Overzicht

Betaalbare hosting met basisfuncties

Met prijzen die beginnen bij een dieptepunt, een zelfvertrouwenverhogende garantie en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, kunt u zien waarom Big Rock Hosting veel gastzoekers uit de hele wereld verleidt. Als u een groter bedrijf bent dat geavanceerde functies en services nodig heeft om aan de hoge verkeersvraag te voldoen, moet u misschien rondkijken, maar voor diegenen die willen profiteren van een geweldige prijs die basis hosting- en domeinfuncties biedt, kunt u niet gaan ver mis met BigRock.


Waarom kiezen voor BigRock Hosting?

 • Zeer lage prijzen
 • Service ondersteund door garanties
 • 24 uur per dag ondersteuning
 • Eenvoudige webbouwtools

Wil je weten of BigRock Hosting iets voor jou is??

Laten we het bekijken.

Betrouwbaarheid

99,9% uptime op VPS-hosting

Over het algemeen is BigRock Hosting betrouwbaar en heeft het zelden problemen. De servers zijn meestal in de VS gevestigd en zijn solide tot in de kern, wat het netwerk onberispelijk sterk maakt. Ze bieden wel een uptime-service van 99,9% op VPS Hosting, en als je rondkijkt bij beoordelingen, kom je ook geen downtime-problemen tegen voor shared hosting of gespecialiseerde hosting.

Al dit gepraat wordt ondersteund door een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus als u niet 100% tevreden bent met de service en denkt dat het enige vorm van transparantie mist, kunt u uw geld terugkrijgen.

Kenmerken

3 hoofdplannen met onbeperkte ruimte & Bandbreedte

Er zijn 3 hoofdtypen hosting die worden aangeboden met Big Rock en het zijn Shared hosting, Specialized hosting en Reseller hosting, allemaal afgestemd op een ander type klant. Bij elk hostingplan krijgt u veel basisfuncties, maar verwacht niet dat een van hen u echt zal verbazen, omdat het standaard webbouwfuncties zijn.

Uw standaard mid-range gedeelde hostingplannen worden geleverd met onbeperkte bandbreedte, ruimte, 5 GB databaseruimte, CPanel en onbeperkte overdracht. Veel functies ontbreken in het Essential-plan, maar aangezien dit de goedkoopste optie is van iets meer dan $ 2 per maand, kun je zien waarom het zo is uitgekleed. Desalniettemin is het een geweldig plan voor beginners.

[features_table]

Ondersteuning

Solide technische ondersteuning & Klantenservice

Nu kunnen veel mensen denken dat, omdat het bedrijf in India is gevestigd, de prijzen en de aangeboden service enigszins moeten worden onderschat. Het simpele feit is dat BigRock echt een fatsoenlijk bedrijf is dat zijn klanten 24/7 ondersteuning biedt. Met 24 uur per dag live chat en telefonische ondersteuning en gekwalificeerde technici die u helpen een probleem op te lossen, bent u in goede handen.

Er zijn ook een paar extra ondersteuningsopties, zoals een kennisbank vol met artikelen en tutorials over alles wat u moet weten over het hosten, onderhouden en vermarkten van uw website.

 • 24/7 ondersteuning
 • Live chat en telefoon
 • Gekwalificeerde agenten
 • Kennis basis
 • E-mail

Prijzen

Oerdegelijke hosting voor weinig geld

Als het op prijzen aankomt, zijn er veel prijsklassen die u zult zien, bijvoorbeeld met Shared Hosting komt een aantal verschillende subplannen, en daaronder een aantal verschillende prijzen, afhankelijk van de tijdsduur die u zich wilt committeren, dus het kan enigszins verwarrend worden.

In uw typische shared hostingplan heeft u de mogelijkheid om te gaan met een Linux- of Windows-setup, waarbij Linux-plannen de iets goedkopere van de twee zijn. Dus als je een Linux-abonnement voor een periode van minimaal 1 jaar wilt afsluiten, betaal je $ 4,29 per maand. Als u echter besluit een plan voor 10 jaar vast te leggen, kunt u GROTE TIJD besparen, aangezien de prijs daalt tot $ 3,49 per maand.

Het goedkoopste abonnement kost slechts $ 1,59 per maand als je voor een abonnement van 10 jaar gaat.

Gebruikersvriendelijk

CPanel komt als een helpende hand

Elke hosting die bij CPanel wordt geleverd als onderdeel van het pakket is altijd een gebruiksvriendelijk hostingbedrijf in mijn boek. Het feit dat CPanel een portal wordt voor veel verschillende gebieden van uw hosting, maakt het gemakkelijk om uw weg te vinden naar databases, e-mailforwarders en subdomeinen (om maar een paar tools te noemen die u kunt bereiken).

Als dat niet alles is, kunt u ook een domein kopen bij BigRock, dus dit past goed bij uw hostingplan.

Overzicht

Een basisservice vol klasse

BigRock fungeert als een zeer betaalbare manier om uw website te laten hosten, met plannen die beginnen vanaf slechts $ 1,59 per maand. Ze zijn misschien niet voor iedereen, en daarmee bedoel ik dat ze meer gericht zijn op het helpen van kleinere bedrijven en individuen, aangezien sommige van de meer robuuste geavanceerde functies ontbreken in de line-up van het hostingplan.

Met een sterk ondersteuningsgebied, fatsoenlijke functies en garanties om u dat zelfvertrouwen te geven, doet BigRock echt geweldig werk in deze sector.

Voordelen

 • Betaalbaar
 • 24/7 ondersteuning
 • 99,9% uptime
 • Goede kortingen voor jaarlijkse aankopen

Nadelen

 • Gevestigd in India (wat mensen zou kunnen afschrikken)
 • Het Essential-plan heeft nauwelijks functies of hoge specificaties
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me