Nexcess-beoordelingen en deskundig advies

Overzicht van experts

Groot hostingbedrijf gevestigd in Michigan

Nexcess is een groot hostingbedrijf dat is gevestigd in Michigan. Ze hebben meerdere datacenters, twee in Michigan, één in Californië, één in Miami, één in Groot-Brittannië en één in Australië. Dit helpt hen om klanten van over de hele wereld aan te trekken en om snel webverkeer te kunnen bedienen, ongeacht waar de doelgebruikers zich bevinden.


Ze hebben echt niet veel informatie over het bedrijf zelf gegeven, behalve dat het is begonnen vanuit de garage van de oprichter en snel is gegroeid. Op basis van hun Facebook-pagina zijn ze al sinds minstens 2010 actief, maar waarschijnlijk een stuk langer dan dat. Ze bieden een aantal leuke diensten aan hun klanten en hoewel er wat klachten zijn, lijken de meeste mensen best tevreden.

Ze bieden de meeste soorten hostingopties, maar lijken de meeste van hun marketinginspanningen te richten op het midden- en kleinbedrijf. Over het algemeen lijkt dit een leuke hostingoptie om mee te werken.

Uptime-garantie

Kwaliteit Hosting

De kwaliteit van hun datacenters en hardware is redelijk goed, dus u zult waarschijnlijk geen downtime ervaren. Als u bovendien kiest voor een hostingoptie op een hoger niveau, kunt u extra redundantie en zelfs back-upservers krijgen om het risico verder te elimineren.

Er waren een paar gebruikers op hun sociale mediapagina’s en andere locaties die klaagden over downtime veroorzaakt door een wijziging door Nexcess, maar dat is vaak onvermijdelijk bij elk hostingbedrijf. De meeste gebruikersrecensies zijn vrij positief, vooral als het gaat om betrouwbaarheid.

Kenmerken

Alle standaardfuncties die u zou verwachten

De kenmerken van dit bedrijfsgebied zijn allemaal vrij standaard. Ze hebben limieten op schijfruimte en bandbreedte, maar welke hostingoptie u ook kiest, ze zijn vrij genereus, dus dit is waarschijnlijk geen probleem. Ze beperken het aantal e-mailaccounts dat u op gedeelde servers kunt hebben, wat jammer is, want als u ze voor een bedrijf wilt gebruiken, kan het nodig zijn om meer adressen te hebben.

Nexcess biedt gratis sitemigratie van andere hostingproviders, een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor hun shared hosting-oplossingen en meer. Terwijl ik door al hun hostingopties blader, zie ik niets dat echt opvalt als uitzonderlijk, maar er is ook niets dat echt ontbreekt.

Ondersteuning

Kwaliteit technische ondersteuning

De technische ondersteuning die dit bedrijf biedt, is redelijk goed. Ze zijn ter plaatse en klaar om alle soorten problemen die u heeft meteen aan te pakken. De meeste gebruikers zeiden dat het gemakkelijk was om met hen in contact te komen, hoewel daar uitzonderingen op waren.

Bij dit bedrijf is technische ondersteuning niet alleen voor wanneer u problemen heeft. Ze zijn er ook om u te helpen uw site in de lucht te krijgen en ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw hostingervaring haalt. Ze hebben ook een leuke blog met wat goede informatie erin.

Prijzen

Iets te duur

De prijzen voor dit bedrijf lijken consistent boven wat u zou verwachten te betalen met andere bedrijven. Ze willen zichzelf vermarkten als ‘een stap boven’ en die hogere prijzen spelen daar goed op in. Dat gezegd hebbende, zijn de prijzen echt niet schandalig. Voor hun instapmodel hosting opties is het $ 6,95 per maand als je jaarlijks betaalt, of $ 9,95 per maand als je maandelijks betaalt. De gedeelde opties gaan vanaf daar omhoog totdat u het hoogste pakket bereikt voor $ 21,95 / maand (jaarlijks) $ 24,95 / maand (maandelijks).

De dedicated servers draaien overal van $ 494,45 / maand met een jaarlijkse betaling ($ 549,95 per maand) tot $ 699,95. Dit is voor hun standaard dedicated hostingdiensten. Als u hun enterprise hosting wilt, kost het $ 1449,95 per maand en meer, maar u krijgt veel extra services. De duurste optie is $ 4,4495,95 per maand en dat is alleen met een overeenkomst van 36 maanden. Tegen deze prijzen krijg je een volledige internetsuite inclusief een staging-omgeving, snel netwerk, load balancers, firewalls en meer. Dit is echt een high-end optie voor grotere bedrijven.

Overzicht

Kwaliteitshosting met veel ruimte om te groeien

Dit bedrijf zal aan de behoeften van elke website kunnen voldoen, hoe groot of klein ook. Hoewel de prijzen hoog zijn, geldt dat ook voor het serviceniveau dat ze bieden. Ze kunnen probleemloos klanten van elke omvang aan en aangezien ze datacenters over de hele wereld hebben, is de kans groot dat ze ook uw verkeer kunnen bedienen.

Voordelen:

 • Datacenters over de hele wereld
 • In staat om extreem grote sites te verwerken
 • Veel serviceniveaus

Nadelen:

 • De prijzen zijn hoog
 • Sommige klachten over downtime maar zeer beperkt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map