Overzicht van experts

Nieuwer bedrijf met veel te bieden

Host4ASP.net is een jonge, maar snelgroeiende .net- en asp.net-hostingsite, gevestigd in Chicago, Illinois. Ze zijn volledig gericht op .net en asp.net, worden door Microsoft erkend en beschikken over de nieuwste Microsoft-technologie. Ze bieden datacenters van het hoogste niveau met een volledig redundante voeding, dieselgeneratoren en N + 1-voeding om de beschikbaarheid van de server te garanderen. Professionele technici zijn 24/7 aanwezig om de datacenters te bewaken om alle problemen meteen op te lossen en op te lossen. Ze zijn erg gefocust op dit specifieke type hosting en bieden alleen plannen aan die hun capaciteit om te hosten weerspiegelen. Er zijn niet al te veel opties voor hun plannen, maar ze komen wel geladen en met 24/7 ondersteuning. Ze hebben 3 verschillende Windows-hostingpakketten naast SSD-hosting voor hun Amerikaanse klanten, hosting vanuit Hong Kong en SSL-certificaten.


Uptime & betrouwbaarheid

Mooie uptime-garantie van 99,9%

Dit bedrijf richt zich op betrouwbaarheid en kiest hun servers en infrastructuur om dat te kunnen weerspiegelen. Ze beloven dat ze elke website minstens 99,9% uptime zullen bieden om ervoor te zorgen dat er geen downtime is.

Kenmerken

Breed scala aan functies in hun pakketten

Hun kleinste, standaard Windows-hostingpakket voor zowel de VS als Hong Kong is misschien het beste voor particulieren of kleine bedrijven, omdat het wordt geleverd met één website, 10 GB schijfruimte, 10 e-mailaccounts en 256 MB sitegeheugen. Het “Advance” hostingpakket wordt geleverd met 6 websites, 30 e-mailaccounts, onbeperkte schijfruimte, gegevensoverdracht en gelijktijdige verbindingen. Hun krachtigste abonnement wordt geleverd met onbeperkte websites, schijfruimte, gegevensoverdracht en e-mailaccounts. Ook inbegrepen is een gratis domein, een gratis SSL-certificaat en een gratis dedicated IP. Hun SSD-hostingopties zijn hetzelfde, maar worden geleverd met snellere laadsnelheden voor webpagina’s. Voor een extra prijs kunt u een speciaal IP-adres toevoegen aan de basis- en geavanceerde abonnementen, en ze hebben ook domeinregistratieservices. Ze hebben ook SSL-certificaten die indien nodig afzonderlijk worden verkocht.

Goede support 24/7/365

Host4Asp.net biedt een hoog niveau van klantenondersteuning om op de hoogte te blijven van industriestandaarden. Ze hebben 24/7/365 ondersteuning via live chat, telefoon of hun ticketsysteem. Er is een live chat-bubbel op hun pagina’s die zegt “Live help is online …” de hele tijd dat ik op hun pagina was. Ze bieden niet echt veel ‘zelfhulp’-functies, wat voor sommige mensen teleurstellend kan zijn.

Prijzen

Eerlijke prijzen met een geld-terug-garantie

Windows hostingplannen beginnen bij $ 3,95 per maand als u een jaar van tevoren betaalt. Hoe meer jaren u vooraf betaalt, hoe groter de korting die u krijgt voor elk van hun plannen. SSD-hosting begint bij $ 4,95 per maand, nogmaals, als u 3 jaar van tevoren koopt, anders kost een abonnement van 1 jaar u $ 5,95 per maand. Domeinregistratie kost $ 12,95 per maand bij dit bedrijf en komt gemiddeld overeen met wat andere hostingbedrijven in rekening brengen. Bovendien kunt u voor hun kleinere abonnementen $ 2 extra betalen voor een speciaal IP-adres. Een SSL-certificaat voor 1 jaar kost $ 59,99 om één website te beschermen, maar nogmaals, als u een paar jaar van tevoren betaalt, krijgt u een bulkkorting. Ze hebben meer certificaatopties op basis van wat u nodig heeft voor uw sites. Zelfs met de kortingen zijn de prijzen redelijk gemiddeld in vergelijking met andere gedeelde hostingsites. U krijgt veel functies in hun plannen, betrouwbare ondersteuning en een zeer hoge uptime-garantie. Ze hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop. Ze streven ernaar om snel en snel alle zaken op te lossen met betrekking tot eventuele zorgen die u heeft.

Overzicht

Goede hosting voor kleine tot middelgrote sites

Feature-geladen hostingplannen en een toegewijd technisch serviceteam maken dit bedrijf tot een marktleider in .net-hosting. Ze bieden niet veel meer hostingopties dan gedeelde en SSD-hosting, dus als u op zoek bent naar iets specifiekers, is dit misschien niet het bedrijf voor u. Hun plannen zijn echter zeer redelijk geprijsd en zouden een goede optie zijn voor startups of individuen die willen groeien. Voordelen:

  • 99,9% uptime-garantie
  • Lage prijzen
  • Goede technische ondersteuning

Nadelen:

  • Geen dedicated servers of VPS-opties
  • Geen maatwerk beschikbaar
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me