Overzicht van experts

Diverse hostingopties sinds 2008

ScopeHosts bestaat sinds 2008 en biedt hosting van goede kwaliteit aan particulieren en bedrijven op vrijwel elk niveau. Ze hebben momenteel een klanttevredenheidsniveau van 95%, meer dan 7500 klanten, meer dan 1100 servers en 99,9% uptime. Ze hebben veel verschillende opties om uit te kiezen, wat erg leuk is. Veel bedrijven beginnen met een eenvoudige shared hosting-oplossing en gaan daarna verder met hogere opties en het is leuk om dat allemaal met één bedrijf te kunnen doen.


Ze bieden ook domeinnaamregistratie, DDoS-bescherming en meer. Het maakt niet uit wat u zoekt, als het te maken heeft met webhosting, is de kans groot dat zij het kunnen bieden. Ze hebben ook veel aanbiedingen en verkopen om u te helpen geld te besparen terwijl u zich aanmeldt voor hun diensten.

Uptime & Betrouwbaarheid

Geschiedenis van stabiele hosting

De hosting bij dit bedrijf ligt al lange tijd op of boven 99,9% en het is niet waarschijnlijk dat het zal dalen. Ze hebben alleen hoogwaardige datacenters voor uw servers en ze doen geweldig werk om alles goed te laten werken. Hun hardware is van topklasse en ze lijken het geweldig te doen om het goed te configureren om ervoor te zorgen dat er niets misgaat. Zelfs hun shared hosting-oplossingen zijn goed geconfigureerd om traagheid of andere gerelateerde problemen te helpen voorkomen.

Kenmerken

Uitstekende keuzes voor hosting

Terwijl u door de Scope Hosts-website bladert, zult u zien dat ze veel verschillende opties hebben om uit te kiezen. Ongeacht het niveau van hosting dat u nodig heeft, de kans is groot dat u het hier kunt vinden. Beginnend met shared hosting kun je het gemakkelijk krijgen in hun Nederlandse datacenter. Ze hebben vier verschillende pakketten, die allemaal solid-state drives uitvoeren voor snelheid en stabiliteit. De hoeveelheid schijfruimte en bandbreedte die u krijgt, is ook vrij genereus.

Wanneer u naar hun VPS-sectie gaat, zult u zien dat u kunt kiezen uit beheerde of onbeheerde oplossingen. Dit is een leuke optie die de meeste hostingbedrijven niet echt aanbieden. De VPS-oplossingen hebben opties voor meerdere kernen en een royale hoeveelheid RAM (plus burstable opties). De prijzen zijn verrassend laag en je kunt hun VPS-hosting krijgen in Nederland, de VS, Duitsland of Rusland.

De dedicated servers bevinden zich in de Verenigde Staten, Nederland, Duitsland, Rusland of Canada. Ze hebben veel verschillende opties om op dit niveau te overwegen, dus u kunt er zeker van zijn dat u precies krijgt wat u nodig heeft zonder dat u te veel hoeft te betalen. Ze gebruiken high-end servers die aan al uw behoeften zullen voldoen.

Ondersteuning

Uitstekende technische ondersteuning

Het technische ondersteuningsteam is erg behulpzaam en kan u aan de slag helpen als u problemen heeft. Ze zijn 24/7 beschikbaar en lijken uitstekend werk te leveren bij het diagnosticeren van problemen. Houd er rekening mee dat als je kiest voor een onbeheerde VPS of dedicated server, je geen toegang hebt tot technische ondersteuning voor iets anders dan hardware- of netwerkproblemen. Het bedrijf biedt ook mooie documentatie en zelfhulpmateriaal voor mensen die meer willen weten over hun hosting.

Prijzen

Redelijke prijzen

De prijzen bij dit bedrijf zijn precies in lijn met wat u zou verwachten op basis van het serviceniveau en de functies die u krijgt. Ze zijn absoluut niet de goedkoopste en ook niet de duurste. De shared hosting-oplossingen beginnen bij slechts 2,99 euro per maand en gaan van daaruit naar 8,99, afhankelijk van wat je nodig hebt. Ze hebben add-on-opties zoals speciale IP-adressen die de prijs een beetje kunnen doen stijgen.

VPS-oplossingen beginnen bij 23,99 euro per maand voor beheerde servers en gaan door tot 75,99 euro. Als u een onbeheerde server kiest, is dit iets minder dan dit, maar dan bent u verantwoordelijk voor uw eigen probleemoplossing en dergelijke..

De prijzen voor dedicated servers variëren van ongeveer 100 tot meer dan 1300 euro per maand, afhankelijk van het niveau dat je kiest. Ze hebben echter tientallen verschillende serveropties, dus u kunt er een krijgen voor de prijs die u wenst.

Gebruikersvriendelijk

Gebruikersvriendelijk

Dit bedrijf zet zich in om klanten te helpen een geweldige hostingervaring te krijgen. Hun site is gemakkelijk te navigeren en te gebruiken. Ze hebben veel verschillende hostingpakketten, wat in sommige opzichten leuk is omdat je precies kunt kiezen wat je wilt. Voor sommige mensen kan het echter overweldigend of verwarrend zijn. Ook kunnen hun dedicated servers 1-5 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de specificaties die u kiest, wat niet zo geweldig is.

Overzicht

Uitstekende hosting over de hele wereld

U kunt een geweldige hostingervaring opdoen met Scope Hosts en uw hosting in een datacenter in verschillende geweldige landen laten staan. Dit kan u helpen om uw site in de buurt van uw doelgroep te houden, wat erg leuk is. Ze hebben veel geweldige opties en heel veel ervaring om hun klanten te helpen precies te krijgen wat ze nodig hebben.

Voordelen:

  • 99,9% uptime
  • Veel hostingpakketten
  • DDoS-bescherming beschikbaar

Nadelen:

  • Het aantal hostingpakketten kan overweldigend zijn
  • Het kan lang duren voordat dedicated servers zijn ingericht
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me