Overzicht

Als u een Drupal Hosting-oplossing wilt, hoeft u niet verder te zoeken

Als u bekend bent met het gebruik van Drupal en over een Drupal CMS beschikt, dan is Acquia het juiste type hosting voor u. Helaas stopt de flexibiliteit van Acquia daar, ze zijn alleen bedoeld voor Drupal-klanten. De functies zijn eenvoudig maar bieden goede functionaliteit en alles is gebaseerd op de Acquia-cloud, die schaalbaarheid, uitstekende prestaties en zeer strakke beveiliging biedt. Ze bieden gratis en betaalde abonnementen.


Waarom kiezen voor Acquia Cloud Hosting?

 • Dedicated Drupal Hosting
 • Ondersteuning vanuit elke hoek
 • Gratis plan beschikbaar
 • Goede betrouwbaarheid

Wil je weten of Acquia Cloud Hosting iets voor jou is??

Betrouwbaarheid

Solide infrastructuur & Monitoring diensten

Alle servers staan ​​mooi in de cloud en Acquia beweert dat hoge prestaties en beveiliging de fundamentele aandachtspunten zijn. De servers variëren van configuraties met één server tot configuraties met meerdere servers die volledig worden beheerd met een uptime van 99,5%. Alle servers worden gecontroleerd door best practices om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Kenmerken

Hoge aanpasbare functieset en tools

Elke hostingoplossing die Acquia biedt, heeft vier hoofdgebieden: de cloudomgeving, het inzicht, de inhoudsservices en de wereldwijde ondersteuning. Elk betaald plan geeft u een op Drupal afgestemde LAMP-stack en geautomatiseerde workflow die ofwel wordt aangeboden in een cloudomgeving met één instantie of een omgeving met meerdere instanties.

Code-analyse, aangepaste tests, configuratiebewaking en uptime-bewaking van de site zijn slechts enkele van de functies die u zult zien in de pakketten voor ontwikkelaars en bedrijven.

Opslag varieert van 10 GB tot 1.000 GB en HA RAID, waar instanties variëren van 1ECU (1,7 GB) tot 26ECU (68,4 GB). Zowel Instances als Storage zijn eenvoudig aanpasbaar.

Ondersteuning

Een volledige reeks ondersteuningsopties

Met zulke dure diensten moet de ondersteuning voldoen aan de kwaliteit die u zou verwachten, en het gaat echt verder. Acquia heeft alle mogelijke ondersteuningsopties die u kunt bedenken, van telefoonnummers voor verkoop tot technische telefoonnummers, tot live chatfaciliteiten en mogelijkheden voor sociale media om uw vragen te beantwoorden.

Afhankelijk van welk abonnement je hebt, hangt het af van het serviceniveau dat je krijgt. Als u $ 1.000 + gaat betalen, kunt u profiteren van 24×7 noodondersteuningslijnen en reactietijden van 1 uur voor kritieke problemen.

Toegang is ook beschikbaar voor communityforums, podcasts en how-to-artikelen.

 • 24/7 ondersteuning
 • Telefoon, e-mail en livechat
 • Kennis basis
 • Ticket systeem
 • Demovideo’s
 • Podcasts
 • Handleidingen

Prijzen

Van gratis abonnementen tot ongelooflijk duur

Er zit niets tussenin als we kijken naar de prijsstructuur bij Acquia, enerzijds heb je toegang tot een gratis cloud hosting oplossing die een ontwikkel sandbox biedt met krachtige tools. Aan de andere kant heb je een volledig aanpasbare prijsklasse waar je de mogelijkheid hebt om verschillende opslagcapaciteiten te selecteren, toegang te ondersteunen en instanties. Het basisplan kost u $ 134 per maand; maar het verplaatsen van de schuifregelaars naar het maximum van alle opties kost u maximaal $ 2.000 per maand.

Gebruikersvriendelijk

Beperkte functies en geavanceerde terminologie

Acquia is alleen geschikt voor Drupal CMS, dus het is zeer beperkt in functies en tools, maar de meeste aangeboden plannen lijken een meer geavanceerd publiek te targeten op dat van een beginner-vaardighedenpakket. Als je een beginner bent, zul je waarschijnlijk merken dat je verdwaalt rond de site en de hele hostingomgeving.

Dat gezegd hebbende, als je ervaring hebt met Drupal, wat ik me voorstel dat de meesten van jullie naar een op Drupal gericht hostingplatform zouden zijn, dan zou je redelijk goed met Acquia moeten omgaan.

Overzicht

Geweldig Drupal Hosting Platform dat duur kan zijn

Het komt neer op één vraag, bent u op zoek naar een toegewijde Drupal-host of niet? Als dat zo is, is dit de service die u moet krijgen omdat u niet veel beter zult worden dan Acquia, wiens primaire focus het Drupal CMS is. Als je antwoord nee is, dan heeft het echt geen zin om verder te lezen.

Prijzen kunnen duur worden, maar als starter kunt u de cloudvrije optie bekijken die een aantal geweldige functies, ondersteuning en betrouwbaarheid biedt. Voor ontwikkelaars en bedrijven variëren de prijzen van honderden tot duizenden, maar elk plan is tot op detailniveau aanpasbaar.

Voordelen

 • Drupal Hosting
 • Veilig en betrouwbaar
 • Gratis Cloud Hosting Plan
 • Solide ondersteuningsnetwerk

Nadelen

 • Alleen Drupal
 • Beperkende en beperkte functies
 • Voor gevorderde gebruikers
 • Kan duur zijn
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me