Overzicht van experts

Uitgebreide hosting sinds 2001

LiveDns is een in Israël gevestigd hostingbedrijf dat een aantal webhostingservices en domeinbeheeroplossingen biedt voor bedrijven van elke omvang. Al meer dan een decennium bieden ze uitgebreide hostingoplossingen voor klanten die opslag en beveiliging nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten op het web uit te voeren. LiveDns bestaat sinds 2001 en is Israëls toonaangevende bedrijf voor domeinbeheer en virtuele beveiliging.


Uptime & Betrouwbaarheid

Geweldige hardware & Geweldige uptime

Livedns.co.il biedt niet alleen uitgebreide hostingoplossingen, maar ze bieden ook maximale betrouwbaarheid en ondersteuning. De servers van hun bedrijf bestaan ​​uit hoogwaardige IBM-hardware die is gebouwd voor prestaties en snelheid. Hun besturingssystemen draaien op de nieuwste Linux- en Microsoft-platforms en worden beheerd in een gecontroleerde omgeving. Livedns.co.il werkt 365 dagen per jaar 24/7 en heeft weinig tot geen downtime.

Voor technische ondersteuning en assistentie biedt Livedns.co.il een aanbevolen downloadgebied en een technisch informatiecentrum op hun website. U kunt eenvoudig door de nieuwste downloads voor scripts en toepassingen bladeren of de nieuwste artikelen en video’s bekijken over het gebruik van het configuratiescherm en andere gerelateerde informatie.

Kenmerken

Meestal normale hostingfuncties

Met Livedns.co.il kunt u kiezen tussen drie verschillende soorten hostingservices. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor VPS-, Reseller- of Hosting-abonnementen. Elk plan varieert in schijfruimte en functies. U kunt ervoor kiezen om hosting op Windows of Linux-platforms te gebruiken. Hosting op Windows wordt geleverd met 2 GB opslagcapaciteit en 20 GB maandelijks verkeer. Extra functies zijn onder meer POP3-mailboxen, e-mailaccounts, volledig configuratiescherm en andere extra functies.

Livedns.co.il VPS-pakketten worden geleverd met gratis installatie en een verscheidenheid aan extra functies. Je kunt kiezen uit 5 verschillende plannen. Geheugen varieert van 1 GB-4 GB. Schijfruimte varieert van 50 GB-250 GB en transportbereik van 100 GB-300 GB. Alle accounts worden geleverd met extra functies zoals live ondersteuning, 24/7 beveiliging en volledige toegang tot het configuratiescherm. U kunt er ook voor kiezen om VPS uit te voeren op Linux- en Windows-servers.

Resellerplannen op Livedns.co.il hebben een aantal opties om uit te kiezen. U kunt een aantal sites in gebruik nemen, waaronder een snelle en betrouwbare Linux-server, 99% serverbeschikbaarheid, 5 GB opslagcapaciteit en 50 GB maandverkeer en volume. U kunt eenvoudig de database op MySQL beheren en de interface met een geavanceerde interface en nog veel meer.

Ondersteuning

Geweldige technische ondersteuning

Livedns.co.il heeft een aantal manieren waarop ze gecontacteerd kunnen worden. Voor technische ondersteuning en services kunt u eenvoudig rechtstreeks vanaf hun website een ondersteuningsticket indienen. Ze hebben een snelle reactietijd en nemen contact met u op via e-mail of telefoon. U kunt ze ook bereiken via hun gratis nummer of per e-mail voor algemene vragen die u heeft over een service- of factureringsprobleem.

Wanneer u contact opneemt met hun technische ondersteuningsteam, zullen zij snel op u reageren en uw problemen de eerste keer goed oplossen. Ik zag echter geen veelgestelde vragen die nuttig waren of een blog of kennisbank, wat leuk zou zijn geweest.

Prijzen

Eerlijke prijzen

Livedns.co.il heeft een zeer concurrerende prijsstructuur en is betaalbaar gemaakt voor bedrijven van elke omvang. Microsoft Hosting op Livedns.co.il is maandelijks $ 27,00. U kunt ervoor kiezen om jaarlijks te betalen of 2 jaar vooruit te betalen. Linus-hosting is ook maandelijks $ 27,00 en heeft dezelfde factureringsopties. VPS varieert van 235-815 per maand, afhankelijk van de hoeveelheid ruimte en opslag die je nodig hebt. Hun reseller-hostingplannen zijn slechts $ 127 per maand en worden maandelijks in rekening gebracht. Extra functies en add-ons kunnen indien nodig aan uw pakketten worden toegevoegd. Livedns.co.il raadt aan om een ​​vertegenwoordiger te bellen als je vragen hebt over het aanmelden.

Alle pakketten zijn van hoge kwaliteit IBM-server, CISCO-communicatie, firewallbescherming, technische ondersteuning en nog veel meer. Ook met Livedns.co.ol kun je eenvoudig open source software zoals WordPress en Joomla downloaden.

Overzicht

Goede algehele hosting

Bij het zoeken naar een betrouwbaar hostingbedrijf is het belangrijk om op zoek te gaan naar een bedrijf dat volledige ondersteuning en technische assistentie biedt. Livedns.co.il heeft jarenlange ervaring met het helpen van klanten bij het versnellen van hun bedrijf door dynamische en innovatieve webhostingtechnologie aan te bieden. Ze hebben een uitgebreid klantenportfolio met klanten in verschillende industrieën en bieden hoogwaardige hostingproducten tegen een fractie van de kosten dan andere grote hostingconcurrenten.

Hun pakketten zijn niet alleen goedkoop, maar worden ook geleverd met een verscheidenheid aan functies en opties voor uw bedrijf. Alle accounts worden geleverd met beveiliging en 24/7 365-ondersteuning voor maximale beschikbaarheid. Livedns.co.il is niet alleen een betrouwbaar hostingbedrijf, maar een zeer ervaren en opgeleid bedrijf dat verder gaat dan elke klant.

Voordelen:

  • 24/7 technische ondersteuning
  • Redelijke prijzen
  • Is actief sinds 2001

Nadelen:

  • Geen speciale hostingopties
  • Geen uptime-garantie die ik kon vinden
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me