TMDHosting Expert Review

Met 7 grote datacenters op vier continenten en een reputatie voor uitgebreide plannen is TMDHosting een van de grootste namen in webhosting. We wilden zien hoe de plannen van het bedrijf presteren en welke waarde ze bieden, en de services stelden niet teleur. TMDHosting biedt een verscheidenheid aan shared, VPS, dedicated en reseller hostingplannen die u uitstekende functies bieden, waaronder gratis cPanel-ondersteuning, gratis domeinen en de garantie-respons van 15 minuten voor ondersteuning van het bedrijf.


Onze TMDHosting-recensie testte ook de bedrijfstijd en laadtijden van het bedrijf, die vandaag de dag essentieel zijn voor elke website. TMDHosting garandeert een uptime van 99,99% en onze resultaten lieten zien dat het bedrijf er in het algemeen aan voldoet. Over het algemeen is dit een geweldige hostingservice voor zowel beginners als gevorderde gebruikers dankzij het uitgebreide aanbod van de service.

Voors en tegens

Voordelen:

  • Krijg precies wat u nodig heeft van uw hosting met de gevarieerde pakketten en plannen van TMDHosting.
  • U kunt er zeker van zijn dat u precies ontvangt wat u was beloofd dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van het bedrijf.
  • Schaal uw hostingplannen eenvoudig op of af op basis van uw vereisten en vermijd het betalen voor middelen die u niet nodig heeft.
  • Kies het dichtstbijzijnde datacenter om ervoor te zorgen dat u de optimale prestaties voor uw website behaalt.
  • Zorg voor een snelle reactie van goed opgeleid ondersteunend personeel dankzij TMDHosting’s 15 minuten responsgarantie voor elk probleem dat u tegen kunt komen.
  • Pas uw website aan met eenvoudige 1-klik-integraties voor WordPress en meer dan 400 open-source apps.
  • Beheer uw hostingpakket eenvoudig met een gratis, geïntegreerd cPanel-dashboard.

Nadelen:

  • Hoewel de klantenservice binnen 15 minuten reageert, kan het oplossen van problemen soms langer dan gemiddeld duren.
  • Sommige hostingplannen beperken de locaties die u voor uw hosting kunt selecteren.
  • TMDHosting biedt alleen ondersteuning via haar website ticketing platform.

Prijzen en betalingsmethoden

Een van de dingen die de meeste indruk op ons maakten over TMDHosting, is de verscheidenheid aan plannen van het bedrijf. Elk abonnement biedt u onbeperkte SSD-opslag en bandbreedte, een gratis domein, automatische SSL-certificaten en geïntegreerd cPanel. De hostingpakketten van de bovenste laag bieden u ook een gratis memcache-instantie van maximaal 256 MB voor sneller laden van sites en onbeperkte websites gehost. TMD’s gedeelde hostingservices, die beschikbaar zijn met zowel Windows als Linux, beginnen bij respectievelijk $ 3,99 en $ 2,95.

De cloudplannen van het bedrijf beginnen vanaf $ 5,95 en bieden u vergelijkbare voordelen, maar voegen tot 6 CPU-cores en 6 GB DDR4 RAM toe, evenals een indrukwekkende uptime-garantie van 99,999%. Als u op zoek bent naar WordPress-hosting, kunt u kiezen uit abonnementen vanaf $ 5,95 per maand. Voor gevorderde gebruikers die VPS of dedicated hosting nodig hebben, biedt TMDHosting een verscheidenheid aan krachtige keuzes. VPS-hosting begint al vanaf $ 19,97 per maand en biedt tot 200 GB SSD-opslag, 10 TB bandbreedte, 12 GB DDR4 Ram en gratis installatie.

Specifieke hostingplannen zijn iets duurder, hoewel we hebben vastgesteld dat ze nog steeds binnen het branchegemiddelde vallen. Het meest betaalbare speciale pakket begint bij $ 79,97 per maand en biedt u 1 TB RAID-10-opslag, 4 CPU-cores en 8 GB DD4 RAM. Voor alle plannen van het bedrijf kunt u eenvoudig omhoog of omlaag schalen op basis van de veranderende behoeften van uw website om ervoor te zorgen dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

Makkelijk te gebruiken

We waren blij om te ontdekken dat TMDHosting gemakkelijk te gebruiken is, ongeacht of je een beginner of een expert bent. Voor beginnende webontwikkelaars biedt het bedrijf een gratis websitebouwer met dank aan Weebly, evenals 24-uursondersteuning en meer dan 400 integraties met één klik waarmee u eenvoudig de services en tools kunt instellen die u nodig heeft voor uw site. Bovendien kunt u uw website eenvoudig overzetten als u er al een heeft.

Voor gevorderde gebruikers omvatten enkele van de meer complexe functies memcache-instanties voor het sneller laden van websites, ondersteuning voor 9 versies van PHP, onbeperkte FTP-accounts en MySQL-databases, en scriptondersteuning voor CGI-scripts, PERL en Python. Bovendien bieden ze eenvoudig .htaccess- en PHP.INI-beheer. Over het algemeen hielden we van de flexibiliteit en de eenvoudige aanpasbaarheid die TMDhosting biedt.

Laadtijden en betrouwbaarheid

Terwijl uptimes rond de 99,9% standaardbeloftes zijn in de branche, gaat TMDHosting met hun garantie nog een stap verder. Het bedrijf belooft 99,99% uptime voor de meeste van zijn plannen en 99,999% voor zijn cloudhostingpakketten. We testen de betrouwbaarheid en laadsnelheden van bedrijven gedurende meerdere maanden om te zien hoe ze gemiddeld presteren, en we waren onder de indruk dat TMDHosting zijn belofte grotendeels waarmaakt.

Hoewel er in de loop van een paar maanden enkele kleine storingen waren, ondervonden we over het algemeen geen problemen bij het openen van onze website. Wat laadtijden betreft, presteerde TMDHosting ruim binnen het branchegemiddelde. De laadtijden waren over het algemeen tussen 1,2 en 2,0 seconden, wat overeenkomt met de door Google aanbevolen snelheden voor indexering. Zelfs als de laadtijden van het bedrijf niet razendsnel zijn, maken indrukwekkende uptimes die in onze tests maar liefst 99,9996% waren, van grote waarde.

Kenmerken

We waren onder de indruk van de vele functies die TMDHosting biedt als standaardopties in al hun plannen. Gedeelde hostingplannen bieden u onbeperkte opslag en bandbreedte en onbeperkte websites op hogere niveaus. Bovendien is cPanel opgenomen in alle hostingplannen van het bedrijf. Alle hostingpakketten van het bedrijf bevatten ook basiscaching en geautomatiseerde SSL-codering.

De geavanceerde functies van het bedrijf, waaronder PHP-versies en onbeperkte FTP- en MySQL-instanties, zijn ook gratis inbegrepen in de meeste abonnementen. Een ander aspect dat ons opviel, is hoe de functies zijn afgestemd op klanttevredenheid. TMDHosting biedt een genereuze 60 dagen geld-terug-garantie voor het geval u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw plan en biedt 24/7/365 ondersteuning voor al hun hostingplannen.

Als u op zoek bent naar reseller-hosting, kunt u onbeperkte cPanel-dashboards en domeinen maken. Bovendien bevatten uw resellerplannen vooraf geïntegreerde betalingsoplossingen voor uw klanten en premium ondersteuning van TMDHosting.

Klantenservice

We hadden een overwegend positieve ervaring met het ondersteunend personeel van TMDHosting, en hoewel er nog ruimte is voor verbetering, hebben ze al onze problemen opgelost. Het bedrijf belooft 24/7/365 ondersteuning voor al zijn plannen, evenals een reactietijd van 15 minuten, gegarandeerd. We hebben vastgesteld dat deze garantie waar is. Ongeacht het probleem dat we aan het bedrijf meldden, we kregen altijd een snelle reactie. Sommige problemen hebben echter meer tijd nodig om op te lossen, dus in sommige gevallen is het een bevestiging dat uw probleem wordt aangepakt.

Bovendien kunt u de uitstekende kennisbank en blog van het bedrijf gebruiken, die verschillende interessante artikelen en waardevolle handleidingen bevatten die u helpen om zelf problemen en algemene installatie- of onderhoudsproblemen op te lossen. Een gebied waar we graag wat upgrades zouden willen zien, is toegang tot meer kanalen om klantenondersteuning te bereiken. Momenteel kunt u alleen contact opnemen met het bedrijf via een supportticket. Over het algemeen was de service van het bedrijf echter uitstekend en konden al onze problemen worden opgelost.

TMDHosting Gebruikersrecensies

We concentreren onze deskundige beoordelingen op het bestrijken van zoveel mogelijk van het aanbod van een bedrijf. Lees onze TMDHosting-gebruikersrecensies om een ​​beter beeld te krijgen van de ervaringen van echte gebruikers met het bedrijf.

Conclusie

Over het algemeen bleek uit onze TMD-expertbeoordeling dat het bedrijf een betrouwbare en functierijke service biedt. Ondanks verbeteringen op het gebied van klantenondersteuning en laadtijden, maken de gevarieerde plannen, toegankelijkheid en aanpasbaarheid van TMDHosting het een geweldige deal voor zowel beginners als experts.

Functies zoals onbeperkte bandbreedte en opslag, een gratis Weebly-websitebouwer en meer dan 400 open source-integraties helpen u snel uw website te bouwen en te starten. Geavanceerdere functies, waaronder toegang op hoog niveau, evenals PHP-versies, meerdere scripttalen en SSD-opslag, maken het gemakkelijk om uw site te onderhouden en te optimaliseren. Alles bij elkaar kunt u een uitstekende waarde vinden, ongeacht uw specifieke hostingbehoeften.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me