Overzicht van experts

Klantgerichte wereldwijde hosting

WebHostFace heeft vier datacenters, twee in de Verenigde Staten, één in Europa en één in Azië. Hierdoor kunnen ze uw server het dichtst bij de klanten plaatsen die u probeert te targeten. Dit kan helpen om u en uw bezoekers een betere, snellere en stabielere service te bieden. Het bedrijf bestaat nog lang niet zo lang als vele anderen, maar ze doen hun werk goed door hun gebruikers geavanceerde hostingoplossingen te bieden.


Ze bieden gedeelde, VPS en dedicated hosting, dus het maakt niet uit welk type site u wilt gebruiken, de kans is groot dat ze u de services kunnen bieden die u nodig heeft. Bovendien hebben ze een modern ogende maar nog steeds zeer gemakkelijk te navigeren website gemaakt die u helpt te krijgen wat u nodig heeft, ongeacht wat u zoekt. Als het op hosting aankomt, is dit een geweldig bedrijf om te overwegen en u zult waarschijnlijk blij zijn met de services die zij bieden.

Uptime & Betrouwbaarheid

Zeer stabiele hostingoplossing

De hosting bij dit bedrijf is erg stabiel. Ze werken alleen vanuit geavanceerde datacenters met redundante voedingen en netwerkverbindingen naar het internet. Bovendien gebruiken ze merknaamservers en andere hardware om ervoor te zorgen dat u geen onverwachte downtime krijgt. Hoewel ik geen uptime-garantie op hun site heb opgemerkt, lijken ze een geweldig systeem te hebben en kan ik niemand vinden die klaagt over downtime of storingen.

Kenmerken

Royale functies

Als u door hun lijst met hostingfuncties bladert, kunt u gemakkelijk zien dat u veel waar voor uw geld krijgt. De optie op het laagste niveau wordt geleverd met 15 optredens van schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, een gratis domeinnaam, gecodeerde SSL’s, dagelijkse back-up, solid-state drives en een CDN inbegrepen. Wanneer u vanaf daar omhoog gaat, blijft u al deze geweldige functies plus opties zoals een verkopersaccount, sitevergrendelingsbeveiliging, een privé-SSL en meer.

Als je iets met meer controle nodig hebt, kun je overstappen op de VPS-oplossingen die ze bieden. Deze opties worden geleverd met speciale schijfruimte, RAM- en CPU-kernen om ervoor te zorgen dat uw site het vermogen heeft dat nodig is wanneer uw bezoekers binnenkomen. Dit is een uitstekende optie en kan worden gebruikt voor middelgrote websites. Je krijgt een gratis speciaal IP-adres als je een VPS-oplossing of hoger gebruikt.

Hun dedicated servers zijn een uitstekende keuze als u volledige controle wilt hebben over de hosting die u krijgt. Ze hebben vier opties, waaronder Intel-CPU’s van hoge kwaliteit, 16-64 RAM-optredens, 2-6 CPU’s en meer. Dit zijn vrij moderne servers die ervoor zorgen dat uw site te allen tijde soepel blijft werken.

Ondersteuning

Uitstekende hostingondersteuning

Hun technische ondersteuningsteams zijn 24/7 ter plaatse om u te helpen met eventuele problemen die u tegenkomt. Ze reageren op tickets en andere problemen, dus mocht u een probleem hebben; ze zijn er om het probleem meteen op te lossen. U zult ook genieten van het feit dat ze een goede kennisbank en andere documentatie hebben die u kunt gebruiken wanneer u maar wilt zonder kosten.

Prijzen

Goede prijsopties

Hoewel dit niet de goedkoopste hostingoplossing op het net is, wordt het nog lang niet als te duur beschouwd. De gedeelde hosting kost tussen $ 3,45 per maand en $ 9,95. Aangezien u uitstekende functies krijgt bij uw hosting, is dit een heel goede deal voor elk van de drie prijspunten. Wanneer je naar VPS overstapt, hebben ze vier opties, die in prijs variëren van $ 9,95 per maand tot $ 79,95. De hoogste optie lijkt echt een beetje duurder te zijn dan gebaseerd op wat je krijgt. Ten slotte kosten toegewijde servers u tussen $ 116,10 en $ 323,10 per maand, afhankelijk van de optie die u selecteert.

Gebruikersvriendelijk

Alles is gebruiksvriendelijk

Terwijl je door hun site bladert, zul je zien dat ze heel hard hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat alles goed gepositioneerd en gemakkelijk te begrijpen is. Ze hebben hun serverspecificaties op een manier die zelfs niet-technische mensen kunnen begrijpen en het bestellen van producten is een eitje. Als je eenmaal klant bent, heb je toegang tot alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je hele ervaring als gebruiker uiterst eenvoudig en zonder problemen is.

Overzicht

Over het algemeen uitstekende hosting

Dit is echt een geweldige hostingprovider om te overwegen. Ze kunnen vrijwel iedereen het type hosting bieden dat ze nodig hebben om aan de slag te gaan of om een ​​reeds gevestigde website te beheren. Ze hebben servers over de hele wereld en u kunt kiezen uit een breed scala aan verschillende hostingpakketten om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Voordelen:

  • Veel hostingopties
  • Goed voor sites van alle formaten

Nadelen:

  • Sommige prijspunten zijn te hoog
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me