Magento är en öppen källkod, e-handelsplattform utformad för att erbjuda ett skalbart och flexibelt kundvagnssystem. Det är en kraftfull plattform som gör det möjligt för onlinehandlare att kontrollera innehållet, funktionaliteten och utseendet i sina butiker. Ansökan ger e-handelshandlare möjlighet att acceptera och bearbeta kreditkortbetalningar online.


Av denna anledning borde Magento-butiken följa alla PCI-regler (Payment Card Industry) vid hantering av denna känsliga kundinformation. En av de grundläggande PCI-reglerna kräver att all privat information och personlig information från kunder behandlas på en krypterad kanal. Det bästa sättet att kryptera alla kanaler är installationen av Secure Security Layer (SSL) och Hypertext Transfer Protocol (HTTPS) teknologier i din Magento-butik.

Om du vill öka säkerheten i din Magento-butik har du landat på rätt sida. Den här djupgående guiden är sammanställd för att hjälpa dig konfigurera SSL i din Magento-butik och omdirigera all HTTP-trafik till det säkra HTTPS-protokollet.

Låt oss börja!

Särskild anmärkning: Många webbhotelltjänster erbjuder Magento-installation med ett klick, men vissa erbjuder mycket mer: 24/7 Magento teknisk support, dagliga uppdateringar och säkerhetskopior, mallar etc. Se vår bästa sida om Magento Hosting-tjänster för att hitta de bästa Magento-värdarna, inklusive expert- och användarrecensioner.

Steg 1: GENERERA CSR AD PRIVATE KEY

SSL-certifikatet kan inte konfigureras framgångsrikt utan följande komponenter:

 • Certifikatsigneringsbegäran (CSR)
 • Privat nyckel
 • Offentlig nyckel

Generera CSR och den privata nyckeln på din server för en problemfri installationsprocess.

Logga in på cPanel

Navigera till säkerhet fliken och öppna SSL / TLS ikon.

När du öppnar ikonen SSL / TLS, gå till Certifikatsigneringsbegäran (CSR)

Leta reda på Generera en ny CRS

Välj Generera en ny 2048-bitars nyckel, och ger alla detaljer som begärts. Se till att du bara skickar korrekta uppgifter för Domain, City & Stat, land, företag, företagsdelning, e-post, beskrivning och lösenfras. Klick Generera

Ett fönster visas med den genererade CSR-koden. Skapa en kopia av den här koden och spara den, du använder den för att “aktivera” SSL-certifikatet.

Det privata genereras samtidigt med CSR.

Steg 2: FÅ DITT SSL-CERTIFIKAT OCH INSTALLERA DET

När du genererar CSR och den privata nyckeln är nästa steg att köpa ditt ideala SSL-certifikat. Under kassaprocessen blir du ombedd att skicka in den CSR som du genererade ovan. CA kommer sedan att aktivera ditt certifikat innan du skickar certifikatfilerna (yourdomain.com.ctr och intermediate.crt).

För att installera ditt certifikat, logga in på ditt

Välj Hantera SSL-webbplatser

Kopiera all certifikatkod till deras relevanta fält och klicka sedan på Installera certifikat knapp

Verifiera om SSL-certifikatet (Secure Socket Layer) har installerats innan du går till nästa steg.

Steg 3: KONFIGURERA MAGENTO

Nu har jag framgångsrikt installerat och konfigurerat SSL-certifikatet på dina servrar. Nästa steg är att ändra inställningen på din Magento-plattform för att använda SSL.

Logga in på Magento med admin-lösenordet och användarnamnet.

När du loggar in navigerar du till Systemet knapp. Klicka på den här fliken; en rullgardinsmeny visas. Välj konfiguration, Klicka sedan på fältet till vänster Allmän. En rullgardinsmeny med en mängd alternativ visas, välj webb alternativ.

På webbsektionen är vårt intresseområde säkra område. Välj Bas-URL Avsnitt fältet och ändra det för att införliva HTTPS // form av din hemsida. Markera dessutom Använd URL i admin och Använd URL i frontend dropdowns till “ja” alternativet.

Klicka på Spara konfig för att slutföra konfigurationen. Nu är hela Magento-butiken helt konfigurerad för att använda de säkra HTTPS-webbadresserna. Allt inklusive alla sidor där du samlar in och skickar in känslig information är korrekt krypterade. För att bekräfta detta besöker du din Magento-butik med den gamla HTTP-URL om du automatiskt omdirigeras till de säkra HTTPS // URL: erna! Allt är okej.

Steg 4: KONFIGURERA REDIRECTS TILL HTTPS-SIDOR

Din Magento-webbplats är inställd på att automatiskt omdirigera webbsidor till SSL. Detta eliminerar inte behovet av unika omdirigeringar för att minska belastningen på din Magento-webbplats. Oavsett om du använder Apache eller NGINX ställer in omdirigeringarna är superlätt.

Om du använder NGINX ska du ersätta din URL-struktur med följande kod:

Å andra sidan, om du använder Apache använder du följande kod:

Steg 5: UPPDATERA ALLA INTERNA LÄNKAR TILL SÄKRA HTTPS-URL: er

Även om Magento gör allt för att ändra interna länkar till HTTPS, kommer vissa av teman inte att fånga varje länk. Dessutom kanske vissa av länkarna som du ändrade manuellt inte automatiskt byter från det gamla HTTP- till HTTPS-protokollet. Det är viktigt att alla interna länkar uppdateras till HTTPS URL: er för att underlätta belastningen på din server för att öka webbplatsens hastigheter och förbättra sökmotorens ranking.

För att fastställa alla interna länkar som är inställda i det gamla HTTP-protokollet använder vi en mjukvara som heter Skrikande groda. Du behöver inte köpa ansökan; dess gratisversion är lika med uppgiften.

 • Installera Screaming Frog.
 • Öppna den skrikande grodan. Kopiera och klistra in din Magento-webbadress (hemsida) i Ange URL-område, klicka sedan på Start.
 • Lösningen genomsöker alla URL: er på din Magento-webbplats. När framstegen träffar 100% -markeringen klickar du på inre knapp.
 • Välj Adress för att placera alla HTTP-URL: er i en grupp. Välj den första webbadressen från listan.
 • Längst ner i fönstret Screaming Frog, klicka på inlänkar flik.
 • Det nedre fönstret visar en lista med sidor som länkar till den valda HTTP-URL. Använd denna information tillsammans med informationen på FRÅN och Förankringstext kolumner för att uppdatera alla länkar till HTTPS.
 • När du är klar kan du följa Screaming Frog-instruktionerna en gång till för att blinka ut alla återstående HTTP-URL: er.

Att uppdatera alla interna länkar till HTTPS är viktigt om du vill få någon SEO-fördel när du byter till HTTPS.

Conclution

Detta är en omfattande guide, skriven för att beväpna dig med väsentligen allt du behöver för att ställa HTTPS / SSL på Magento-webbplatsen framgångsrikt. Om din webbplats inte använder HTTPS / SSL-tekniken gör du ett stort misstag. Gå ut och låt det hända så snart som möjligt innan situationen blir ur kontroll. Tekniken är absolut nödvändig och bör vara din första försvarslinje för att skydda din webbplats och besökares data.

Kolla in de bästa Magento-värdstjänsterna:

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

ScalaHosting

Startpris:
$ 4.95


Pålitlighet
9,4


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,5


Stöd
9,5


Funktioner
9,4

Läs recensioner

Besök ScalaHosting

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur man ställer in SSL / TLS (HTTPS) -kryptering på Joomla
  nybörjare
 • Hur man installerar Magento i Cpanel
  nybörjare
 • Hur man ställer in SSL / TLS-kryptering på Drupal
  mellanliggande
 • Hur man ställer in SSL / TLS (HTTPS) -kryptering på Drupal
  nybörjare
 • Hur man fixar en Slow Magento 2-webbplats
  mellanliggande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me