Overzicht van experts

SEO-gerichte hosting sinds 1997

SEO Hosting Stars bestaat sinds 1997 en ze blijven zich altijd inspannen om de beste hostingoplossingen voor al hun klanten te bieden. Zoals hun naam al aangeeft, doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat hun klanten goed kunnen scoren op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines. Dit wordt gedaan via stabiele hosting en een aantal andere factoren waarvan bekend is dat ze de SEO helpen verbeteren.


Ze hebben de mogelijkheid om uw IP-adressen in vrijwel elk land ter wereld te plaatsen, wat echt kan helpen bij SEO-ranglijsten. Elke site voorzien van een andere klasse IP-adres kan ook een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de ranglijst van veel sites. Over het algemeen bedient dit bedrijf een vrij nichemarkt, maar ze doen het geweldig, en dat is waarschijnlijk de reden waarom ze al zoveel jaren zo succesvol zijn.

Uptime & Betrouwbaarheid

Geen indicatie van problemen

Hoewel er niet veel informatie is over de uptime bij dit bedrijf, is er ook geen reden om te denken dat er problemen zouden zijn. Ze lijken een datacenter van hoge kwaliteit te hebben waarin ze uw websites hosten, en ze gebruiken ook hardware van goede kwaliteit. De meeste servers worden geleverd met SSD-schijven, die erg stabiel zijn. Ze bieden ook frequente gegevensback-ups voor het geval er iets misgaat, ze kunnen u snel weer aan de slag helpen.

Kenmerken

Volledige SEO & Hostingdiensten

Dit bedrijf heeft veel geweldige functies die speciaal zijn ontworpen om u te helpen uw websites goed te rangschikken bij Google en de andere zoekmachines. Voor uw hoofdwebsite hebben ze verschillende hostingpakketten die ervoor zorgen dat u snelle responstijden en andere belangrijke dingen heeft, zodat uw bezoekers tevreden zijn.

Naast de directe hostingoplossingen bieden ze ook geweldige SEO-websites. Deze websites zijn ideaal voor het maken van backlinks naar uw hoofdwebsite, wat de ranglijst zal helpen verbeteren. Een enkele SEO-website wordt geleverd met hosting, WordPress-installatie met een thema, geweldige SEO-gerichte plug-ins, 5 unieke inhoudsposten en meer. U kunt een of meer hiervan kopen om de positie van uw pagina’s te verbeteren.

Ze hebben ook domeinnaamregistratieservices, zodat u ervoor kunt zorgen dat alles op één handige locatie gebeurt. U kunt ook kiezen waar de IP-adressen van uw websites zich bevinden, wat gunstig kan zijn voor het diversifiëren van backlinks voor maximale effectiviteit.

Ondersteuning

Vriendelijke ondersteuningsteams

De technische ondersteuningsteams van SEO Hosting Stars kunnen kwaliteitsondersteuning bieden, ongeacht het soort problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Ze zijn beschikbaar om met u samen te werken bij elk type probleem en kunnen ze meestal oplossen tijdens het eerste telefoontje of ticket. Naast live ondersteuning hebben ze een netwerkstatuspagina, een hostingblog en meer documentatie om mensen te helpen de informatie te krijgen die ze nodig hebben om mogelijke problemen te voorkomen.

Prijzen

Een beetje duur maar niet schandalig

De prijzen bij dit bedrijf liggen niet ver buiten de normale prijspunten in de branche, en het feit dat je geweldige SEO-services krijgt samen met de hosting maakt het een redelijk goede deal. Ze hebben verschillende pakketten en soorten hosting op basis van uw specifieke behoeften. De populaire SEO-hostingpakketten beginnen bij $ 106,25 per maand en gaan tot $ 275,00 per maand. Als u alleen hosting wilt, beginnen de VPS-oplossingen bij $ 5 en gaan tot $ 80 per maand. Voor de volledige SEO-websites is de prijs $ 270 per site voor een standaardoptie.

Snelheid

Snelle reactietijden van de site

De laadsnelheden bij dit bedrijf zullen redelijk goed zijn. SEO Hosting Stars begrijpt duidelijk dat Google en de andere zoekmachines een site met een trage reactietijd zullen straffen, en zij hebben hier rekening mee gehouden bij het ontwikkelen van hun systemen. De solid-state schijven en andere hoogwaardige hardware helpen ook om uw site te allen tijde soepel te laten verlopen.

Overzicht

Ideaal voor SEO-gerichte sites

Of u nu al uw sites bij dit bedrijf wilt hosten, of alleen de sites die speciaal voor SEO zijn gemaakt, u moet een goede algehele ervaring hebben. SEO kan voor veel mensen een lastige strategie zijn, dus het is leuk om een ​​optie te hebben waarbij al het moeilijke werk voor je wordt gedaan. Over het algemeen heeft dit bedrijf een sterke reputatie voor kwaliteit en ze bestaan ​​al heel lang om hun klanten te bewijzen dat ze de beste in de branche zijn.

Voordelen:

  • In bedrijf sinds 1997
  • Geweldige SEO-gerichte functies
  • IP-adressen over de hele wereld

Nadelen:

  • Geen gedeelde hosting
  • Sommige prijzen zijn een beetje hoog
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me