Overzicht van experts

Amsterdamse hosting voor goedkope hosting

Freenom.com is een webgebaseerd domeinbeheerbedrijf in Amsterdam, Nederland. Freenom.com biedt een verscheidenheid aan professionele domeinbeheer- en resellerdiensten voor grote en kleine bedrijven. Freenom.com is ‘s werelds eerste en enige gratis domeinprovider die mensen online brengt door ze te verbinden via de nieuwste website-bouw- en hostingtechnologie.


Uptime & Betrouwbaarheid

Hosting van goede kwaliteit met mooie betrouwbaarheid

Freenom.com biedt ook technische ondersteuning. Als u vragen heeft of feedback wilt geven, kunt u deze telefonisch of per e-mail bereiken. Ze antwoorden normaal gesproken binnen 24 uur. Freenom maakt gebruik van de nieuwste AnyCast-technologie die de stabiliteit en prestaties van alle beheerde domeinen garandeert. Ze bieden servicemonitoring en prestatiecontrole met antispam- en virusbescherming. Ze bieden ook anti-hack- en misbruiktechnologie om gratis domeinen te beschermen tegen kwetsbare indringers.

Kenmerken

Makkelijk te gebruiken functies voor de meeste sites

Freenom.com biedt gratis domein- en reseller-hostingpakketten. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen onbeperkte domeinregisters onder .Tk, .GA, .CF en .ML. Alle andere domeinen zoals .com en .net beginnen bij $ 6,71. Bij Freenom.com zijn er geen verplichtingen en geen maandelijkse kosten, dus u kunt op elk moment annuleren. U kunt elk gewenst bedrag vooraf in uw account betalen en u kunt zoveel gratis domeinen en betaalde domeinen registreren via hun intuïtieve interface en API. Het resellerprogramma van Freenom.com is opgezet met een uitgebreide API- of hostingmodule en biedt u de flexibiliteit om zoveel klanten als eigenaren voor uw accounts te groeperen en te vermelden. Hun incentiveprogramma moedigt klanten aan om zich aan te melden en biedt 25% korting.

Als u een website of bedrijf heeft die IP- of ontwikkelaarsdiensten nodig heeft, biedt Freenom.com domeinbeheer en administratieve tools om uw bedrijf te helpen een merk te beschermen dat meer bescherming vereist, allemaal vanuit één uitgebreide webinterface. Freenom staat bekend als de grootste domeinprovider na .COM. Ze zijn bekend in heel Europa tot aan de Verenigde Staten, China en Rusland. Met het Freenom Ip-bureaupartneraccount kunt u domeinen registreren met de domeinregistratietools die ervoor zorgen dat het merk van uw klant veilig is.

Ondersteuning

Beperkte contactmogelijkheden

Freenom.com heeft meer dan twee communicatielijnen. Ze zijn bereikbaar via live telefoon of e-mail. Zodra u contact met hen opneemt, lijken ze uw problemen redelijk snel op te kunnen lossen met wat ik heb gevonden. Ze praten echt niet te veel over hun steun, wat jammer is.

Prijzen

Goedkope hosting

Freenom.com biedt gratis onbeperkte domeinen aan, zolang ze binnen de vijf categorieën van vermelde domeinen vallen. Alle abonnementen zijn van maand tot maand en kunnen op elk moment worden opgezegd. Er zijn geen instelkosten om te registreren. Via freenom.com is er slechts een aanbetaling van $ 10,00 binnen de eerste 30 dagen van de service. Alle Freenom.com-services bevatten ondersteuning en klantenportaal met configuratiescherm. Als u niet volledig tevreden bent met hun diensten, biedt Freenom.com ook 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, afhankelijk van het aantal geregistreerde domeinen. Meer informatie over hun geld-terug-garantie en domeinbeleid vindt u op hun website onder Algemene voorwaarden.

Overzicht

Geweldige optie voor gratis domeinen en goedkope hosting

Freenom.com heeft een zeer gestructureerd resellerplan waarmee gebruikers de flexibiliteit hebben om meerdere accounts te beheren vanuit één uitgebreide interface. Ik zou Freenom.com aanbevelen op basis van het aantal reselleroplossingen dat ze vooraf tegen weinig tot geen prijs aanbieden. Freenom geeft bedrijven en partnerlanden de mogelijkheid om lokale inhoud te creëren binnen hun gemeenschap. Als u op zoek bent naar een bedrijf waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien, dan raad ik u aan Freenom te gebruiken voor hun resellerprogramma. Hun gratis onbeperkte domeinen zijn ongeëvenaard in de hostinggemeenschap. En zonder opstartkosten en slechts $ 10 om te beginnen, is het een goed idee om ze te kiezen voor uw volgende hostingoplossing.

Voordelen:

  • 30-dagen geld terug garantie
  • Gratis domeinen (specifieke topdomeinen)

Nadelen:

  • Alleen gedeelde hosting aanbieden
  • Beperkte opties voor technische ondersteuning

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me