Overzicht

HostMonster: In Group of Cheapies with Good Basics

HostMonster maakt deel uit van een ring van hosts die allemaal eigendom zijn van een man genaamd Matt Heaton, en ze bieden in principe allemaal dezelfde functies en ondersteuning, alleen in verschillende pakketten, met een andere foto op de startpagina. Andere webhosts in de groep: BlueHost, FastDomain en Just Host. Dus wanneer u rond deze vier sites winkelt, realiseert u zich dat het allemaal maar één operator is.


Een van de grote verkoopargumenten van de groep is dat ze goedkoop zijn en volledig door Amerika worden gerund zonder uitbesteding. Je krijgt alle typische onbeperkte basics: domeinen, e-mailaccounts, schijfruimte en bandbreedte, plus je krijgt een gratis domein. Ze zijn er zo zeker van dat u tevreden zult zijn, er is altijd een geld-terug-garantie.

Uptime & Betrouwbaarheid

Uitstekende betrouwbaarheid

HostMonster doet geen belofte van een nummer, maar onze tests tonen in principe perfecte uptime aan. Dit komt waarschijnlijk door de back-end-beveiligingen, zoals SSH-toegang, IP-weigering voor spamblokkering en bloedzuigerbescherming. Deze technologieën zijn een stap boven het gebruikelijke goedkope hostaanbod en het betekent meer stabiliteit tegen een lagere prijs.

Kenmerken

70+ functies

HostMonster heeft een indrukwekkende selectie van functies – meer dan 70, bij de laatste telling. Dat is meer dan het dubbele van sommige hosts, en de selectie kan een beetje overweldigend zijn. Let echter goed op de Servicevoorwaarden – hier bepalen ze limieten voor zaken als mysql-tabellen, het totale aantal bestanden – en aangezien elke e-mail die u ontvangt als een bestand wordt geteld, bestaat er niet zoiets als ‘onbeperkte e-mail’ ruimte.’

Naast de basis zijn er enkele geweldige opties voor e-commerce, blogs, mediabeheer, gratis inzending van de zoekmachine en $ 100 Google AdWords-tegoed om uw eerste online advertentiecampagne te lanceren.

Voorzien zijn van
Omschrijving
BandbreedteJe hebt onbeperkte bandbreedte met alle HostMonster-accounts.
SchijfruimteU hebt onbeperkte schijfruimte bij alle HostMonster-accounts.
website bouwerHostMonster bevat een slanke versie van Weebly gratis, maar als u meer dan 6 pagina’s op uw site wilt, moet u ervoor betalen. Bovendien kunt u met een enkele klik eenvoudige site-builders zoals WordPress installeren met een enkele klik..
EmailaccountsU mag onbeperkt e-mailaccounts gebruiken met alle HostMonster-accounts.
WinkelwagentjesHostMonster biedt u de optie OS Commerce Shopping Cart of Agora.
StatistiekenVolg uw siteverkeer met Awstats of Webalizer.
MySQL-databasesHoewel alle HostMonster-accounts MySQL hebben, is het niet duidelijk hoeveel databases zijn toegestaan.
FTP-accountMet alle HostMonster-accounts hebt u onbeperkte FTP-accounts.
Meerdere domeinenU heeft onbeperkte domeinen op elk HostMonster-account.

Ondersteuning

Niet veel zelfhulpopties

Als u zelfstudent bent, merkt u misschien dat het bedrijf ontbreekt. Het Helpcentrum heeft geen geweldige selectie video-tutorials en het gebruikersforum is niet indrukwekkend. Voor iemand die liever rondneust om het antwoord te vinden, is dit niet de beste optie.

Het e-mailgebaseerde ticketsysteem reageert en de wachttijden voor livechat en live telefoongesprekken zijn vrij traag.

Prijzen

Prijsonderbreking met 3-jarig contract

Hoewel het serviceaanbod in principe identiek is, is HostMonster een beetje goedkoper dan BlueHost en een beetje duurder dan JustHost. Als je met HostMonster wilt werken, krijg je een prijsonderbreking met een contract van 3 jaar.

U krijgt ook het gemeenschappelijke gratis domein als u hosting voor een jaar aanschaft.

Er is ook een ‘pro’-versie die betere prestaties biedt, maar dit is niet nodig voor typische individuen en kleine bedrijven.

Gebruikersvriendelijk

Eenvoudig aanmelden, makkelijk te gebruiken

Registratie is vrij eenvoudig, maar het bedrijf heeft ervoor gekozen om stiekem een ​​aantal add-ons automatisch te controleren, dus als u niet oplet en ze uitschakelt, betaalt u voor dingen die u niet per se wilde. SiteSecure wordt bijvoorbeeld automatisch geselecteerd. Niet cool.

Gelukkig gebruikt HostMonster cPanel, wat een verademing is voor degenen die gewend zijn aan de interface. Een leuke functie van HostMonster is dat je toegang hebt tot het cPanel voordat je het koopt, zodat je er vertrouwd mee kunt raken en zeker weet dat je die lay-out leuk vindt voordat je geld overhaalt.

Aan de andere kant laat HostMonster cPanel een beetje overbelast raken met promoties, dus het lijkt een beetje rommelig. Aan de positieve kant kunnen applicaties zoals WordPress met een enkele klik worden geïnstalleerd.

Overzicht

HostMonster is een van de vier sites die dezelfde functies bieden, maar net iets anders geprijsd, met verschillende pauzes bij verschillende contractlengtes. Voor mensen die willen vertrouwen op live hulp, is dit een geweldige optie, maar als je een diepe pool van kennis wilt hebben over video’s en een gebruikersforum, zul je teleurgesteld zijn.

PROS

  • Gratis domein met 1-jarig contract
  • Voordelige prijsstelling
  • Amerikaanse live-ondersteuning
  • Geld-terug-garantie, altijd

CONS

  • Grote prijsonderbreking pas op 3 jaar
  • Kleine video-zelfstudiebibliotheek
  • Klein gebruikersforum
  • Slechte klantenservice
  • Lange wachttijd voor ondersteuning
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me