Overzicht van experts

Geweldige Britse hosting sinds 2001

BargainhostUK is een webhostingbedrijf dat zich richt op laaggeprijsde services terwijl het serviceniveau hoog blijft om hun klantenbestand te behouden en uit te breiden. Gevestigd in het Verenigd Koninkrijk met datacenters “in heel Europa” sinds 2001.


BargainhostUK is geschikt voor bedrijven en organisaties, maar ook voor thuisgebruikers. Naast goedkope hostingoplossingen worden speciale serverruimte en domeinregistratie aangeboden. Alle artikelen zijn duidelijk gemarkeerd met voorwaarden en prijzen die het eenvoudig maken om prijzen in te schatten.

Uptime & Betrouwbaarheid

99,9% uptime-garanties met specifieke kwalificaties

BargainhostUK biedt een uptime-garantie van 99,9% en somt specifieke bepalingen op over wat wel en niet meetelt voor downtime. Bovendien wordt een eenvoudig schema van downtime per percentage weergegeven om duidelijk te maken hoeveel korting klanten kunnen verwachten. De lijst is echter uitgebreid genoeg om mogelijk de bezorgdheid van de klant te wekken; hoewel sommige onderwerpen worden vermeld als buiten de controle van BargainhostUK, lijken andere evenementen, zoals e-mailservice (die niet in aanmerking komen voor downtime), de verantwoordelijkheid van de ontvangende organisatie. De site vermeldt ook duidelijk dat restituties alleen worden verleend als krediet voor toekomstige diensten.

Hoewel datacenterlocaties niet worden onthuld op de site, somt BargainhostUK functies op zoals 24/7 monitoring, groene koeltechnologie, drievoudige elektrische voeding en fysieke aanwezigheid in het datacenter de klok rond.

Kenmerken

Een flink aantal verschillende opties met leuke features

Er wordt een verscheidenheid aan abonnementen aangeboden met verschillende niveaus van geheugen en opslagruimte, vanaf slechts £ 1,50, of ongeveer $ 5US per maand. Een niet-contractbeleid biedt flexibiliteit voor zowel nieuwe als bestaande sites. Er worden geen opstartkosten in rekening gebracht voor cloud- of dedicated serverconfiguratie; beschikbaarheid op dezelfde dag wordt ook aangeboden.

Een systeemlogboekmonitor, evenals spamfilters en tools voor het bouwen van sites zijn ook inbegrepen, evenals tools voor beveiliging en bestandsbeheer.

BargainhostUK gebruikt Linux-cloudservices voor hun hostingactiviteiten en biedt Windows, Linux en FreeBSD aan & virtualisatie voor hun dedicated serveraanbod.

Een ander aanbod zijn domeinnamen op individueel en bulkniveau. Bulkdomeinoverdracht is ook beschikbaar en de transferservice wordt gratis vermeld voor .co.uk- en .uk-domeinen, terwijl andere zoals .com, .net en .org ongeveer $ 20- $ 80US kosten. Verlengingen worden weergegeven als jaarlijkse kosten van $ 8- $ 20US. De overdrachtssnelheden variëren, met prijzen die variëren van gratis tot ongeveer $ 20. Diensten voor het doorverkopen van domeinen zijn ook een branche, met een eenvoudig hulpmiddel om de beschikbaarheid te controleren.

Voor bestaande klanten is een eenvoudig en aantrekkelijk klantenportaal beschikbaar om recente aankondigingen, tweets en getuigenissen te zien.

Wat het beleid betreft, BargainhostUK heeft een lijst met inhoud en activiteiten die verboden zijn en onderhevig zijn aan opschorting of beëindiging van het account, inclusief piraterij, bestandsdeling en back-upopslag. Ook zijn bepaalde scripts die worden gebruikt om berichten op bulletinboards te plaatsen, verboden vanwege overmatig gebruik van hulpbronnen.

Ondersteuning

Meerdere opties om contact op te nemen met hun technische ondersteuningsteam

BargainhostUK biedt online ticketing, live hulp via chat en traditionele telefonische ondersteuning 24/7/365. Een duidelijke en beknopte pagina met de knowledgebase somt veel voorkomende problemen op waar gebruikers hun problemen kunnen onderzoeken voordat ze bellen om downtime of servicestoornissen te minimaliseren.

Prijzen

Goede prijzen op alle niveaus

Prijzen lijken concurrerend voor zowel hosting als dedicated serverruimte en BargainhostUK biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor alle services. Zoals gezegd, begint webhosting bij ongeveer $ 5US per maand en dedicated serverruimte begint bij ongeveer $ 20US en loopt op tot ongeveer $ 80US per maand. Op het moment van beoordeling merkte de speciale serverpagina echter op dat deze service uitverkocht was.

Overzicht

Goede hosting voor kleine bedrijven

BargainhostUK biedt een breed scala aan diensten die zijn gericht op de thuisgebruiker en kleine bedrijven. De site lijkt erg gebruiksvriendelijk en biedt verschillende authoringtools die klanten gratis kunnen gebruiken, wat waarde toevoegt aan hun lage prijs.

Over het algemeen lijkt BargainhostUK een solide keuze voor hun doelgroep.

Voordelen:

  • Lage prijzen met leuke opties
  • Gericht op kleine bedrijven
  • Zeer mooie kennisbank en klantenportaal

Nadelen:

  • Geen Windows-hosting beschikbaar
  • Veel van hun geposte getuigenissen van klanten zijn verouderd
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me