Overzicht van experts

IT Services Company

Green.ch is gevestigd in Zwitserland en bestaat sinds 1995. Ze zijn een volledige internetprovider, televisiebedrijf, telefoonmaatschappij, hostingprovider en nog veel meer. Zoals de naam al aangeeft, werken ze er ook hard aan om via al hun bedrijven milieuvriendelijk te zijn. Ze hebben momenteel meer dan 100.000 klanten verspreid over de hele wereld, hoewel ze niet allemaal hostingklanten zijn.


Ze zijn duidelijk een gerenommeerd bedrijf en een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar meerdere verschillende technische services die ze kunnen bieden. Als u alleen op zoek bent naar hosting, zult u merken dat dit bedrijf een beetje ingewikkeld is omdat ze zoveel verschillende service-opties hebben.

Uptime & Betrouwbaarheid

Hosting lijkt stabiel te zijn

Bij het lezen via sociale media en andere reviews lijkt het erop dat Green.ch hosting biedt die zeer stabiel is. Ze hebben geen enkele uptime-garantie, wat jammer is. Omdat dit bedrijf een volledige telefoondienst en ISP exploiteert, beschikken ze al over hoogwaardige netwerkapparatuur en datacenters, wat ervoor zorgt dat klanten van hun hostingservices te allen tijde actief zijn. Je hebt ook toegang tot online back-upservices, zodat je snel weer aan de slag kunt als er iets misgaat.

Kenmerken

Beperkte informatie beschikbaar

Als je alleen naar hun webhostingpakketten kijkt, zul je zien dat ze je niet echt te veel informatie bieden op het niveau van gedeelde hosting. In tegenstelling tot de meeste hostingproviders, plaatsen ze geen verschillende hostingfuncties en specificaties in een eenvoudige grafiek om het gemakkelijk te begrijpen te maken. Ze schrijven gewoon enkele van de functies uit en waarom u ze zou moeten krijgen, wat niet zo nuttig is als zou moeten. Je krijgt wel 5 optredens schijfruimte op instapniveau, wat helemaal niet slecht is. Dit kan oplopen tot 100 optredens voor het hoogste shared hosting pakket.

Wanneer je naar het VPS-niveau gaat, hebben ze de dingen op een veel leukere manier ingedeeld en zijn de hostingfuncties ook van hogere kwaliteit. Er zijn vier hoofdopties op VPS-niveau, beginnend bij één CPU en oplopend tot 2. Ze hebben harde schijven van 50-250 gig, met redundante schijven voor extra stabiliteit. RAM is 1-8 optredens. Over het algemeen zijn hun VPS-oplossingen best aardig en worden ze zelfs geleverd met mobiele apps om ze te helpen ondersteunen.

Als je iets nog geavanceerder nodig hebt, hebben ze speciale servers beschikbaar. Deze servers zijn ook gemakkelijk om uit te kiezen, omdat ze alles in een normaal kaartformaat hebben staan. Toegewijde servers op instapniveau beginnen bij 4 optredens en gaan naar 32, afhankelijk van welk pakket u kiest. Ze hebben allemaal Intel CPU’s met dubbele of viervoudige kernen. Het is niet verrassend dat u uw besturingssysteem en andere software die u wilt installeren kunt kiezen.

Ondersteuning

Goede technische ondersteuning

De technische ondersteuningsteams zijn te allen tijde ter plaatse en kunnen u helpen met alles wat u nodig heeft. Ze zijn actief op meerdere sociale-mediapagina’s, hebben livechat, telefoon en meer om ervoor te zorgen dat u zonder vertraging contact met hen kunt opnemen. Ze hebben ook een mooie FAQ en andere documentatie om je te helpen dingen te leren voor zelfhulp met betrekking tot je hosting.

Prijzen

Typische prijsniveaus

De prijzen op elk niveau zijn precies in lijn met wat u van een hostingprovider zou verwachten. Ze bieden wel een gratis domeinnaam bij hun pakketten, wat handig is, maar het lijkt erop dat het een .ch-domein moet zijn (de extensie voor Zwitserland), dus houd daar rekening mee. Als u de dedicated hostingoplossingen als voorbeeld bekijkt, zult u zien dat hun prijzen sterk variëren op basis van wat u kiest. Het instappakket is 49 per maand, maar het duurdere pakket kost 299 per maand. Met dit in gedachten wil je de tijd nemen en echt aandacht besteden aan wat je krijgt, zodat je niet teveel betaalt voor dingen die je niet nodig hebt.

Gebruikersvriendelijk

Enkele kleine zorgen

Over het algemeen is dit bedrijf gemakkelijk om mee samen te werken en als u eenmaal aan de slag bent, zou het geen probleem moeten zijn om uw site te beheren. Terwijl u zich aanmeldt, moet u echter op enkele zorgen letten. Ten eerste, zoals hierboven vermeld, is de shared hosting niet op een manier die gemakkelijk te begrijpen is. Dit kan het moeilijk maken om het juiste pakket voor uw specifieke behoeften te kiezen. De andere zorg is dat aangezien webhosting slechts een van de vele diensten is die door dit bedrijf worden geleverd, het soms moeilijk is om de juiste mensen te vinden om u te helpen met problemen die u ondervindt of om vragen te beantwoorden. Dit is een veelvoorkomend probleem bij grotere bedrijven, dus houd er rekening mee.

Overzicht

Over het algemeen uitstekende hosting

Hoewel er enkele dingen zijn om op te letten bij het overwegen van dit bedrijf voor hosting, zijn ze voor veel mensen een goede optie. Ze hebben een stabiele omgeving, kwaliteitsservers en het bedrijf zelf is al heel lang actief. Als u dit bedrijf gaat gebruiken voor andere services zoals telefoon of internet, is het echt logisch om ze ook voor hosting te gebruiken. Zo niet, dan wilt u misschien beter kijken, maar voor velen zijn ze nog steeds een goede optie.

Voordelen:

  • Veel extra services
  • Hoogwaardige hardware voor servers
  • Uitstekend datacenter

Nadelen:

  • Verwarrende gedeelde hosting
  • Bedrijf is niet gericht op hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me