Många webbhotellföretag erbjuder utmärkta tjänster och en mängd funktioner med en drifttid på 99,9%. Utan rätt information och vad man ska leta efter när man handlar för ett webbhotell kan det dock vara utmanande att välja rätt webbhotell.


I denna artikel behandlas vanliga misstag i webbhotell och hur man undviker dem.

Att välja en webbhotellleverantör

När du väljer en webbhotelltjänst kommer du helt klart att stöta på mycket små problem som om du inte kontrollerar kan göra att du väljer en undermålig tjänst. Vi kommer att undersöka några få saker som gör dig mer informerad när du väljer ditt värd- och värdpaket.

Kostnad för webbhotell

Billiga är dyra. Gratis värd låter som ett utmärkt val främst för att du inte betalar en krona. Du kan få problem som otillräckliga funktioner och oönskad reklam på din webbplats. Kom ihåg att du bara får den tjänst du har betalat.

Ta reda på vad företaget får genom att erbjuda gratis hosting eftersom de kan vinna på reklam på din webbplats. Annonserna kan bromsa din webbplats och du kan tappa värdefulla sökmotoroptimering (SEO) “poäng”.

Webbhotellföretag kanske inte erbjuder dig tillräcklig bandbredd vilket kan leda till att din webbplats bromsar ner till en genomsökning.

Vissa paket är för små webbplatser som precis börjar. Det kan vara bättre för dig att välja ett paket som har skalbarhetsalternativ enligt förväntad tillväxt. Det billigaste paketet kanske inte erbjuder några funktioner som ett bättre paket kan ha, till exempel e-poststöd eller domänens integritet.

Ett flexibelt värdföretag erbjuder en mängd olika planer, så du betalar bara för det du använder. På så sätt kan du uppgradera eller nedgradera din tjänst baserat på dina behov. Dina värdar måste vara tillräckligt flexibla för att tillåta detta problemfritt.

HostAdvice låter dig surfa i världens ledande billiga webbhotellleverantörer. Se dock till att du tar hänsyn till dina andra värdbehov – som prestanda och tillförlitlighet -.

Forskning

När du väljer en värd, gör din forskning mycket. Med HostAdvice kan du göra just det: bara bläddra bland våra olika värdkategorier och lägg till filter om det behövs för att hitta den perfekta webbhotellösningen för dig. om du inte är säker på var du ska börja börjar du helt enkelt med de övergripande värdtjänsterna. För att du ska få en uppfattning om hur värdföretaget ser ut;

 • Läsa Recensioner; Granska kundklagomål, driftsstopp och lastningshastigheter och säkerhetsproblem som andra kunder har upplevt. På så sätt får du ett intryck av vad du kan förvänta dig.
 • Värdpaket erbjuds – Till exempel kan ett värdpaket påstås ha obegränsad bandbredd. När du tittar närmare kanske du kan finna att det kommer med vissa begränsande faktorer som att strypa din webbplats när du närmar dig en viss bandbreddgräns.
 • Webbhotell för webbhotell; Om en värd inte tar sig tid att skapa en utmärkt webbplats för sig själv, kommer de förmodligen inte att vara alltför bekymrade över din.
 • Plats för värddatacenter – Ta reda på var datacentren för värdföretagen är och om de har några redundansfunktioner. Ju närmare datacentret för dina användare kan betyda bättre webbplatshastigheter.
 • Content Delivery Network (CDN); Detta gör att statiska delar av din webbplats kan cachelagras vilket gör att dina användare får optimerade hastigheter på olika platser. Det förbättrar därför hastigheterna för åtkomst till webbplatsen, särskilt om användare kommer åt webbplatsen över hela världen.

Kundtjänst och servicenivåavtal (SLA)

Testa kundernas servicekvalitet innan du går till den specifika värden. En värd kan påstå att han erbjuder 24/7 timmars support så försök att ringa på udda timmar bara för att se till. Var inte nöjd med e-postmeddelandet och live support. Om din värd är nere kommer du inte att kunna nå dem, så att få deras telefonnummer är avgörande. Kom ihåg att ju snabbare du får svar, desto snabbare får du din webbplats igång igen.

Du kan ha kontakten till supportteamet för ditt webbhotell; vissa kan hänvisa dig till deras FAQ-sida för att lösa dina problem medan vissa bara kan lösa de problem som rapporteras när de är bekvämt.

Det är viktigt att dra ett servicenivåavtal med webbhotellföretaget och se till att båda parter verkställs. En straff bör inkluderas om någon part inte uppfyller SLA.

Kontakta webbhotellföretaget om tillgängliga upptrappningsförfaranden i händelsefrågor som inte löses inom SLA.

Säkerhetskopior

Lita inte bara på värdernas säkerhetskopior. Att förlora data händer till och med de största namnen i värdbranschen. Fortsätt utföra regelbundna säkerhetskopior eftersom det är praktiskt om din värd stöter på problem med deras säkerhetskopior.

Webbhotellpaket

Vilka funktioner du behöver beror på dina kunders behov och får därmed en webbhotell som erbjuder en mängd och därmed inte begränsar dina värdförmågor.

Låter webbhotell dig installera PHP-skript eller Joomla eller någon annan e-handelsplattform? Stöder operativsystem med flera plattformar? Får webbservrar köras på Linux, men du kan ha en begäran som kräver Windows webbhotell.

Andra begränsningar som du bör hålla ett öga på inkluderar förmågan att Installera din programvara och b>SSH-anslutning.

Mycket information anges inte uttryckligen, så du kan behöva ringa och prata med en representant.

När du granskar webbhotellleverantörer är det klokt att titta bortom och överväga de tjänster du kanske vill ha i framtiden.

Säkerhetsnivå

Med cybersäkerhet och hackare blir sofistikerade av dagssäkerheten på din webbplats är ett kritiskt element när du väljer en värd.

För att värdföretag ska köra framgångsrikt måste de bygga förtroende hos sina kunder att deras data är skyddade och värdföretaget gör allt för att säkerställa att data är säkra.

Oavsett hur mycket säkerhet värdföretaget har inrättat; en delad plan är den minst säkra. Om ditt företag förväntas växa, överväg dedikerad webbhotell för din webbplats. Viss säkerhetsnivå kan också uppnås med delad hosting genom att implementera tvåfaktorsautentisering. Kontrollera om värden har den här funktionen inkluderad i planerna. Om du vill veta mer om värdsäkerhet läser du vår guide till webbhotellsäkerhet.

Slutligen, kolla om din värd regelbundet uppdaterar programvaran och eller värdmiljön.

Många webbplatser med ett webbhotellkonto

När du hanterar en rad webbplatser kan det ha fördelar som en enkel räkning. Men det har också sin nackdel. Om servern kraschar går alla dina webbplatser ned samtidigt. Det kan leda till en betydande förlust om du använder dessa webbplatser för att generera inkomst. Det bästa alternativet skulle vara att be din värd dela ditt konto mellan olika servrar, eller så kan du alternativt välja separata värdar.

Slutsats

Med denna mängd information om ett webbhotellföretag är du bättre i stånd att fatta ett informerat beslut och kan förhandla om ett utmärkt paket. Gör din forskning noggrant och vara proaktiv i hanteringen av din webbplats.

Kolla in de 3 bästa webbhotelltjänsterna

FastComet

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

A2 Hosting

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

ChemiCloud

Startpris:
$ 2.76


Pålitlighet
10


Prissättning
9,9


Användarvänlig
9,9


Stöd
10


Funktioner
9,9

Läs recensioner

Besök ChemiCloud

Relaterade artiklar om hur man gör

 • Hur man startar en onlinebutik på WordPress-plattformen
  mellanliggande
 • Hur du optimerar frågor i dina MySQL- och MariaDB-databaser
  mellanliggande
 • Hur man installerar phpBB med kontrollpanelen cPanel Hosting
  nybörjare
 • Del två: Hur man installerar en Apache 2-server med hjälp av Inkluderingsmetod för att hantera webbläsarcaching
  mellanliggande
 • Hur du installerar MEAN-stacken på din Ubuntu 17.10-server
  mellanliggande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me