Overzicht

Eén abonnement, één prijs, één geweldige hostingoplossing

Bravenet is een redelijk bekend bedrijf dat al geruime tijd bestaat en zich heeft weten te vestigen als een grote speler in de hostingwereld. Het goedkoopste aangeboden abonnement is $ 8,25, en hoewel dat duur lijkt, zijn de functies die je bij het plan krijgt behoorlijk goed. Als u op zoek bent naar budgethosting, zult u het hier niet vinden, maar als u de toekomst van uw sites serieus neemt, zijn de onbeperkte hosting, ondersteuning en extra services zeker de moeite waard.


Waarom kiezen voor Bravenet Hosting?

 • Eén prijs, één abonnement
 • Onbeperkte mogelijkheden
 • Veilig en betrouwbaar
 • Gebruiksvriendelijke en goede ondersteuningsopties

Wil je weten of Bravenet Hosting iets voor jou is??

Laten we het bekijken.

Betrouwbaarheid

Veilig en robuust, maar kan meer uptime-statistieken bieden

Het is moeilijk om statistieken en details over betrouwbaarheid en uptime voor Bravenet te vinden, maar wat we wel weten is dat er dagelijkse back-ups van uw site worden gemaakt en vervolgens offline worden opgeslagen. De meeste recensies die er zijn van de Bravenet-service wijzen op een goede uptime en veilige servers, wat duidelijk wordt omdat ze beweren een robuuste server- en verbindingsbewaking te hebben. Voeg daar de UPS en de stroomvoorziening voor de generator aan toe en je bent veilig als een huis.

Kenmerken

Onbeperkt abonnement met geweldige hostingtools

Er wordt veel onbeperkt gepraat met het Bravenet-hostingplan, wat alleen maar een goede zaak kan zijn. Voor $ 8,95 per maand heb je de mogelijkheid om onbeperkte websites aan één abonnement toe te voegen en te profiteren van niet alleen onbeperkte e-mailaccounts, maar ook onbeperkte opslag en bandbreedte.

Analyse, spam- en virusbescherming en toegang tot tal van webmastertools zijn slechts enkele van de andere voordelen van het afsluiten van uw hosting bij Bravenet.

Ondersteuning

Dedicated Support Center, maar gebrek aan telefoonnummer

Bravenet heeft een speciale ondersteuningssectie op de site die in eerste instantie overweldigend lijkt te zijn met informatie, categorieën en links naar veel verschillende plaatsen. Helaas zijn live chat, e-mail en telefoonnummers niet aanwezig op de site wat jammer is voor een dienst die alles lijkt te bieden.

Wat u wel krijgt, is een gedeelte met wikidocumenten, een forum voor leden en een gedeelte voor ticketondersteuning. Ze lijken meer geïnteresseerd in het verstrekken van uw probleem door een formulier in te dienen zodat ze contact met u kunnen opnemen.

 • Wiki-documenten
 • Kennis basis
 • Ticket systeem
 • Geen live chat
 • Geen ondersteuningsteamlocatie vermeld
 • Geen directe e-mail
 • Geen telefoonnummer

Prijzen

Eén prijs met kortingen op voorwaarden

Er is slechts één prijs bij Bravenet Hosting, geen geknoei, geen verwarring, slechts één prijs met kortingen voor hoe lang u zich committeert. U betaalt bijvoorbeeld $ 8,95 op een maandelijks doorlopend contract, maar als u jaarlijks betaalt, betaalt u slechts $ 99, en gedurende twee jaar is de prijs $ 179.

De prijs biedt u een goede prijs-kwaliteitverhouding, aangezien de functies en hulpmiddelen die bij dit Bravenet-plan horen, nuttig zijn en zeer hard nodig zijn voor een succesvolle site.

Gebruikersvriendelijk

Een aangename ervaring met veel te bieden

De site zelf is erg stijlvol en zo aangelegd dat je gemakkelijk naar de gebieden kunt navigeren die je nodig hebt. Het enige probleem is dat er niet veel informatie wordt gegeven over de hosting die door Bravenet wordt aangeboden, tenzij u zich aanmeldt voor een gratis account – wat een geweldige strategie is om uw gegevens vast te leggen, ongeacht of u zich gaat committeren aan een betaald hostingplan.

Met FTP-toegang, een sitebouwer om u te helpen een bedrijfssite vanaf de grond af te bouwen, evenals een CMS-systeem, en u hebt bruikbaarheid in de palm van uw hand.

Overzicht

De host met één abonnement en één schitterende prijs

Ik ben behoorlijk onder de indruk van Bravenet, afgezien van een paar problemen op de supportafdeling bieden ze een fantastisch product voor een fantastische prijs. Er is geen verwarring over welk plan beter is, of welke prijs bij u past, omdat het één plan voor iedereen is.

De onbeperkte functieopties, betrouwbaarheid en bruikbaarheid zijn allemaal bovengemiddeld, wat Bravenet een verleidelijke optie maakt voor kleine bedrijven en individuen. Als u op zoek bent naar budget hosting of enterprise level hosting, kunt u het beste ergens anders winkelen, maar voor iedereen biedt Bravenet u een goed alternatief.

Voordelen

 • Eén plan voor één geweldige prijs
 • Beveiligde en bewaakte servers
 • Onbeperkte opties
 • Tools en functies zijn uitzonderlijk

Nadelen

 • Ondersteuning mist essentiële contactgegevens
 • Meer details over uptime en statistieken
 • Niet goed voor grote bedrijven
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me