Overzicht van experts

Full-service internetbedrijf

BluePink is een Roemeens bedrijf dat webhosting, online advertenties, domeinregistratie en website-ontwerp en -onderhoud aanbiedt. Ze bieden speciale en virtuele servers met respectievelijk Windows of Linux, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Hun toegewijde servers worden geleverd met of zonder beheer en administratie die het besturingssysteem van uw keuze kunnen draaien. Ze stellen heel specifiek dat hun hardware niet up-to-date is, wat een punt van zorg is omdat veel concurrenten prat gaan over hun up-to-date hardware en hightech databases.


BluePink biedt ook webdesign en website-onderhoudsservices. Hun portfolio bevat een mooie reeks opnieuw ontworpen websites die aantrekkelijk lijken. Hun team bestaat uit een aantal werknemers met verschillende ervaringsniveaus met verschillende scenario’s voor schrijven en webdesign. Als u meer op zoek bent naar webdesigndiensten dan naar uitgebreide webhostingopties, is dit wellicht de juiste optie.

Uptime & Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is erg twijfelachtig

Ik kon geen expliciet aangegeven uptime voor hun servers vinden, wat zorgwekkend is. Op hun voorpagina stond ook een blogpost over hoe ze serverproblemen hadden en sommige servers waren bijna twee dagen niet beschikbaar. Bovendien, als ze naar hun serveropties en beschikbaarheid keken, verklaarden ze heel duidelijk dat hun hardware oud is, maar “als je ze op de juiste manier gebruikt, kun je uitstekende resultaten behalen met minder kosten”.

Kenmerken

Meerdere opties om uit te kiezen met veel extra services

Dit bedrijf biedt een aantal websiteondersteuning en ontwerpopties om uw site draaiend en aantrekkelijk te houden. Bovendien bieden ze opties voor hosting, domeinregistratie en Linux-serverbeheer, afhankelijk van uw behoeften. Ze bieden dedicated servers en virtuele servers met verschillende niveaus van kracht en ondersteuning op basis van wat je zoekt. Ze bieden ook onderhoud voor elke server die u nodig heeft, met extra opties voor andere servers. Hun webhosting wordt gepresenteerd met verschillende pakketten met veel aanpasbare opties, waaronder een pakketoptie die 100% is aangepast aan uw behoeften.

Ondersteuning

Goede ondersteuning, maar het kost je

BluePink biedt onderhoudsdiensten aan voor een vrij hoge prijs per server. Hun onderhoudspakket omvat echter monitoring via technici of systeembeheerders die ook kunnen werken met software-upgrades en aanpasbaarheid op basis van klantbehoeften. Deze prijs omvat ook de installatie van het besturingssysteem, onderhoud van serverhardware en advies. Hun sites worden 24/7 gecontroleerd door technici en zijn beschikbaar wanneer zich problemen voordoen. Ze vermelden geen enkel soort ticketsysteem, maar het wordt verondersteld via uw klant of gebruikersportal via hun site te zijn. Bovendien hebben ze een telefoonnummer en e-mailadres vermeld, hoewel ze niet aangeven hoe lang hun reactietijden zijn.

Prijzen

Veel diensten zijn te duur

De prijzen lijken een beetje hoog in vergelijking met andere webhosting- en webdesignsites die ik ben tegengekomen. Dit geldt vooral wanneer ze heel duidelijk aangeven dat ze niet de meest up-to-date hardware hebben en dat veel van hun hardware in hun datacenters oud is. Hun hostingpakketten weerspiegelen dezelfde hogere prijzen in vergelijking met wat ze aanbieden in termen van servers en domeinen. Hun domeinhosting heeft ook een vrij hoge jaarlijkse prijs, maar als je een Roemeen (.com.ro of .com.org) krijgt, kun je het hele ding gewoon voor een vast bedrag kopen. Bovendien lijken hun onderhoud en administratie met € 50 per maand erg hoog.

Overzicht

Niet slecht als u ook hun andere services gebruikt

.BluePink is een meer dure kant voor wat ze beweren te bieden. Hoewel ze fatsoenlijke webdesignservices lijken te hebben, is hun hosting niet erg grondig en bieden ze ook niet veel opties. Bovendien zijn de prijzen voor domeinhosting ook hoog en bieden ze geen geld-terug-garanties of gratis opties om hun diensten uit te proberen. Ze bieden echter wel een procentuele korting als u uw plannen een bepaald aantal maanden of jaren van tevoren koopt.

Voordelen:

  • Goede beschikbaarheid voor Roemenië
  • Makkelijk om uw hosting aan te passen
  • Makkelijk te gebruiken
  • Kwaliteitsondersteuning (voor een prijs)

Nadelen:

  • Verouderde hardware
  • Dure onderhouds- en ondersteuningsdiensten
  • Het bedrijf is voornamelijk gericht op webdesign en reclame
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me