Overzicht van experts

Betaalbare hostingoplossingen sinds 2008

JavaProvider.net is een webgebaseerd hostingbedrijf in Duitsland en de Verenigde Staten. Ze bieden sinds 2008 betaalbare hostingoplossingen aan. JavaProvider.net biedt hun klanten hosting-, VPS-, domeinregistratie- en hostingbeheerservices voor bedrijven van elke omvang.  


Uptime & Betrouwbaarheid

Stabiele hosting

JavaProvider.net heeft een zeer betrouwbaar netwerk. Hun servers bevinden zich in de VS en Duitsland en gebruiken colo4dalls en zijn aangesloten op 100 Mbit-poorten. Ze beheren en beheren hun eigen servers. Hun datacenters maken gebruik van de nieuwste Dell-technologie en colocatiehardware. Naast snelle verbindingen en beveiliging bieden ze ook 24/7 ondersteuning en 99,9% uptime.

Kenmerken

Typische hostingfuncties

JavaProvider.net heeft zeer uitgebreide hostingplannen die passen bij uw budget en website-behoeften en -vereisten. Hun gedeelde hostingplannen zijn onderverdeeld in twee verschillende pakketten. Beide pakketten zijn zeer in ruimte en verkeer en worden geleverd met een aantal extra functies en opties. U kunt kiezen uit Private Tomcat- en Provate Tomcat Pro-abonnementen. Beide abonnementen worden geleverd met 10 GB aan ruimte, 1 TB aan bandbreedte, onbeperkte domeinen, MySQL-databases en nog veel meer. Private Tomcat Pro wordt geleverd met een extra heap-grootte van 320 MB. Andere functies zijn onder meer 100% back-upservices, onbeperkte oorlogstoepassingen, SSH-toegang, configuratiescherm, upgrades en meer.

Als u een VPS-abonnement nodig heeft, heeft JavaProvider.net plannen die u totale controle en flexibiliteit geven. Ze hebben meer dan vier plannen om uit te kiezen. Elk VPS-abonnement wordt ook geleverd met een reeks ruimte en Ram, afhankelijk van het plan dat u kiest. U kunt kiezen uit VPS Xen256,512,768 en 1024. Schijfruimte varieert van 10 GB-40 GB. Bandbreedte varieert van 200 GB-400 GB en RAM varieert van 256 MB-1024 MB. Hun flexibele VPS-plannen zijn geweldig voor gebruikers met veel verkeer en inhoud en hebben extra beveiligingsopties en back-ups nodig.

 

JavaProvider.net biedt ook domeinregistratie- en beheerservices voor particulieren en bedrijven. U kunt eenvoudig domeinen van bestaande providers migreren en overdragen en nieuwe domeinen registreren via de domeinzoektool van JavaProvider.net. Ze hebben alle soorten domeinextensies om uit te kiezen. JavaProvider.net biedt niet alleen domeinregistratie voor individuen en bedrijven, maar ze bieden ook partner- en resellerprogramma’s voor individuen die hun eigen klanten op hun servers willen hosten. Ze bieden 5% korting voor elk extra hostingpakket dat u kiest, samen met een gratis JVM-pakket bij aankoop van drie of meer. Met hun resellerprogramma kunt u eenvoudig uw klanten beheren en elk account scheiden en extra domeinen toevoegen. 

Ondersteuning

Makkelijk te bereiken technische ondersteuning

JavaProvider.net heeft een aantal manieren waarop ze kunnen worden bereikt. Als je live assistentie nodig hebt, kun je een live-operator bereiken via hun live chat-messenger op hun website. U kunt ook met iemand van hun gratis technische ondersteuningsteam spreken of een ondersteuningsticket indienen. JavaProvider.net biedt 24/7 ondersteuning voor vragen over voorverkoop, technische problemen of algemene vragen over hun lidmaatschap of accountgegevens. Een andere geweldige ondersteuningsfunctie is hun ondersteuningscentrum. U kunt eenvoudig door hun kennisbank bladeren en in hun meest recente artikelen zoeken en antwoorden op veelgestelde vragen vinden. 

Prijzen

Betaalbare hosting

JavaProvider.net biedt zeer betaalbare hostingplannen. Hun prijzen variëren van $ 9,99 – $ 19,99 / maand. Wanneer u zich aanmeldt voor een gratis proefperiode, worden alle plannen geleverd met extra functies zoals Apache tomcat 7, 6, 5.5 of 4, Java Control Panel, Upgrades, PHP 5.2, 30% kortingen voor 128 MB add-ons en meer.

Hun VPS-plannen variëren van $ 20,00 – $ 45,00. De VPS-abonnementen van Javaprovider.net zijn goedkoop in vergelijking met andere grote hostingproviders. Alle abonnementen worden maandelijks gefactureerd. Er zijn geen opstartkosten of verborgen kosten wanneer u zich aanmeldt voor een VPS-pakket. U kunt maandelijks of driemaandelijks betalen en in minder dan 10 minuten live gaan.

 

Met JavaProvider.net worden alle abonnementen maandelijks gefactureerd. Wanneer u zich aanmeldt voor gedeelde hosting via JavaProvider.net, ontvangt elk lid een gratis proefperiode van 30 dagen en krijgt u een geld-terug-garantie.

Overzicht

Kwaliteit Hosting

JavaProvider.net biedt een aantal hostingservices en -oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Hun plannen zijn betaalbaar en goedkoop en worden geleverd met extra functies en opties. Ze bieden gemakkelijke migratie en overdracht van uw domeinen en website van bestaande providers en worden geleverd met 24/7 technische ondersteuning. Met Javaprovider.net kunt u uw website internationaal hosten met hun datacenters met dubbele locatie in de VS en Duitsland. Ze bieden niet alleen 100% back-ups en onbeperkte functies en beveiliging, maar ze bieden ook 99,9% uptime en beheer.

Voordelen: 

  • 100% back-upservices
  • Gratis proefperiode van 30 dagen
  • 99,9% uptime-garantie

Nadelen: 

  • Geen speciale servers of cloudhosting 
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me