Overzicht

De betaalbare Shared Hosting Provider

AwardSpace is een flexibele hostingoplossing die geschikt is voor een scala aan bedrijven, van de one-man-bands tot uw mid-range types. De mogelijkheid om op te schalen naar plannen met hogere niveaus is beschikbaar, dus als u het gevoel heeft dat u uw plan ontgroeit of uw bedrijf laat groeien, dan zijn de plannen flexibel. In termen van prijzen bij AwardSpace variëren ze van € 2,79 tot € 5,49 voor de shared hostingpakketten en tot € 24,99 voor geavanceerde semi-dedicated hosting.


Waarom kiezen voor AwardSpace Hosting?

 • Goedkope hostingplannen
 • Freebies inclusief een Site Builder
 • 99,9% uptime
 • 30-dagen geld terug garantie

Wil je weten of AwardSpace Hosting is geschikt voor jou?

Laten we het bekijken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbare en solide serverconfiguratie

Netwerk-uptime van 99,95% loopt over alle plannen die AwardSpace te bieden heeft, en ze bieden ook SPAM- en virusbescherming voor alle plannen, zelfs het goedkope basisplan onder het shared hosting-pakket.

AwardSpace heeft een van de snelste netwerkverbindingen, met netwerksnelheden van 50 GB. Een firewall, RAID Backup, UPS power backup en een dieselgenerator zorgen voor een solide en veilig datacenter.

Kenmerken

Veel goede functies, zelfs op basisplannen

AwardSpace biedt elk hostingplan een reeks verschillende functies, van hulpprogramma’s voor het beheer van websites tot scripts en databases. Doorgaans kunt u onbeperkte opslag en overdracht verwachten voor alle soorten abonnementen, terwijl het premiumpakket die extra tempter biedt door onbeperkte databases, databaseopslag, domeinen, e-mailaccount en FTP-accounts aan te bieden.

SSL-certificaten zijn ook beschikbaar om te kopen als onderdeel van hun uitgebreide services, en u zult ook een selectie van geweldige freebies vinden, van een webbouwer tot een gratis domeinnaam.

Ondersteuning

Enkele goede ondersteuningsopties maar veel gemist

Klantenservice is goed bij AwardSpace, ze bieden een aantal manieren om met hen in contact te komen en bieden een reeks ondersteuningsopties voor klanten. Je hebt 24/7 klantenservice en live chat beschikbaar. Er is ook een geïntegreerd ticketsysteem en online documentatie om u te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen.

Ik zeg dat de service goed is omdat het niet uitstekend is, je zult geen direct e-mailadres of telefoonnummer vinden, geen communityforum en livechat is alleen voor verkoopgesprekken, niet voor technische gesprekken.

 • 24/7 ondersteuning
 • Live chat voor verkoop
 • Kennis basis
 • Ticket systeem
 • Live chat alleen voor verkoop
 • Geen ondersteuningsteamlocatie vermeld
 • Geen e-mail
 • Geen telefoonnummer

Prijzen

Betaal voor uw hosting via PayPal

Er is een gratis gedeeld hostingplan beschikbaar bij AwardSpace, maar het is beperkt en beperkt voor veel functies. Over het algemeen komen de gedeelde hostingopties binnen op een concurrerend niveau dat naast de meeste andere hostingplannen zit.

Het goedkoopste beschikbare abonnement is € 2,79, wat u een basisniveau van hosting biedt, met een mid-tiered-abonnement van € 4,29 en een Max Pack Plus-abonnement van € 5,49. Het topniveau biedt tal van onbeperkte opties.

De VPS-pakketten zijn verkrijgbaar in 3 plannen en variëren van slechts € 29,99 per jaar tot de geavanceerde VPS-oplossing die tot € 599,88 per jaar kan kosten.

U kunt ook voor hosting betalen via PayPal.

Gebruikersvriendelijk

Tal van gebruiksvriendelijke tools en een eenvoudig te gebruiken site

Elk plan biedt een CMS, eCommerce-oplossing en tal van analyse- en statistiekenpakketten om de prestaties van uw website in de gaten te houden.

De AwardSpace-site zelf is goed doordacht en biedt een prettige ervaring voor de gebruiker, aangezien u elk plan met één klik vanaf de startpagina kunt openen. U kunt snel de functies, tools en prijzen zien die worden aangeboden zonder verwarring of problemen.

De grootste teleurstelling is dat er geen CPanel is, je krijgt een aangepast bedieningspaneel dat een beetje uitzoeken zal zijn.

Overzicht

Veel goede punten, alleen teleurstelling is ondersteuning

Over het algemeen biedt AwardSpace een betrouwbare en goedkope hostingoplossing voor kleine bedrijven die een gedeelde hostingoplossing nodig hebben voor een groot bedrijf dat een beheerd VPS-hostingplatform nodig heeft. Met extra freebies en veel onbeperkte opties proef je wat AwardSpace te bieden heeft. Er is ruimte voor verbetering en dat komt zeker op het ondersteuningsgebied dat ze onderaan hun prioriteitenlijst lijken te hebben gezet.

Een geld-terug-garantie van 30 dagen en een uptime-garantie van 99,9% zijn twee zeer verleidelijke statistieken die ertoe kunnen leiden dat sommige mensen op de deur kloppen.

Voordelen

 • Geldteruggarantie
 • Concurrerend geprijsde abonnementen
 • 99,9% uptime van server en netwerk
 • Schaalbare plannen

Nadelen

 • Geen CPanel
 • Live chat niet voor tech
 • Gebrek aan e-mail en telefonisch contact
 • Geen ondersteuningsforum
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me