Overzicht van experts

Quality Hosting sinds 1998

Ikoula bestaat sinds februari 1998 en biedt hun klanten hosting van goede kwaliteit. In tegenstelling tot veel hostingbedrijven die in de begindagen van internet zijn begonnen, is Ikoula erin geslaagd innovatief en concurrerend te blijven. Ze volgen de laatste trends in de branche en blijven groeien en uitbreiden. Ze hosten momenteel meer dan 35.000 sites op meer dan 5000 servers. Het bedrijf is financieel onafhankelijk, wat hen stabiliteit en meer controle geeft over de richting van het bedrijf en hoe ze hun klanten bedienen.


Ikoula stelt dat ze de eerste hostingbedrijven waren die 100% dedicated servers verkochten, de eerste die packs AJAX-ASP.net aan 2.0-MS MSQL 2005 verkochten en ze hebben ook vele andere innovaties. Ze zijn duidelijk goed in het vinden van de nieuwste technologieën en het uitzoeken welke succesvol zullen zijn, zodat ze deze aan hun klanten kunnen aanbieden. Naast hosting kunt u domeinnamen kopen, hun beveiligingsfuncties gebruiken, e-mailhosting gebruiken en nog veel meer.

Uptime & Betrouwbaarheid

Uitstekende uptime-garantie van 99,999%

U krijgt een uptime-garantie van 99,999%, wat vrij uitzonderlijk is. Dit bedrijf kan krachtige hosting van hoge kwaliteit leveren die stabiel en klaar voor gebruik is. Als we kijken naar wat andere gebruikers van dit hostingbedrijf hebben gezegd, lijkt het erop dat er vrijwel geen problemen zijn met betrekking tot downtime of zelfs traagheid met hun servers. Dit is mede te danken aan hun hoogwaardige datacenters, die ze redelijk goed beheren.

Kenmerken

Veel hostingopties

U zult merken dat er bij dit bedrijf veel hostingopties zijn om uit te kiezen. Ze hebben goed werk geleverd door alles in eenvoudige tabellen op te stellen die u alle details van hun services bieden, zodat u precies weet wat u krijgt. Het instapmodel shared hosting-pakket begint met 10 optredens schijfruimte, wat boven het branchegemiddelde ligt. Je kunt tot 250 optredens doen met hun high-end shared hosting-opties. Je krijgt ook onbeperkt verkeer voor elk van de drie opties op dit niveau.

Als je iets nodig hebt met meer kracht en controle, kun je overstappen naar hun VPS-oplossingen. Deze servers gebruiken cloud computing-kracht en zorgen ervoor dat u te allen tijde stabiele hosting heeft. In tegenstelling tot de shared hostingpakketten, moet je je eigen VPS ‘ontwerpen’. Dit doe je via een simpele schuifbalk waarmee je kunt selecteren welke processor, geheugen en harde schijven je voor je VPS wilt hebben. Dit is een leuke en handige manier om precies te krijgen wat je nodig hebt zonder iets extra’s te betalen voor items die je niet wilt.

Het is niet verrassend dat u bij dit bedrijf ook dedicated servers kunt krijgen. Ze hebben nogal wat opties op verschillende niveaus. Sommigen van hen zijn vrij goedkoop, hoewel de serverspecificaties niet de beste zijn. De ‘groene’ servers op het laagste niveau gebruiken Intel Atom-processors, wat een lagere CPU is. Ze geven je echter 2-32 optredens RAM, wat leuk is. Als je iets krachtigers nodig hebt, hebben ze een aantal geavanceerde servers die worden aangedreven door de XEON-processerie die door Intel is gemaakt. Dit zijn mooiere servers, waarvan de hoogste 64 gigabytes aan schijfruimte, RAID 10-opslag en krachtige 6-core CPU’s biedt.

Ondersteuning

Vriendelijke technische ondersteuning

Van wat ik kan verzamelen, is de technische ondersteuning met dit bedrijf gemakkelijk in contact te komen en zeer vriendelijk. Ze zijn ook bekwaam om zowat elk probleem op te lossen dat je tegenkomt. U kunt contact met hen opnemen via hun website of via de telefoon, afhankelijk van uw voorkeur. Ze hebben wel wat zelfhulpinformatie, maar niet genoeg om de services echt te begrijpen zoals sommige mensen zouden willen.

Prijzen

Redelijke prijzen op de meeste niveaus

De prijsstelling bij dit bedrijf is echt heel redelijk voor de meeste opties. De enige uitzondering is de high-end dedicated server waar ze een zeer krachtige server aanbieden voor 1099 euro per maand. Hoewel de server zeker een high-end model is, is het niet elke maand zoveel waard. U kunt de server immers gewoon kopen voor wat het zou kosten om slechts een paar maanden te huren. Als u echter de rest van hun pakketten bekijkt, zult u merken dat de prijzen zeer redelijk zijn op basis van wat u krijgt.

Gebruikersvriendelijk

Alles is makkelijk te gebruiken

Dit bedrijf is heel gemakkelijk om mee samen te werken en ze lijken veel moeite te doen om ervoor te zorgen dat hun klanten geen moeite hebben om precies te krijgen wat ze nodig hebben. Of u nu door hun site bladert en de gemakkelijk te begrijpen hostingpakketten bekijkt of een nieuwe pagina instelt via hun cPanel, u zult van de ervaring genieten. Als je met hun verkoop- of ondersteuningsteams moet werken, lijkt het alsof ze ook heel vriendelijk zijn, hoewel ze geen Engels spreken, dus ik kon geen persoonlijke ervaring met hen opdoen.

Overzicht

Uitstekende algehele hosting

Dit is een geweldig hostingbedrijf met een bewezen reputatie voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf zelf is behoorlijk indrukwekkend en de hostingdiensten die ze beheren ook. Of u nu op zoek bent naar een hostingpakket op instapniveau of iets voor uw bedrijfswebsites, dit bedrijf heeft het allemaal voor u.

Voordelen:

  • Veel hostingopties
  • Redelijke prijzen
  • 99,999% uptime-garantie

Nadelen:

  • Hoogste dedicated server is te duur
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me