Overzicht

Hosting van goede kwaliteit

Sinds 2009 is Dewlance een klein bedrijf dat domeinregistratie, shared hosting, resellerhosting en goedkope VPS-hostingopties biedt. Het bedrijf heeft een kleine groep professionals die als een team werken om klanten hoogwaardige oplossingen tegen lage kosten te bieden. Ze streven ernaar up-to-date te zijn en de nieuwste software-updates te bieden om de beste services te garanderen. Ze hebben servers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk om hun klanten wereldwijde toegang te bieden.


Dit bedrijf biedt gedeelde, reseller en beheerde WordPress-hosting naast Windows en Linux VPS-hosting. Ze hebben een resellerprogramma voor partners en partners, naast het aanbieden van domeindiensten, waaronder registratie, overdracht en verlengingen. Ze hebben veel gratis functies die zijn inbegrepen bij domeinservices zoals DNS-service en het doorsturen van e-mail.

s.

Betrouwbaarheid

Sterk, snel en efficiënt

Er is niet veel in de vorm van beoordelingen die we op dit moment echt kunnen doorstaan, geen beoordelingen die we hoe dan ook als verdienstelijk kunnen beschouwen. Ze stellen echter wel dat een beschikbaarheid van 99,9% gegarandeerd is met hun servers, en ze scheppen op dat stabiliteit een centraal onderdeel is van hun productoplossingen. Met continue serverupgrades en back-ups bij de hand, gaat Dewlance overal naartoe.

Kenmerken

Tal van functies om vast te komen te zitten

Onder het gedeelde hostingplatform wordt u begroet met tal van functies waarmee u met uw hoofd zult knikken (vooral wanneer u doorgaat naar de prijs). Of het nu het CPanel is dat u nodig hebt als fundamenteel onderdeel van uw serverbeheer, of tal van databases om een ​​stokje voor te steken, Dewlance heeft veel basisfuncties aangevinkt. Het enige gebied dat ze missen is schijfruimte, wat voor kleine sites die slechts 1 GB nodig hebben prima is, maar voor sites die tien keer meer nodig hebben, is Dewlance waarschijnlijk niets voor jou.

Gedeelde hostingplannen beginnen op het bronzen niveau met servers in de VS en het VK. De bronzen opties omvatten 1 GB schijfruimte, 100 GB per maand bandbreedte, firewallbescherming, gratis installatie en nog veel meer functies. Twee opeenvolgende hogere niveaus hebben respectievelijk 2 GB en 5 GB schijfruimte en andere functies die zijn opgewaardeerd voor de behoeften van de klant. Reseller-hostingservers bevinden zich in Chicago, Illinois en beginnen met 50 GB schijfruimte en 500 GB per maand aan bandbreedte. Er zijn ook extra grotere plannen. Linux en Windows VPS-hostingplannen beginnen met 15 GB schijfruimte en 1000 GB bandbreedte per maand, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Voor domeindiensten geldt een jaarlijks tarief en de opties omvatten registratie, overdracht en verlenging. Alle domeinen hebben privacybescherming, domeindiefstalbeveiliging, domein doorsturen, mail doorsturen en DNS-service. Ze bieden een aantal domeinen zoals .coms, .nets en .orgs, afhankelijk van wat je zoekt.

Ondersteuning

Op India gebaseerde ondersteuningsagenten

Dewlance is een bedrijf in India, in India gerund en in India gevestigd, dus soms kunnen taalbarrières een probleem worden, en dat zie je terug in de inhoud op de site. Als dit u niet afschrikt, kunt u profiteren van een klantengedeelte, een forum en 24 uur per dag live ondersteuning voor technische en klantgerichte vragen.

Dit bedrijf garandeert een reactietijd voor tickets binnen 1 uur na klantverzoek, en onderaan hun ondersteuningspagina noteerden ze een gemiddelde reactietijd van 18 minuten.

Prijzen

Goede prijsopties

Bronze shared hostingpakketten beginnen bij $ 9 per jaar en kosten meer naarmate de pakketopties toenemen. Dit zijn erg goedkope opties en kosten minder dan $ 1 per maand. Hostingopties voor resellers beginnen bij $ 5 per maand en zijn nog steeds relatief goedkoop. Linux en Windows VPS-hostingopties beginnen bij $ 11,99 per maand en in vergelijking met andere sites is dit een redelijk gemiddelde prijs.

Domeinprijzen beginnen bij $ 10,67 per jaar voor een .com-adres. Deze prijzen zijn voor registratie, overdracht of verlenging, afhankelijk van wat u zoekt. Andere domeinen zijn redelijk vergelijkbaar in prijsstelling, maar sommige kosten meer dan $ 30 per jaar, zoals een .tv- of .co-adres. Domeinservices worden geleverd met veel functies. Ze hebben ook een paar opties voor gratis domeinen, maar die worden meestal geleverd met hun pakketopties met jaarlijkse abonnementen. Ze bieden echter alleen een geld-terug-garantie van 24 uur voor hun diensten.

th.

Gebruikersvriendelijk

Geweldige site en eenvoudig serveronderhoud

De website is eenvoudig, maar ziet er geweldig uit. Alles wat u nodig heeft, is binnen een paar klikken toegankelijk en er zijn geen complicaties of verwarrend technisch jargon om u van de wijs te brengen. Dewlance richt zich echt op de kleine tot middelgrote markt, advertentie met cPanel, WHM en andere bedieningspanelen waar u zich meteen thuis voelt.

Overzicht

Dewlance is uw ideale startershosting

Over het algemeen doet Dewlance het goed in deze vrij grote en verzadigde industrie die vol zit met duizenden websitehostingplatforms die allemaal proberen de beste prijzen en de beste oplossingen te bieden. Hoewel ze op een paar gebieden ondermaats zijn, bieden ze een aantal klassieke functies en dat alles voor een echt ECHT lage prijs. Ik bedoel, wie kan mopperen voor $ 9 per jaar voor cPanel, 100 GB bandbreedte en maandelijkse back-up? Oh, en je krijgt 40 databases …

Voordelen:

  • 99,9% uptime-garantie
  • Goedkoop
  • Goede technische ondersteuning

Nadelen:

  • Beperkte ‘extra’s’ voor functies
  • Alleen een 24 uur niet-goed-geld-terug-garantie
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me