HostSo Gebruikersrecensies

HostSo Gebruikersrecensies


0
12

Gebaseerd op 12 gebruikersrecensies
in 3 talen


2.7

ARM

Gebaseerd op 12 gebruikersrecensies
in 3 talen

Klantenscore voor HostSo

 • Betrouwbaarheid

  2.5 / 10

 • Prijzen

  4.0 / 10

 • Gebruikersvriendelijk

  2.5 / 10

 • Ondersteuning

  2.0 / 10

 • Kenmerken

  2.3 / 10

50SUPERB!40 Goed30 DECENT23 SLECHT19 BLIJF WEG

Gedetailleerde scores
/
Overzicht

Reageer op {{name}}

*
Uw naam

*
Jouw email

Dit is alleen voor beveiligingsmaatregelen, uw e-mail wordt niet gebruikt of gepubliceerd.

*Overzicht

Reactie toevoegen

Deel deze reviewVoer uw e-mailadres in om door te gaan

Beoordeling wijzigen

Schrijf recensie

Schrijf een recensie op HostSo

Titel
(Minimaal 2 woorden)
0 van de 120 tekens
*

Overzicht
*

Uw scores
(klik op de sterren)
*

 • Betrouwbaarheid

 • Prijzen

 • Gebruikersvriendelijk

 • Ondersteuning

 • Kenmerken

Uw algehele score
0
/10

Welke service heb je gebruikt met HostSo?
*

– Kies een servicetype –Gedeelde wederverkopersIk weet het niet

Voor-en achternaam *

Link naar EEN van je sociale profielen
(Optioneel)

OF


Uitloggen

De site die ik host met HostSo
(Optioneel)

Vorige hosting
(Optioneel)

Upload screenshots

Klik hier om een ​​bestand te uploaden

Screenshot verwijderen

+ Voeg een screenshot toe

Ik stem ermee in dat HostAdvice informatie over mij verzamelt.
Welke informatie verzamelen we?

Review versturen
Elke beoordeling wordt gecontroleerd door ons team.
Indien juist bevonden & echt zal het binnen 48 uur worden gepost.

Voer uw e-mailadres in om uw beoordeling in te dienen

Ontvang exclusieve tips voor website-optimalisatie & hosting coupons

Review versturen

Om de ervaring van HostAdvice-gebruikers beter te maken, verzamelen we de volgende informatie over de reviewer:

Voor-en achternaam – we tonen het in de recensie op verschillende plaatsen op onze website en in onze widgets op websites van derden als ze het gebruiken.

E-mailadres – we tonen de e-mail van de auteur nooit aan andere gebruikers en gebruiken deze alleen voor de volgende doeleinden:

 • meldingen over eventuele updates met betrekking tot deze beoordeling
 • geef de volledige controle over recensie-inhoud aan de gebruiker (recensies die met e-mail zijn geplaatst, kunnen op elk moment gemakkelijk door de auteur worden gewijzigd)
 • als de gebruiker een Gravatar-profiel heeft, kan de e-mail worden gebruikt om zijn avatar te tonen

Deze informatie is optioneel en u kunt deze overslaan als u deze niet wilt delen.

Link naar sociale pagina – we gebruiken de link naar het sociale profiel om de avatar van de gebruiker eruit te halen en maken van de naam van de auteur een link, zodat gebruikers er zeker van kunnen zijn dat deze recensie door de echte persoon wordt gepost. Het zal in de recensie op verschillende plaatsen op onze website en in onze widgets op websites van derden worden getoond als ze het gebruiken. Deze informatie is optioneel en u kunt deze overslaan als u deze niet wilt delen.

IP adres – we gebruiken deze informatie om de vlag van het land van de recensent in de recensie te tonen en ook om de zwendelrecensies te detecteren. We verzamelen deze informatie automatisch wanneer de recensie door de auteur is geplaatst. We tonen geen IP-adres aan andere gebruikers.

Belangrijk! Alle beoordelaars kunnen verzoeken om verwijdering van persoonlijke informatie en deze wordt binnen 48 uur na het verzoek verwijderd.


Taal

Engels
(9)

Español
(2)

Français
(1)


Beoordelingen sorteren op

Nieuwste

 • Nieuwste

 • Oudste

 • Nuttig

 • Het beste

 • Het ergste

Alle beoordelingen

Ondersteuning
5

E-mail
4

Domein
1

Prijzen
1

Betrouwbaarheid
1

WordPress
1


Het vertrouwen van onze gebruikers is onze eerste prioriteit! Hostingbedrijven kunnen dus niet betalen om beoordelingen te wijzigen of te verwijderen.

Jon Warren

Jon Warren

Verenigde Staten

 • Betrouwbaarheid2
 • Prijzen2
 • Gebruikersvriendelijk2
 • Ondersteuning2
 • Kenmerken2

2.0

Nuttig

(0)

Delen

Host So is een absoluut vreselijke webhost


Gebruikte service: gedeeld

Ik ben lange tijd bij Host So gehost. Te lang. Maar onlangs moest ik eindelijk van host veranderen vanwege virussen op de website, problemen met hun server waardoor Google mijn website niet kon crawlen en om het af te maken, verwijderden ze … Lees meer ed 10 jaar e-mails van onze klanten.

Ze weigeren elke fout in welke situatie dan ook te erkennen.

Ik zou het ten zeerste aanbevelen om nooit bij hen te hosten.

Houd er rekening mee dat Hostso deel uitmaakt van een netwerk van hosts.

Geen hot host met Hostso, Host Fast, Host Big of 3IXLess


Reageer op deze review


Beoordeling wijzigen

Gepubliceerd op 8 oktober 2019

Nuttig

(0)

Delen

A. Soulkin

A. Soulkin

Verenigde Staten

 • Betrouwbaarheid2
 • Prijzen2
 • Gebruikersvriendelijk2
 • Ondersteuning2
 • Kenmerken2

2.0

Nuttig

(1)

Delen

Het SLECHTSTE Hostingplatform OP AARDE


Gebruikte service: gedeeld

Als je van je gezond verstand houdt, VERBLIJF NOOIT MET deze idioten. SUPPPPER Langzame WordPress. oMG Ik ben nog nooit zo beschaamd geweest bij klanten. HostSo is volkomen fecalmatter.


Reageer op deze review


Beoordeling wijzigen

Gepubliceerd op 16 december 2018

Nuttig

(1)

Delen

Pritam ji

Pritam ji

India

 • Betrouwbaarheid2
 • Prijzen2
 • Gebruikersvriendelijk2
 • Ondersteuning2
 • Kenmerken2

2.0

Nuttig

(1)

Delen

HostSo Review – Blijf weg van deze goedkope maar zielige hostingprovider


Gebruikte service: gedeeld

Ik heb mijn domein gehost bij dit bedrijf en het had vreselijke problemen

1. Time-out van server – u zult dit type server-time-out van geen enkele andere serviceprovider vinden. De server gaat zonder reden uit de lucht en ze zullen niet … Read More heb er enige uitleg over.

2. Site veranderd van http naar https / ssl zonder mijn toestemming, verzoek of aankoop.
Ze hadden mijn site down (zelfs als de eigen website down was – kun je je voorstellen dat de website van een hostprovider zelf down is?) Het was meer dan 6 uur geleden en de site was down en mijn alle adwords-advertenties waren opgeschort. Ze hebben me niet geïnformeerd over de upgrade of welke reden dan ook dat de server niet beschikbaar was (over het algemeen zou elk betrouwbaar en goed hostingbedrijf u informeren over toekomstige updates / upgrades en mogelijke uitval. Dat deden ze niet.) Toen de site ineens live was, werd verplaatst van http naar https. Ik vroeg hen of ze een upgrade naar ssl hadden uitgevoerd (wat goed is omdat ik dacht het verlies dat ze mijn domein upgraden naar ssl te compenseren), maar ze zeiden dat het niet gratis is en dat ik moet betalen voor ssl. ( Wow, mijn site was down, zonder enige informatie, ze hebben het geüpgraded naar ssl zonder mijn informatie, en nu wilden ze geld). Toen ik zei dat ik geen ssl wilde, – de site verwijst nog steeds naar ssl maar het is weer down. Ik heb meerdere keren gekletst, maar het ondersteuningsteam had geen idee.

3. E-mail geblokkeerd (gedeeltelijk mijn fout ook / of misschien niet).
Een van mijn marketingmanagers kocht een sms-advertentieservice, ik weet niet zeker of dat de e-mailspam veroorzaakte of niet – omdat ze de e-mail noemden die is opgeschort. Het sms-bedrijf stuurde bulk-sms (ongeveer 3000+) en we wisten niet zeker of het iets met de e-mail te maken had. We hebben veel Chinese e-mails ontvangen (niet zeker wat / hoe dat kwam) en het hostingbedrijf heeft mijn e-mail geblokkeerd. (Ik gebruik dit hostingbedrijf al meer dan 4 jaar en zelfs geen enkele spam door ons gedaan). De enige fout was dat we sms-advertenties gebruikten, maar we wisten niet zeker of het iets te maken had met bulkpost (nog niet zeker). we hebben de sms-advertenties opgeschort en de gastheren verzocht onze e-mail te deblokkeren, wat volgens hen niet mogelijk was. Ik heb gevraagd om op zijn minst mijn e-mail in te schakelen, zodat ik mijn e-mails / contacten en details kan kopiëren (ook al kunnen ze de e-mail nog steeds geblokkeerd houden voor het verzenden / ontvangen van e-mails) maar geen ondersteuning. Ze vroegen me om een ​​ticket te maken, ik heb een ticket gemaakt, legde alles uit, maar de persoon die reageerde, heeft geen idee hoe het te deblokkeren (wat meer zakelijk verlies veroorzaakt).

4. Ondersteuning
Alleen van maandag tot vrijdag hebben ze geen telefoon die u kunt bellen. Ik stel voor dat u kiest voor een hosting die goede ondersteuning biedt en op alle mogelijke manieren bereikbaar is (telefoon, e-mailchat 24/7, hoewel het meer kost, maar altijd beter om te gaan met een kwaliteitshosting met goede ondersteuning in plaats van een goedkopere zonder ondersteuning en geen betrouwbaarheid.

5. Nog iets verbazingwekkends als ik een klacht indien bij het ondersteunend personeel van het hostingbedrijf JANE (misschien verzonnen naam). ze hebben net mijn account opgeschort zonder mijn hostingback-up in plaats daarvan mijn vraag op te lossen. Zeer onzeker en onprofessioneel personeel. Zie haar bedreiging (eerst zei ze dat ze alleen mijn ene e-mail zal blokkeren en ik zou een andere kunnen gebruiken) toen ik klaagde over het probleem – ze dreigde mijn account op te schorten (geweldig):
"Volgens onze laatste discussie werd u verzocht om de accounttoegang op 27 januari 2018 slechts voor één dag in te schakelen.Het lijkt erop dat u de back-up niet hebt gedownload. Houd er rekening mee dat we de e-mailtoegang voor gebruik op onze server niet zullen inschakelen, ook alle logboeken zijn aan u verstrekt. Als u de back-up niet binnen een uur hebt gedownload, wordt uw account opgeschort, zoals is bijgewerkt dat u het account gaat verplaatsen."
Nu vertelde ik hen dat ik mijn account ergens anders naartoe zou verplaatsen, maar ik heb de tijd nodig om mijn gegevens te downloaden / kopiëren. Ik vertelde hen dat ze mijn e-mail nog steeds geblokkeerd kunnen houden (dus ik kan geen e-mails verzenden), kopieer gewoon wat ik de afgelopen vier jaar heb. Maar in plaats daarvan hielpen ze gewoon mijn algehele account.

Ik zou iedereen aanraden om voor goede hostingbureaus te gaan (als het goedkoper is, ga naar exclusivehosting of hostgator of godaddy als het sneller gaat voor inmotionhosting en nog maar een paar) in plaats daarvan deze zielige host (lijkt gerund door een beginner), controleer de beoordelingen en vergelijking (in plaats daarvan betaalde vergelijking) van elk hostingbedrijf voordat u een definitieve beslissing neemt


Reageer op deze review


Beoordeling wijzigen

Gepubliceerd op 30 januari 2018

Nuttig

(1)

Delen

Luca M

Luca M

Italië

 • Betrouwbaarheid2
 • Prijzen2
 • Gebruikersvriendelijk2
 • Ondersteuning2
 • Kenmerken2

2.0

Nuttig

(0)

Delen

Zeer slechte service, zeer lage klantenservice


Gebruikte service: gedeeld

Ik kan je alleen maar aanraden om ze te vermijden

Hosting is 4 dagen verdwenen (en het is niet de eerste keer). E-mailservices zijn gewoon verdwenen.
Toen ik eindelijk in contact kwam met een mens, controleerden ze de DNS en zeiden … Lees meer terug in 8-9 uur.
Ik denk dat ze vanuit India werken en BEGRIJP simpelweg NIET dat uw bedrijf niet gedurende 4 dagen van het internet kan verdwijnen en wacht dan nog een VOLLE BEDRIJFSDAG om mogelijk terug te zijn.


Reageer op deze review


Beoordeling wijzigen

Gepubliceerd op 13 november 2017

Nuttig

(0)

Delen

Dar Forsythe

Dar Forsythe

Canada

 • Betrouwbaarheid2
 • Prijzen6
 • Gebruikersvriendelijk2
 • Ondersteuning2
 • Kenmerken2

2.8

Nuttig

(0)

Delen

Hostso levert niet


Gebruikte service: gedeeld

Ik heb vergoedingen betaald voor een speciaal IP-adres, ze hebben me zonder dat ik het wist naar een gedeeld IP-adres verplaatst. Ik controleerde onlangs mijn site en merkte dat het op een gedeeld IP-adres was. Ze zijn niet langer betrouwbaar in mijn boeken. Ik zoek binnenkort een nieuwe homw


Reageer op deze review


Beoordeling wijzigen

Gepubliceerd op 16 oktober 2017

Nuttig

(0)

Delen

Meer beoordelingen weergeven

1
2

Controleer vergelijkbare hostingbedrijven

Kenmerken

Prijzen

Betrouwbaarheid

Ondersteuning

Snelheid

 • Vergelijken

  9,9

 • Vergelijken

  9.1

 • 2.3

 • Vergelijken

  2.0

 • Vergelijken

  9.0

 • Vergelijken

  9.2

 • 4.0

 • Vergelijken

  3.4

 • Vergelijken

  9.7

 • Vergelijken

  9.1

 • 2.5

 • Vergelijken

  2.0

 • Vergelijken

  9.7

 • Vergelijken

  9.0

 • 2.0

 • Vergelijken

  9.3

 • Vergelijken

  9.4

 • 2.5

 • Vergelijken

  2.0

HostSo voldoet niet aan uw behoeften?

Controleer vergelijkbare hostingbedrijven:

739 beoordelingen

Van

$ 3,29

/ maand

397 beoordelingen

Van

$ 2,95

/ maand

229 beoordelingen

Van

$ 3,99

/ maand

Hulp nodig bij het vinden van de juiste host voor uw behoeften?

Beantwoord een paar heel eenvoudige vragen en je weet het

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map