Overzicht van experts

Kwaliteit Pakistaanse hosting

Pakish is een webhosting- en webdesignbedrijf dat is gevestigd in Pakistan. Ze bieden een verscheidenheid aan geweldige hostingopties om aan de behoeften van iedereen te voldoen, van een beginnende gebruiker tot bedrijven. Ze zijn opgericht in 2007 en hebben sindsdien hun diensten uitgebreid en uitgebreid. Hun website biedt tonnen informatie op een manier die gemakkelijk te begrijpen is, en het ontwerp is zeer aantrekkelijk, wat een goede indicatie is van de kwaliteit van hun webdesigndiensten.


Het bedrijf is voornamelijk gericht op het bedienen van Pakistaanse gebruikers en anderen in de regio, maar ze hebben ook servers in Canada, waardoor ze ook aan de behoeften van mensen in Noord-Amerika kunnen voldoen. Naast hun webhostingservices bieden ze ook SEO-oplossingen, webdesign, marketing op sociale media, ondersteuning voor mobiele apps en meer. Het doel is duidelijk om een ​​‘one-stop’ oplossing te zijn voor een verscheidenheid aan verschillende webgerichte services.

Uptime & Betrouwbaarheid

Uitzonderlijk betrouwbare services

Toen ik door hun site keek, zag ik geen enkele vorm van uptime-garantie, wat voor sommige mensen een punt van zorg zal zijn. Als u echter meer over hun services leert, zult u merken dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Om te beginnen zijn de DDoS-bescherming en de solid-state drives die worden aangeboden beide geweldige functies die het risico op elk type storing aanzienlijk verminderen. Daarnaast gebruiken ze alleen hoogwaardige hardware in hun moderne datacenters, wat heeft bijgedragen aan hun vermogen om sinds 2007 100% netwerkuptime te bieden (zorg ervoor dat u weet dat dit uptime is voor hun netwerk, niet voor individuele websites). Over het algemeen is de uptime en betrouwbaarheid bij dit bedrijf uitzonderlijk.

Kenmerken

Uitstekende functies aangeboden

De functies die door dit bedrijf worden vermeld, zijn allemaal erg indrukwekkend en geven elk type gebruiker toegang tot alles wat ze nodig hebben. Om te beginnen hebben al hun hostingpakketten solid state-schijven, die uiterst betrouwbaar en tot 20 keer sneller zijn dan de meeste schijven die worden gebruikt in webhostingservers. Bovendien bieden ze Litespeed-oplossingen op hun hosting, die de reactiesnelheden tot 9 keer kunnen verhogen in vergelijking met webhosting zonder deze functies. Ten slotte bieden ze ook DDoS-bescherming aan hun gebruikers, wat erg belangrijk is in de wereld van vandaag waar internet ‘slechteriken’ constant proberen websites naar beneden te halen.

Als u naar de verschillende beschikbare hostingpakketten kijkt, ziet u dat ze in elke categorie veel geweldige opties hebben. De shared hosting-accounts beginnen bij slechts 500 meg, wat een beetje lager is dan wat je normaal zou zien, maar nog steeds meer dan genoeg voor vrijwel elke instapwebsite. U kunt vanaf daar naar hun gedeelde pakket op het hoogste niveau gaan, dat onbeperkte schijfruimte en onbeperkte bandbreedte biedt. Ze bieden ook meerdere ‘typen’ gedeelde hosting, waaronder beheerde WordPress-hosting, Windows- en Linux-opties en meer.

Als u iets met meer controle en kracht nodig heeft, kunt u hun cloudhostingpakketten of hun speciale servers kiezen, die beide geweldig zijn voor kleine bedrijven of websites die een aanzienlijke hoeveelheid verkeer ontvangen. Deze opties gebruiken Intel-processors en leveren veel systeembronnen voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.

Ondersteuning

Veel ondersteuningsopties

Hoewel problemen bij dit bedrijf zeldzaam zijn, zullen ze er zijn om ze op te lossen als u problemen tegenkomt. Het klantenserviceteam is 24/7 bemand en ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, Skype, WhatsApp en andere methoden om ervoor te zorgen dat u de hulp krijgt die u nodig heeft, hoe u die nodig hebt. Bovendien hebben ze veel nuttige informatie op hun website die gebruikers kan helpen om problemen te voorkomen of om ze op te lossen als ze zich voordoen.

Prijzen

Redelijke prijzen

De prijs is vermeld in de Pakistaanse roepie en biedt hosting van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De gedeelde hostingopties zijn geprijsd met jaarlijkse betalingen en beginnen bij wat wordt omgezet in minder dan $ 10 per maand. Dit is iets boven het gemiddelde, maar aangezien je de SSD’s en andere functies krijgt, is het nog steeds een redelijke deal. Naarmate u stijgt in het niveau van hosting dat u gebruikt, zult u ook de prijzen zien stijgen. Voor al hun pakketten betaalt u een redelijk tarief voor wat u krijgt. Als u op zoek bent naar de goedkoopste hostingoptie, dan is dit niet het bedrijf dat bij u past. Als u begrijpt dat het soms de moeite waard is om iets meer te betalen voor een product van hoge kwaliteit, zult u blij zijn met Pakish-hosting.

Snelheid

Zeer snelle hostingdiensten

Dankzij hun solid-state schijven, merknaamhardware en snelle netwerkverbindingen, heb je geen problemen met snelheid als je host met Pakish. Bezoekers van uw website zullen erg blij zijn met de laadsnelheden en als u bestanden uploadt of downloadt naar uw pagina, heeft u ook geen klachten. Dit bedrijf heeft hun hostingdiensten gebouwd om snel te zijn en ze werken voortdurend aan het behoud van hun kwaliteit.

Overzicht

Een van de beste opties in de regio

Als u op zoek bent naar hosting in het Midden-Oosten of specifiek Pakistan, kunt u echt niets vinden dat Pakish zal zijn. Ze hebben zeer snelle reactietijden, uitstekende klantenservice, redelijk redelijke prijzen en nog veel meer. Ze bestaan ​​ook al lang genoeg om een ​​goede reputatie op te bouwen voor kwaliteit en vertrouwen.

Voordelen:

  • Uitzonderlijk betrouwbare hosting
  • SSD’s inbegrepen
  • Gratis DDoS-bescherming

Nadelen:

  • Alleen voor het Midden-Oosten & Canada (Noord-Amerika)
  • Sommigen beschouwen prijzen misschien iets hoog
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me