjare
 • Hur du installerar ett SSL / TLS-certifikat på ditt delade värdkonto
  mellanliggande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me