Overzicht van experts

Middenbedrijf in Zwitserland

HostTech is een Zwitsers hostingbedrijf dat al sinds 2004 actief is. Het is een internetprovider die zijn klanten kan helpen met een breed scala aan verschillende opties. Ze hebben een datacenter van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw site te allen tijde actief is, en ze bieden ook domeinnaamregistratie en meer.


Het bedrijf stelt ongeveer 30.000 klanten te hebben met 90.000 domeinen op 1500 servers. Dit maakt ze een middelgrote tot grote hostingprovider. Het bedrijf blijft innovatief en lijkt hard te werken om zijn gebruikers een ervaring van wereldklasse te bieden.

Uptime & Betrouwbaarheid

Hoogwaardige hardware voor uitstekende uptime

Dit bedrijf houdt hun hardware up-to-date. Dit omvat natuurlijk de servers, maar ze doen ook geweldig werk om ervoor te zorgen dat hun datacenter altijd voldoet aan de nieuwste specificaties. Ik zag geen enkele vorm van uptime-garantie op hun site, maar ik vond ook geen gebruikers die klaagden over downtime of storingen of iets dergelijks. Over het algemeen zult u vrijwel zeker een uitstekende ervaring hebben met betrekking tot de uptime en betrouwbaarheid van de hosting die zij aanbieden.

Kenmerken

Diverse hostingopties

De hosting bij dit bedrijf is behoorlijk divers, wat betekent dat u veel verschillende pakketten zult overwegen. Voor shared hosting hebben ze vier opties, de eenvoud begint bij slechts 100 meg schijfruimte. Ze gebruiken de Confixx- en Plesk-bedieningspanelen, die beide goed zijn, maar niet de industriestandaard cPanel-optie, dus dat moet u zeker weten. Wanneer u door hun pakketten bladert, zult u zien dat ze alles hebben onderverdeeld in gemakkelijk te begrijpen secties, zodat u een goed beeld krijgt van wat u precies krijgt als u zich aanmeldt.

De virtual private servers draaien op cloud-technologie. Ze hebben elk van hun pakketten een naam gegeven op basis van weersomstandigheden, passend bij hun cloudhostingthema. U kunt pakketten kiezen, variërend van zonnig tot ijs tot tornado en vele andere, afhankelijk van uw behoeften. Hoe ‘zwaarder’ de weertermijn, hoe beter het hostingpakket. De VPS-oplossingen gebruiken allemaal serverspecificaties van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat u een geweldige ervaring heeft. Je kunt ook kiezen voor Linux of Windows wanneer je een VPS gebruikt.

Ten slotte kunt u naar het speciale servergedeelte gaan waar ze tientallen verschillende serveropties hebben. Dit kan het een beetje overweldigend maken voor iemand die in het verleden niet heeft gewinkeld voor hosting, maar het is leuk om precies te kunnen kiezen wat je wilt zonder opties toe te voegen die je niet nodig hebt.

Ondersteuning

Vriendelijk & Handige technische ondersteuning

De technische ondersteuning bij dit bedrijf is gemakkelijk in contact te komen en zij kunnen u helpen met vrijwel elk type probleem dat u tegen kunt komen. Ze zijn vriendelijk en bereid om uit te leggen wat er moet gebeuren als je van problemen wilt leren. Ze bieden ook een goede FAQ en andere documentatie om u op de hoogte te houden van alles wat u moet weten.

Prijzen

Redelijke prijzen

De prijzen op elk niveau zijn precies in lijn met wat u zou verwachten te betalen. Houd er rekening mee dat de prijzen allemaal in de lokale valuta van Zwitserland zijn, dus als u niet in dat land woont, moet u wat conversies uitvoeren om precies te weten wat u echt betaalt. U zult merken dat ze niet de goedkoopste zijn, maar u wordt er ook niet door opgelicht, en dat is precies wat u wilt in een hostingdienst van goede kwaliteit.

Gebruikersvriendelijk

Makkelijk te begrijpen hosting

Of u nu zeer ervaren bent met webhosting of dit de eerste keer is dat u een site host, u zult geen problemen ondervinden bij het gebruik van HostTech. Ze hebben hun site heel gemakkelijk te begrijpen gemaakt, wat erg belangrijk is. Bovendien neemt hun verkoopteam graag de tijd om met u te chatten over alles wat u nodig heeft. De enige mogelijke klacht is dat ze geen cPanel hebben voor hun hosting, wat veel mensen teleurstellend zullen vinden.

Overzicht

Geweldige hosting in Zwitserland

Dit is een van de beste hostingbedrijven in Zwitserland of waar dan ook in de regio. Als u op zoek bent naar een site die op dat gebied is gericht, moet u zeker naar dit bedrijf kijken. Ze hebben veel te bieden en ze blijven hard werken om ervoor te zorgen dat ze de behoeften van hun klanten kunnen overtreffen.

Voordelen:

  • Goede prijzen
  • Veel opties
  • Vriendelijke service

Nadelen:

  • Geen cPanel
  • Zoveel opties dat het verwarrend kan zijn
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me